Leoaicele DC*(17)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty , spor la munci, sa treaca cat mai repede sa plecati in concediu la relaxare
Ochiul e mai bine, dar inca sunt in stres ca nu stiu daca a afectat kanamicina efectul la anticonceptionale o sa aflu peste 3 saptamani

Fetelor, nu dati cu parul dar mie lista asta a noastra mi se pare imensa . Sunt fete care de un an de zile nu au mai scris o postare aici dar sunt in lista...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Catutza, la asta nici nu m-am gandit amu` cand m-am indopat cu antibiotice
Bine ca esti bine tu cu ochiul !

Si daaa, haideti sa taiem lista, sa ramanem doar cele care postam !
Dodo, cand ai timp, taie si spanzura in lista

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu cred ca mai sunt fete leoaice care citesc dar nu scriu!

Ar fi corect sa le lasam o perioada in care sa spuna: Vreau sa raman pe lista...!! Dupa care, daca chiar nu dau semne de viata, putem sa le stergem!
Parerea mea...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

O luna e suficient? ce spuneti? eu zic ca daca cineva apare si vrea sa vorbeasca cu noi o trecem cu placere inapoi in lista dar asa se umple pagina degeaba...

Katty , la fina am luat pana la urma o pijama foarte frumoasa, cu pantalaon trei sferturi si un balsam de par de la Loreal "TEC" si sa vad ce ii mai iau...ori o cutie cu bomboane bune, ori o Milka mare ca e fan cioco ori un album foto

Daria , tu pui iar ochelari? cum i-ti mai e ochiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetelor
De citit va citesc mai mereu dar nu mai scriu caci am avut impresia ca sunt cam in plus...voi cunoscandu-va mai bine...
Am avut si eu perioadele mai bune si mai rele in care nu am prea fost activa deloc la scris dar de citit citesc tot-tot!
Nu vreau sa fiu stearsa de pe listuta

La multi ani primelor sarbatorite ale zodiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

nici nu a-ti spus si au inceput sa se vada rezultate

Bogdi este cu afte in gurita de la atatea medicamente.De 3 zile abia mananca...
danyalo sunt convinsa cu nu vei fi data la o parte.Sincer eu abia astept sa revii.

de azi intr-o luna "tai si spanzur" cum spune Daria

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Danyalo , cum sa fii in plus ?!? spune-ne mai multe despre tine, te asteptam cu drag in

Gabi , multa sanatate lui Bogdan, offf saracutzul ce greu trebuie sa fie cu aftele alea in guritza. Ce ai mai facut cu casa? ceva vesti bune? dar cu bebe2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dodo, pupam puiul, sa treaca odata bubele alea ca tare mai dor ;(
Danyalo ... asa, ia intra tu si mai pove cu noi !!! Despre orice, plozi, dureri, nervi ... orice :-)

Vreti sa radeti ?

Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce. Linga pat se afla un gong.
- Ce-i cu gongul ala? intreaba prietenii, clatinindu-se.
- Nu-i gong, e un ceas vorbitor.
-Serioooos? Un ceas vorbitor?
- Ca sa va conving, priviti, spune tipul si, apucind ciocanul, trase o lovitura puternica in gong.
Curind, o voce de cealalta parte a peretelui, striga: - E 3 dimineata, boule!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Catutza cum mai spuneam candva la toate proiectele noastre LUCRAM
Daria

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Numai ce-am scris la mamici..asa ca dau copy/paste sa nu scriu aceeasi chestie de 2 ori...ca alte vesti n-am.
"Bunn..am revenit si noi de la dr.(noi pt ca acum sunt 2in1)Si mi-a luat secretie foarte usor..i-am zis sa nu foloseasca valvele ca am oroare de ele si mi-a zis ca nuuu,ca nu vrea sa streseze colul.Am si vesti bune si mai putin bune.Colul e lung si inchis,uterul e ca un pepenas si molicel,mi-a luat secretie..continuam cu tratamentul mult si bine pana nu mai am dureri..I-am aratat unde ma doare.Si mi-a zis ca uterul meu e cumva mai in spate decat normal si de aia ma cam doare si burtica acolo si spatele,ca i-am zis ca ma doare si spatele.Si mi-a zis fara efort si stat la pat!I-am explicat ca am revenit la job,ea ar fi vrut sa stau in medical..i-am zis ca mai merg luna asta si aug si apoi intru in medical..sau daca nu ma simt bine,bag medical evident.Acum..vestea nu tocmai buna..n-am voie la plaja nici sub umbrela!Vestea buna..pot sa-mi reincep activitatea sexuala,dar slowwww si cu grija...si eventual cu no-spa inainteI-am zis ca nu am luat no-spa cat mi-a dat..ba mult timp deloc..mi-a zis sa iau macar 2 pe zi..una dim si una seara sa mentinem uterul relaxat,la fel si scobutilul..chiar daca nu iau doza prescrisa de ea,(bine asta in cazul in care nu ma doare nik)..sa iau totusi in fiecare zi macar 1-2 pastilute..dim si seara.
Deci in dupa-amiaza asta voiam sa merg si eu sa fac baie in mare..dar se pare ca stam la orizontala cu ceva bun de papat langa noi si un film bun eventual..Plus ca mi-a zis ca la tenul meu f alb..de obicei am arsuri(haha si chiar asa e,ca eu nu ma bronzez,doar ma inrosesc)..si sa folosesc crema de protectie solara cand ies afara,chiar daca merg si 10 min in soare pana la statie de ex.
Cam astea sunt vestile...Sambata mi-a fost cam rau la job si-am bagat 2 no-spa si daca am vazut ca nu mi-a trecut am luat si-un scobutil.Atunci mi-a trecut..Ma cam speriasem si deja ma gandeam sa=mi iau geanta si sa-mi chem barbatu sa ma ia de acolo acasa..Pana la urma mi-a trecut si am ramas.
Alta veste,care nu-i tocmai buna..mi s-a modificat programul la munca..asa ca ajung acasa la 10 jumate-11 fara ceva seara..Sper macar sa-mi aprobe si mie CO pe 26,de ziua mea..Desi am 20 de zile de CO din anul precedent si anul acesta si as putea sta si aproape toata luna aug acasa..nu cred ca mi-l aproba astia nici in o mie de ani.Asa ca merg la munca..si apoi in sept fac cerere de CO..ori il aproba ori bag medical!
Gata,ca deja am scris o gramada.Pupam fetele.
Dodo,imi pare rau de Bogdanel..sper sa se faca bine repede.
Daria vezi ca nu mai e mult si se face coada la usa ta..la cat de frumoasa e Giulia..
Katty,concediu placut.

POZE
Minunica mea
15+

Mergi la inceput