Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Tocmai am primit telefon de la doctor : deci pliul nucal 1,3mm
Risc Sindrom Down 1:2148 si risc trisomia 21 si 18 1:10.000.Doctorul mi-a zis ca am un risc cat la o femeie de 20 de ani.
Acum astept rezultatul pentru listerie dar cred ca o sa mai dureze ceva.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crisspolis, mie astia de aici mi-au zis ca pot manca orice atata timp cat e gatit, deci nu carne cruda . Ca norocu' muschiul tartar nu e pe lista mea de favorite. Din pacate din aceasta categorie de "crude" face parte Parma Ham (sunca aia buuuna italiana) si alte mezeluri crude, bacon-ul neafumat... intelegi la ce ma refer. Mezelurile "gatite" sunt OK zic ei, acum cat de "sanatoase" sunt pentru organism (ma refer la numar de calorii, grasimi etc) e altceva. Oricum, daca mi-e pofta de sunca pap cate un pic (sa nu mai vorbesc de pizza cu pepperoni, asa, din cand in cand)

Dark Bendis

14+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

DarkBendis, mi-ai facut o bucurie, ca de azi dimineata am tot ochit niste piept de curcan in frigider, l-am incalzit in microunde, dar a iesit cam nasol...
Apropo de scutece, am de gand sa le folosesc pe alea de bumbac care se spala, deoarece e mult mai bine ptr beeb( si mai greu ptr mine, dar nu conteaza) E sanatos deoarece lasa fundicul sa respire, plus ca nu forteaza picioarele, nu le cracaneaza prea tare. Stiu ca mult de lucru cu ele, trebuie sa fii pe faza si sa le schimbi imediat. toate prietenele mele din zona le folosesc, si chiar am gasit un fel de scutec care se pune peste cel de bumbac ca sa nu ude tot patul. bineinteles, nu cred ca o sa le folosesc cand calatorim, atunci o sa ii pun de unica folosinta, dar asa in casa merge, mai ales pana la 6 luni..dupa aia om vedea. Bunica imi zicea ca e bine dupa 4 luni sa pui copilu cu fundu pe olita sa se obisnuiasca, chiar daca inca face in scutece, ca pana ajunge la un an se prinde unde trebuie sa faca...dar asta zic eu neexperimetata, ca sigur se schimba lucrurile cand ajungem acolo.
12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Crisspoliss felicitari pentru bebita, cunosc sentimentul care l-ai avut cand l-ai vazut, eu eram total furata de peisaj.Nu stii nici macar pliul nucal cat este, eu ma uitam pe ecran si am vazut ca-l masoara si imediat mai jos a aparut numarul.Tipa mi-a zis ca e very tiny.
In legatura cu intrebarea ta eu cumpar sunca pe care scrie ca a fost cooked inainte, am mai luat si salam din acela uscat care era sub vid.Cand nu eram insarcinata obisnuiam sa ma duc la magazinul polonez si acolo mi-l taia si mi-l dadea varsat.Acuma nu mai am curaj ca nu stiu cum le tin ei acolo.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
13+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris30, felicitari pentru rezultate! super bune!

Eu am maine programare pt eco+test sange, abia astept sa merg sa vad bebeloiul!

crisspoliss, super ca ti-ai vazut bebeul! Cat timp stai in ro?

Despre salamuri, nu stiu ce sa zic, si eu stiam ca produsele din carne sunt safe daca sunt fierte sau prajite. Salamurile nu stiu daca sunt. Eu le-am evitat in perioada asta, ce-i drept nici nu-mi plac.

Despre cumparaturile pt bebe ce sa zic, deocamdata nu am luat nimic, de la celalat copil nu mai am nimic ca am dat totul pe la rude. Mai am doar niste hainute si papucei pe care le-am pastrat pe post de amintire.

E posibil sa primim si noi lucruri de pe la altii care au bebei de 1-2 ani, in plus probabil ca o sa-mi faca careva si baby shower si o sa mai primim stuff. Avem o multime de prieteni in zona, sigur se vor aduna cadourile.

Eu de cumparaturi nu ma apuc pana prin decembrie, cand apar reducerile. Dupa ca aflam sexul bebeloiului o sa ne apucam de amenajat camera, adica golit si vopsit. Camera acum e pe post de birou.

Voi la nasi/botez ati inceput sa va ganditi?

12+

Mergi la inceput

Aaa, uitasem, despre scutece: de alea de unica folosinta, cu certitudine. De alea am folosit si la primul copil si a fost f bine.

Si planuiesc sa-mi cumpar si un 'diaper genie', nu stiu cum se cheama in romana, in care se pot arunca scutecele si tine mirosul inauntru. Am auzit numai pareri de bine despre el.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Fetelor, ca tot suntem la de-ale gurii... cum e cu salata de icre (taramasalata)? De-asta chiar nu "scrie" in carticica mea cadou de la moasa... si mi-e o pofta....

Dark Bendis

14+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Mimosa , acum am citit...imi pare f rau! Eu ma gandesc la tine si iti doresc multa putere sa treci peste asta!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cris, mi-a dat un printout de la ecograf , 4 poze cu bebele, iar pe una dintre ele scrie jos pe pagina ceva de genul CRL 0,84 mm(desi e asa de minuscul ca nu vad numerele prea bine).Mai astept pana saptamana viitoare, desi simt ca totul e ok. Am intrebat si de sexul copilului, dar a zis ca nu se vede inca...12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

buna seara!!!
am intrat sa vad si eu ce se mai discuta!!
crissapolis la intrebarea care ai puso sa iti raspund ce mi-a zis mie medicul:am voie sa mananc carne dar sa fie bine facuta sa nu fie in sange,la mezeluri tot ce a fost fiert e ok,iar ca si carnati,jambon afumat,muschi file se le pun la congelator inainte de a le servii cu 24 de ore,deci sa le tin la congelator,asa ca daca am vreun dubiu fata de vreun mezel il tin in congelator!!te felicit pt bb si abia astept sa merg si eu,mai am 3 sapt si cu ajutorul lui Dumnezeu am sa imi vad si eu bebicul!!
cris bravo pt teste,ma bucr pt tine!!

8+

edi

Mergi la inceput