America (116)
Raspunsuri - Pagina 21
LucasMom spune:
Ramona, mie chase nu mi-a cerut sa raportez nimic la politie doar sa completez hartiile pe care mi le trimit ei, unde banuiesc voi marca cheltuielile frauduloase. Cred ca ei vor urmari in continuare frauda si incerca sa-si scoata banii daca gasesc hotul.
Saracu' sotu tau hehe si cu banii furati si cu cearta acasa... n-as fi vrut sa fiu in pielea lui.
LucasMom spune:
quote:
citat din mesajul lui miereamara
LucasMom, wow...$20000!!! Ai folosit cumva vreo retea wireless de internet (undeva in zona, nu la tine acasa). Mie nu mi s-a intamplat, dar prietenei mele da, cu un card pe care nu prea il mai folosea, s-a trezit cu niste chestii pe el. S-a rezolvat si la ea, in sensul ca n-a platit nimic.
Mierea... Apple stores, office depot de citeva ori cate $3-500, home depot $800, ralphs groceries de cate $300, si in rest 7-11, taco bell, mc donalds, shell, alte cateva restaurante prin zona...
si cireasa de pe tort o cheltuiala de $4200 la o agentie de turism (sau flight services); daca tot au avut bani, sa mearga si-n vacanta, nu?
Intotdeauna notebookul a fost in retele wireless secured. ma gandesc ca mi s-o fi agatzat de coada ceva virus primit prin spam emails, dar ar fi trebuit sa-l gasesc, ca folosesc antivirusul de la serviciu care isi face update si scaneaza la fiecare cateva ore
Ramona J spune:
quote:
citat din mesajul lui LucasMom
Ramona, mie chase nu mi-a cerut sa raportez nimic la politie doar sa completez hartiile pe care mi le trimit ei, unde banuiesc voi marca cheltuielile frauduloase. Cred ca ei vor urmari in continuare frauda si incerca sa-si scoata banii daca gasesc hotul.
Saracu' sotu tau hehe si cu banii furati si cu cearta acasa... n-as fi vrut sa fiu in pielea lui.
Glumesc, erau acolo tot felul de charges si mi-am dat seama ce s-a intimplat.
Cei de la credit card nu mi-a cerut sa merg la politie, i-am intrebat eu cum au de gind sa-l prinda pe hot. Si n-aveau, cica sa ma interesez eu!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
pai inseamna ca si-au facut un alt card, altfel cum sa fi platit la macdonalds si alte rest, trebuiau sa aiba cardul efectiv, nu?
philip&andreea
Ramona J spune:
L-ati vazut pe Karadzic cu barba? Eu cred ca de fapt l-au arestat pe Paunescu!
ocebine spune:
quote:
citat din mesajul lui Ramona J
L-ati vazut pe Karadzic cu barba? Eu cred ca de fapt l-au arestat pe Paunescu!
Foaia locala (NY Post) a avut-o pe mme Spears pe pagina I urmata indeaproape de un doorman local care a cistigat la loto si acuma se hlizea cu o tanti pe jumatatea virstei in Atlantic City...iar pe Karadzic undeva la mijlocul ziarului...
Si ca sa fiu in ton cu stirile, mi-am tras minijupa azi (cam o palma juma deasupra genunchiului)...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
LucasMom spune:
quote:
citat din mesajul lui philip
pai inseamna ca si-au facut un alt card, altfel cum sa fi platit la macdonalds si alte rest, trebuiau sa aiba cardul efectiv, nu?
philip dupa cum inteleg eu, numarul meu de card este rescris pe banda magnetica a unui card care probabil are numele infractorului si un alt numar pe fatza, si numele meu + nr meu de card pe banda magnetica. Cei care cer ID-ul ca sa verifice un credit card vad numele pe tranzactie (al meu)care trebuie sa fie acelasi cu numele de pe CC si ID-ul. Evident ca o fi cumparat in locuri unde nimeni nu i-a cerut ID-ul sau nu i-a verificat cardul, desi mie nu mi se intampla sa cumpar ceva de sume mari si sa nu verifice!
ocebine, bravo! la mine la munca daca ma imbrac in fusta mini ma intreaba lumea daca merg la party sau nu prididesc sa vorbeasca despre faptul ca arat sexy. asa ca prefer pantalonii...
ocebine spune:
quote:
citat din mesajul lui LucasMom
ocebine, bravo! la mine la munca daca ma imbrac in fusta mini ma intreaba lumea daca merg la party sau nu prididesc sa vorbeasca despre faptul ca arat sexy. asa ca prefer pantalonii...
Pai le-as da un bobirnac daca ar comenta faza cu sexy...hello Sensitivity Training (si la partea superioara sint in turtleneck ca mor, frate, de frig in birou)!!!
Am oricum am un dinner diseara (cica o braserie frantuzeasca cu muzica dupa ora 8)...cred ca imi va pica fata in farfurie pe la 8 (mi-e un somn de mor pe vremea asta) dar voi sta pe metereze atenta la conversatie (cu un oki pe client si un pe sef sa nu-l fure "peisajul" prea mult).
Am un raport de terminat si n-am chef deloc...parca as pleca pe la magazine...imi trebuie o tinuta eleganta pentru saptamina viitoare...dar, nu...trebuie sa fiu sirguincioasa
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Oana_B spune:
Sa poftiti, va rog: 117
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!