Gravidute & Mamici de IASI (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui Simo78
femee! tot trebuie sa te invat? cum te-ai descurcat cat am fost "disparuta"

Am umblat si eu pe bajbaite... M-am dat si eu priceputa.

Si...ai di grija cu chestiile alea alunecoase.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

am di grija, nu ti temi...ung usile sa nu mai scartai noaptea cand ma duc la wc sa-mi bat avecinii in tzeava

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

N-auzishi ce zise Diana? Cu un "dobitoaco" rezolvi problema.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

cred ca e mai ieftina metoda dianei...nu vezi dom`le ce scumpe sunt preze si lubrifiantu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Heloo!
Mai fetelor dar nu prea aveti somn
Noi acum am ajuns acasa plecate de pe la 12:am fost un pic in copou,apoi pe la parinti si ne-am oprit in Alexandru in parcul voievozilor,ne-am intilnit cu niste prieteni si am mers si pe la finutul nostru,ne-am plimbat nu gluma
Daniela si noi mergem tot in Constanta,e sotul detasat cu serviciul acolo si stam pina pe 1 septembrie,poate ne vedem...cine stie;dar in Saturn oricum ajung macar o zi cind o fi sotul liber,o punem de-o intilneala...nu Mihaela?vorbim la telefon
Ne si noi pentru Sebi sa fie totul bine si pentru parintii sai sa fie tari si multa sanatate
Va pup ,merg la somn caci sunt terminata

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

quote:

cred ca e mai ieftina metoda dianei...nu vezi dom`le ce scumpe sunt preze si lubrifiantu???

Mey...lubrifiantu' se justifica...Cu ala mai poti unge si usa cand scartaie,sa nu te auda dobitoaca.

Mergi la inceput

si altceva ce mai stie sa faca de banii astia? schimba si el un pampers? face o baita la copil? il duce in parc..ceva?

Mergi la inceput

Hai sa deschidem un subiect la Generale:"ce stie sa faca un lubrifiant?"

Mergi la inceput

tu prima!

Mergi la inceput

quote:

tu prima

As vrea sa fiu da' nu-s!

Mergi la inceput