Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ROXANA - graco e. astea is bune? ca la noi in oras chicco nu se gaseste si ar trebui sa merg la cluj pt ele.

pusyketa - cred ca e destul pt 13 saptamani

14+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cristi, sunt bune Graco, cum sa nu. la ce model te-ai uitat?
pusyketa, daca nu ai alte probleme majore sunt ok intrebarile expuse de tine.
smaranditza cum esti cu stomacul acum, ok? uitasem sa iti raspund ieri despre gentamicina.... este adevarat ca e ototoxica dar este in acelasi timp foarte activa pe E. coli si Salmonella si pentru ca probabil ti-a dat doza mica medicul pe asta s-a bazat. iar treaba aia cu toate antibioticele terminate in "ina" sunt interzise in sarcina nu e deloc adevarata, nu stiu unde ai gasit-o tu . betalactamicele (penicilina si derivatele) impreuna cu macrolidele sunt antibioticele de electie in sarcina. poti dormi pe burta.. pana cand nu mai poti. nu glumesc, zau . o sa iti dai seama cand o sa te deranjeze burtica. asa ca acum la 9s... dormi pe burtica cat mai poti. dupa aceea o sa ne cam fie dor de asta.
ma duc sa iau un paracetamol....ma doare capul de lesin si iar ma apuca tusea. ce urasc guturaiul asta de vara

Mergi la inceput

roxana - era unul bleumarin cu rosu care mi-a placut, l-am vazut in real. si parea si bine construit.

14+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi_2003

roxana - era unul bleumarin cu rosu care mi-a placut, l-am vazut in real. si parea si bine construit.

14+ cu Traian Carol

scuze, nu m-am putut abtine. iubita, uita-te la model, la specificatii, de cand se poate folosi (de la ce varsta a bebelului adica), daca are aparatoare de ploaie si soare, din astea. culorile....conteaza doar in ultimul moment al deciziei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Cristi-2003-inainte sa cumperi un carucior trebuie sa te uiti sa indeplineasca anumite criteri,le aveam eu scrise intr.o carte ,cand am timp am sa le enumar si aici.

Roxanaz-imi pare rau ca ai prins guturai,sper ca azi te simti mai bine!

Edinutza-si eu am avut un weekend de cumparaturi(haine gravi).Tu cate saptamani ai ca nu vad sa ai scris?

Asparagus-imi pare foaret rau pentru prietenul vostru!din pacate asa este,se intampla din ce in ce mai mult lucruri nedrepte pe lumea aceasta dar te rog mult incearca sa nu te mai consumi asa ca nu ii face bine la bebe,stiu ca te-a afectat vestea dar gandeste-te la bebika!ai grija de tine!

Selene-foarte frumos gestul tau!

Tuchi123-hai ca doua saptamani trec repede!

Carmen-Marieta-imi pare rau ca nu l-ai vazut pe bebe ieri din cauza secretarei care a "uitat" sa il anunte pe doctor!

Daiopri-nu simt inca miscarile zilnic dar parca mai des.Nu iti fa probleme in legatura cu kilogramele luate,bebika sa fie bine asta conteaza!Sa stii ca si mie imi plac carucioarele cu trei roti si se spune ca sunt mai sigure decat cele cu 4.Acum daca la o femeie i s.a rasturnat un carut cu trei roti(cien stie de care avea) nu inseamna ca toate sunt asa.

IrinaC-off mi se pare foarte mult 8 kg sa slabesti in sarcina si mie una nu mi se pare normal.Trebuia sa iti dea ceva medicul.doctorita mea nu m.ar fi lasat asa ,adica la primul semn de slabire ar fi luat masuri.Eu nu luasem atunci in greutate cand vomitam de doua ori pe zi si doctorita a spus ca nu e bine si mi.a dat pastilele de greturi,si cu acestea mi greata rau insa mananc si iau in greutate.Nu este bine sa fii asa deprimata in sarcina,incearca sa eviti lucrurile triste.ai grija de tine!

Corre-bine ai venit la odisee si o sarcina cat mai usoara!

DarkBendis-te asteptam sa ne spui cum a fost la medic.

Crisspoliss-ce frumos ca l-ai vazut pe bebika,de fiecare data este emotionant!Mie dupa analize doctorita mi.a spus ca de acum pot manca mezeluri.

Cris30-felicitari pentru rezultatele bune!

Anca-sa ne spui cum a fost la medic.in legatura cu nasii la noi s-au oferit cam prea multi si ne este greu sa ne hotaram fara sa se supere cineva.Si eu am sa cumpar un 'diaper genie'este super ca tine mirosul.

Mireamara-dar tare ieftine sunt hainutele de bebe la voi!

Smaranditza-ei eu inainte de sarcina dormeam pe burta dar de cand am ramas gravida nu mai dorm pe burtika de frica sa nu pateasca bebe ceva.

Iris2002-o draga de tine ce sperietura ai tras,bine ca fetita ta nu are boala copilariei.

Mie mi-este greata in continuare,aseara am vomitat putin,seara nu prea pot dormi...Pentru mine controlul de luni este ff important,incerc sa nu ma prea gandesc,am noroc ca suntem ocupati cu altele si nu simt cum trece timpul!

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Iris, nu m-am gandit ce o sa fac cu Tudor. Nu iau sigur extensie din aia de carucior. Costa cat un carucior nou. E baiat mare (3 ani), trebuie sa mearga pe jos. Bine, eu stau cu mama si imi va fi mai usor sa ma descurc. Probabil copiii vor avea programe diferite de iesit afara, cel putin la inceput. Si daca mergem prin parcuri mai mari, luam masina.
Cred ca jucaria aia costa cam 35 eur, dar sigur in Ro ar fi muuuult mai scumpa. Nu mai zi de preturi mici ca acum te trimit la cumparaturi pentru mine.
Pusyketa, altceva nu-mi trece nici mie prin cap. Oricum in principiu dr. ar trebui sa-ti spuna ce si cum, nu tu lui.
Roxana, retinusem povestea, nu si autoarea. Am avut o revelatie cand am facut legatura. Cat priveste problemele, ma refeream la bataile inimii scazute ale puiului. Eu zic ca era de la inducere.
Smaranditza, dormi pe burta pana vezi ca te deranjeaza burta. Stai tu linistita ca daca pe pui il deranjeaza ceva iti da el de veste.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Carucior cu autobaby recomandata inca de la nastere.
Usor de folosit cu ajutorul sistemului de pliere.
Inchidere si deschidere din maner "one hand system".
Maner reglabil.
Tavita cu compartimente pentru parinti.
Tavita cu compartiment pentru copil.
Suport pentru cap nou-nascut.
Roti din cauciuc.
Suspensie pe rotile din fata.
Sistem de franare.
Sistem de pozitionare a rotilor din fata pentru pozitia de mers dorita.
Parasolar cu fereastra.
Spatar reglabil in 4 pozitii - inclusiv complet orizontala pentru nou nascuti.
Centura de siguranta cu inchidere in 5 puncte.
Suport de picioare.
Cos pentru cumparaturi spatios, reglabil si usor accesibil.
Greutate: 9,36 kg.
Dimensiuni (pliat): 90 x 53,5 x 42,5 cm.
Dimensiuni: 92,5 x 53,5 x 104 cm.

14+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cristi, e ok ce zice acolo despre carut. Da' nume de model n-are? Uite-te bine la dimensiuni sa te asiguri ca intra in lift. Pe noi ne-a sfatuit de la magazin sa masuram liftul si a avut dreptate, ca nu intra.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andre_ea
Roxana, retinusem povestea, nu si autoarea. Am avut o revelatie cand am facut legatura. Cat priveste problemele, ma refeream la bataile inimii scazute ale puiului. Eu zic ca era de la inducere.

ahaaa, gata m-am prins. ptr mine alea nu erau probleme.... ca de, exista multe altele mai grave. Patrick a fost un grasan - dolofan mai mult decat greu si tot insurubandu-se spre iesire cu capul... si-a facut si cordonul esarfa, sa iasa frumos in lume .
cristi suna bine ce ai dat aici, dar 9,36kg??? brrr.... eu v-am zis, am oroare acum de carucioarele grele. se fac 15 cu tot cu un biberon, o paturica si copchilu din dotare.. instantaneu.
Michelle succes luni la control.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui andre_ea

Cristi, e ok ce zice acolo despre carut. Da' nume de model n-are? Uite-te bine la dimensiuni sa te asiguri ca intra in lift. Pe noi ne-a sfatuit de la magazin sa masuram liftul si a avut dreptate, ca nu intra.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

.

hihi - noi nu avem lift. ii ziceam ieri la roxana ca o sa il tin in garaj jos si pe scari doar scoica.

are si nume de model da am uitat sa il copiez

si e cu 4 roti

14+ cu Traian Carol

Mergi la inceput