Gravidute & Mamici de IASI (57)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia-stefy spune:
Ne
si noi in continuare pentru Sebi sa mie bine si pentru Andreea sa aiba putere sa mearga mai departe. Multa sanatate.
Irina,
la micuta plimbareata. Am vazut si pozele. E asa scumpica.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Darria, multumim 
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
tuscut spune:
Lacra, multummim
. Abia astept sa o vad si eu mare ca Stefi a ta.
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
iulia-stefy spune:
Irina, ai rabdare, nici nu stii cand trece timpul. asa ziceam si eu anul trecut cand era Stefy de varsta Iustinei... si acum... parca deja e mare...parca as mai vrea sa fie asa mica. Ai sa vezi.
Poze noi, de ieri din Copou incepand de aici
Inainte de a constata ca are febra.............
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
tuscut spune:
Lacramioara, numai noi bantuim pe aici? Oare unde or fi fetele? Ca pe caldura asta nu cred ca sunt pe-afara...Sau se pregatesc de plecare la mare :((
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
danyelle005 spune:
LACRAMIOARA imi rau sa aud ca iar aveti probleme,
pt Stefy sa se faca repede bine.
Am vazut poze frumoase cu Domi si prietena lui, cu ingerasii care fac lupte greco-romane, cu plimbareata Iustina si strengareata Stefy.
la toti.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Noi ne-am tot plimbat zilele astea, am avut multi sarbatoriti saptamana trecuta si saptamana asta tot in petreceri o sa o tot tinem.
. Eu n-am probleme cu sotul, este f. extrovertit, mai ales daca are si cateva paharele la bord
. Aseara, eram la o petrecere si mi-a marturisit ca-si mai doreste o fetita, nu s-ar supara nici daca ar fi baiat, dar inca o fetita ar fi minunat. Dar eu una nici nu vreau sa ma gandesc la inca un copil, cel putin deocamdata.
Am pus cateva poze noi in albumul de 9 luni, unde o sa o vedeti pe printesa mea cum a mers ea pt prima data de-a busilea; asta s-a intamplat ieri. De acum sa vezi dezordine la mine acasa.![]()
danyelle005 spune:
Si pozele promise incepand de aici"http://good-times.webshots.com/photo/2647771330103159727qTmzDK?vhost=good-times"
ella10 spune:
daniela dar unde sa vedem pozele ca nu le-am gasit?
Pai bine mai MIchelle deja Domi o inseala pe Bia mea?![]()
Lacramioara si noi am fost ieri in copou.
Noi suntem bine,miercuri mergem sa facem vaccinul de 6 luni,o sa-l facem cu o sapt mai devreme deoarece cind vom implini 6 luni suntem la mare;am inceput sa ne facem bagajul,trebuie sa-l fac din timp sa nu uit nimic,insa sunt sigura ca tot voi uita ceva caci asa se intimpla de fiecare data.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png