Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bunny - super stupida situatia cu actele

pt donatia aceea- eu zic ca totusi e o suma destul de mare. probabil eu as intreba preotul de la noi de la parohie - noi avem o comunitate unita, unde se cunosc oamenii.

si mie unele produse de copii mi se par exagerat de scumpe - de carucior ma intereseaza ca il folosesti mai mult timp, dar si eu cu 4 roti vreau. dar pt niste sandalute care le poarta 3-4 luni si dupa ii raman mici nu ma gandesc sa dau atatia bani - oricum bebe nu vede ca sunt de firma.

14+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

quote:
citat din mesajul lui miereamara

Selene, uite aici un caz, numai ca este din Bucuresti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123575

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Am citit, miereamara, vad ca s-a mobilizat lumea foarte repede si cazul aproape s-a solutionat... :) Pacat ca la noi nu exista "garage sales"... Mai sunt "flea markets" pe ici, pe colo...

cristi, deocamdata am mai mare incredere in voi, cu care vorbesc aproape zilnic, decat intr-un preot pe care nu l-am vazut in viata mea... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

:)) bunny - eu nu stiu de cazuri, daca aflu te anunt, singurii mei prieteni sunt colegi de servici asa ca...

14+ cu Traian Carol

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Da' restul fetelor unde sunt? Ca-s date disparute o gramada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

O alta varianta ar fi sa donezi banii unei mamici dintr-un centru maternal. Sunt sigura ca exista asa ceva in Braila sau Galati. Iar mamicile care ajung acolo sunt chiar disperate.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Va pup fetelor
SELENE, frumos din parta ta extraordinar, eu una m-am gandit sa donez 800RON la o biserica Sf.Nicolae din Buc. care este in renovare si are nevoie de banii acestia (atat costa un scaun din acela mare) asa cum si noi avem nevoie de biserica; este un gest minunat numai sa gasesti mama respectiva.
In rest, azi am cam alergat, ba la spital, ba la Primarie, ba la stomatolog iar acum am luat un scobutil caci ma doare si spatele si burta.

Mi-e dor sa-l vad pe bb. si mai sunt 2 sapt. pana atunci

13+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara burtici,

Sunt suparataaaaaaaaaa, aveam programare la dr, la medicover, eram asa de bucuroasa ca voi vb cu dr. si ca poate imi mai spune ceva de bb, si ajung acolo, domnisoarele de la receptie imi incaseaza repede consultatia, si ma roaga sa astept... astept 10-15 minute, dupa care vine o domnisoara foarte zambareata" D-na Popescu am uitat sa-l anuntam pe dl.dr ca are azi o consultatie..."
Inca nu-mi vine sa cred, maine merg la maternitate... off..

Referitor la carucior de firma sau nu sa fiti foarte atente cand cumparati, ca am vazut carucior de 2 lei sudat, si para sudat, iar cand avea 6 luni parintii au mers sa cumpere altul...

8+Doamne ajuta-ne sa creasca bb mare si sanatos.Amin

Poze ..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Hai sa apar si eu putin la raport.
Mimosa imi pare tare rau. Iti doresc curaj si mult succes. Nu iti pierde speranta.
Mai eu chiar sunt in stres de acuma, cu atatea vesti proaste. Imi vine sa m amut in cabinetul dr sa ma asculte mereu. Sau sa imi cumpar eu aparat de ala de ascultat. Eu una abia stept sa nasc:)
Michelle, chiar vroiam sa te intreb daca simti miscarile mai constat? Fetele in sapt mai avansata simtiti bbeii de acum?
Mie parca mi-a luat cineva mintile, ca zau daca imi amintesc tare multe de la prima sarcina:(
Sambata am fost si eu singura la magazin, sa mai caut ceva de imbracat. Mare realizare, ca eu daca merg cu baiatul nu pot nici sa gandesc. In schimb nu m-am ales cu prea multe, ca nu imi vin, caci eu caut ceva nitel mai mare pt vara, nu vreau de maternitate ca indata trece vara. In schimb am fost in soc sa vad ca nu imi vine nici marimea urmatoare, drept pt care am inceput sa mananc mai cu simt de raspundere. Adeca, seara, salut mancaruri serioase, acolo iaurt cu cereale, si la nani repede pana nu ma razgandesc:))) In orice caz, sv ma stimuleaza sa mananc:(( Cand sunt acasa, mananc mai cu constiinta parca, in schimb la sv imi aranjez mai frumos fructele. Nu vreti sa vedeti ce geanta cu mancare am cand vin dimineata….
Apoi despre cumparaturi, eu am noroc ca am mai totul de la baiat. De data asta ma astept sa cheltui mai putin, desi ma uit cu jind la noile carucioare, dar de aia am zis ca mai bine platesc testele decat sa iau carucior nou:))
Imi plac tare mult alea cu 3 roti, da nu stiu de ce ziceti ca nu sunt sigure. E drept ca in tara nu aveti rampe pe unde sa coborati cu carutul. Eu cand am fost in tara cu unul sport am facut bataturi la palme de impins pe trotoar.
Apoi pat si toate alea am, ca am pastrat tot ca stiam ca ma mai "arunc" la unul. Acuma sa vedem daca schimbam culoarea la haine. Ca la baiat am avut diferite culori, dar cumva par baietesti chiar daca au culori vii. Asta sa fie baiul. Apoi vorba voastra sa vedem ce mai si primim:)))
A, si mi-am luat si eu un sutien, ca inca nu sunt la valoarea celor de artilerie grea de data trecuta, da nici nu mai incap.
Si eu cand dau sutienul jos, ma intind pe spate, ca altfel mor ce ma dor dupa o zi de stat in sutien. Asta cel putin in cele push up. Asa ca acu am luat unul mai comod.
De chef, eu tocmai va zisesem, ce e ala? Cum oi fi facut copii astia?:)))
Ieri mi-a dat fiu miu un stres….Nu stiu zau cand o sa ii vina si lui mintea la cap. Am fost la ziua unei fetite, intr-un parc care avea loc de joaca, de picnic si plaja. Al meu era cu alti copii la locul de joaca. Eu pe un scaun la picnic, sa zic distanta de vreo 300-400m. Sotu si mai incolo decat mine, iar bunicu….teoretic era cu baiatul. Deodata aud un tren ca vine, si ma uit la baiat ca stiu ce am la usa…. El f. entuziasmat, le zice celorlati sa mearga sa vada trenul, si o iau la fuga. Ceilalti s-au mai gandit si a doua oara ce fac si s-au oprit dupa cativa pasi, al meu ti-ai gasit. Drept pana la gardul de langa sine, gard cam pana la braul lui asa. Ma uit sa vad bunicu ce face, ia-l de unde nu-I la care trantesc farfuria de mancare si o iau la fuga.
Acuma e drept ca era el in siguranta cumva, numai ca eu nu stiam cum e pe acolo, dar faptul ca pleaca de bezmetic, fara sa se gandeasca, fara sa se uite inspre noi ma scoate din minti. Si sa nu zic, ca nu e prima data…..In fine, mare sperietura, la care bunicul se intoarcea de la apa, tare indignat, ca a lipsit doar un minut!!! Si aici nu mai comentez, ca nici cu el nu e prima data….
Hai ca am scris o gramada, concluzia e , ca daca o sa aveti nazdravani ca al meu, nu ii scapati din ochi. Eu si la varsta asta nu il pot scapa din ochi.
Referitor la "dialogurile" avute, s-au zis destule. Eu chiar nu ma asteptam la asta, dar nu are rost sa mai insist. Doar ca o gluma, cele care suntem cate una din cate o tara, sa vorbim chiar de unele singure:)))?
Aveti grija de voi si de bbei.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

buna fetelor.multumesc celor care s-au gandit la mine.Am fost rautz saptamana trecuta , slabit 8 kg in total, corpi cetonici in urina , 3 zile la perfuzii...asta printre zile de mers la fundeni unde mor copiii pe capete.Moralul meu la pamant.De sambata m am simtit ceva mai bine fata de sapt trecuta nu va imaginati cine stie ce.Sapt asta main e sun dr sa vedem cand exact eco de pliu nucal, mierc facem 13 sapt.Altfel dr mea a intrat in concediu(cea de la job ca sa zic asa)si noi cei 4 rezidenti ne vom roti, venim unu pe zi asa ca mai am timp sa respir.efectiv drumul asta ingretosat oricum militari fundeni, copiii aceia cu leucemie pe care am ajuns fara exagerare sa -i visez noaptea, totul parca intr un cosmar asa.nici nu stiu ce astept sau ce pot zice, nu m-am bucurat deloc de aceasta sarcina pn acum , sunt trista 80% din timp restu cred ca dorm, pap cu o greata ingrozitoare, vars la greu.....astept sa se temineeeeeeeeeee. va pup cu drag si multumesc inca o data

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

miereamara, f. buna idee! Da' tare ma tem ca n-o sa mai stiu cui sa-i dau... :))

In rest, fetelor, nu fiti triste, se mai intampla dintr-astea cu doctorii... Stiu ca nu aveti rabdare, ca de-abia asteptati sa vedeti puiutul, las' ca trece timpul repede...

tuchi, eu, la biserica, am donat haine pentru saraci, m-am bucurat ca le-au acceptat... Putini sunt preotii care-mi inspira incredere, de exemplu, o prietena de-a mea a platit pentru o icoana acum ceva ani, nu stiu daca ii este gata sau nu, cert este ca, de la pretul cerut initial, s-a facut de vreo 4 ori suma... Si da, la biserica s-a dus pentru icoana, a vrut ea sa aiba una mai speciala... Nu-mi plac chestiile astea, "dai cat ai, dar stii, e bine daca dai cat iti cer eu, acum sau mai tarziu"... Inteleg nevoile financiare ale bisericii, comertul cu credinta oamenilor, nu...

Daiopri, nazdravan rau baietelul tau, sa vezi cand or fi doi... :D

Mergi la inceput