Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
'aidi pls nu ma face sa ma rusinez . nu am reusit sa fug din toate pozele, recunosc .
spectacolele astea vin ca circul, in fiecare oras. de exemplu la inceputul lui iunie erau in Pitesti (cand am trecut acolo in drum spre Bucuresti).
cristi, body-urile sunt orice bluze care se inchid intre picioruse, fie ca au maneci scurte, lungi, sau deloc. salopetele sunt salopete, adica overall - sunt tare utile pentru primele luni. pentru iesit afara esita salopetelele acelea ca de cosmonaut cu totul - nu ai nici o grija cu ele. sac de dormit ia unul singur, e util. sosete trebuie. 3-4-5- perechi. in principiu cica iti trebuie 6 bucati din fiecare element de imbracaminte. oricum nu iti face iluzii ca o sa speli o singura data pe saptamana....ca nici prea multe nu e bine sa iei, raman mici extrem de repede mai ales in primele luni cand cresc maimuticile mici ca din apa.
Selene_Bunny spune:
roxanaz, din pacate, nu vreau sa schimb destinatia promisiunii. Am mai facut asta, am zis, si, anapoda, parca s-a dus o parte din noroc atunci... De data asta, vreau sa ma tin ad-literam de ce mi-am pus in cap. :) Stiu ca mereu vor fi oameni care sa aiba nevoie de cate ceva, dar acum, ASTA vreau sa fac. :)
Vad ca nici tu nu te simti bine... :(
Am reusit sa ajung si la analize. Mi-a luat 7 eprubete de sange, mi s-a facut rau (nu tare), stare de lesin, transpirata picuri de apa de sus pana jos... Asistentele au fost foarte amabile, mi-au adus apa, am stat intinsa, mi-a trecut repede... E drept ca am cerut eu mai multe analize in plus...
La imunologie am cerut asa:
- VDRL (sifilis) - desi nu cred ca era cazul
- chlamydia
- toxoplasma
- citomegalovirus
- listeria
La astea am cerut atat IgG, cat si IgM. Sunt scumpute (cam 40 de RON una - adica 40 de RON IgM, 40 de RON IgG).
Bebele meu ma obliga sa dorm mai mult pe spate, cu picioarele cat mai cracanate... Ma lasa si pe partea dreapta, dar nu asa des, pe stanga, nici vorba...
Fetelor, la voi de ce dureaza asa de mult sa va dea rezultatul la DT / TT? Mie cica mi-l da maine...
No, sa aveti grija de voi, mai ales cele carora va este inca rau...
cristi_2003 spune:
bunny asta cu rezultatele depinde de lab
de ex eu cand nu mai puteam si vroiam sa stiu daca is gravi sau nu (mai aveam vreo 7 zile pana la ciclu) am vrut sa fac beta HSG da dura 10 zile ca se trimite sangele la buc... pai in 10 zile aflam oricum, nu?
am vazut un tip de body fain care are 2 randuri de capse - sa fie bun si cand creste putin bb. da se da pe cap si io vreau din alea care nu se dau pe cap, ca au capse si in fata
14+ cu Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
Selene, rezultat la dublu test maine? ce rapizi. bravo lor.
aaa, acum ma simt incomparabil mai bine ca sambata. dar cel mai tare a fost vineri cand ajunsesem deja la concert si am facut o frumoasa criza de hipocalcemie. nu mancasem decat niste oua ochiuri in ziua aia ca de, copchilu fitzos nu dorise altceva. barbata-miu saracu' s-a cam albit.... dar i-am zis sa stea cu mine 5 minute si trece... el saracu incerca sa imi spuna ceva dar nu auzeam nimic.. dupa un pahar de coca-cola mi-am revenit. eu sunt extrem de obisnuita cu chestiile astea dar nu le-am mai facut de mult timp si nici atat cand eram gravida... daca copchilu' asta e fata o sa fie o fitzoasaaaaa si jumatate (e valabila faza si daca e baiat cred )
cristi_2003 spune:
ca sa va mai distrati un pic
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=63935&whichpage=10
14+ cu Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Andreea, asa de scump e "prelungitorul" acela? Mie imi trebuie ceva oricum pt ca a mea va avea doar 2 anisori si o luna cand vine bebe2, nu pot sa o las sa mearga cu orele.
Tuchi, parca tu intrebai cindva de perna de gravida. Eu cunosc doar perna de alaptat, dar arata asa cum o descrii tu si am folosit-o intr-adevar si in perioada dinainte de bebe, dormeam mai lejer cu ea. Ai gasit pe undeva? Aici sunt la magazinele de bebei.
Michelle, tot asa de rau iti e?
Roxana, faine poze!
Iris2002 spune:
Am pus si eu patru pozici noi, la noi in gradina.
http://community.webshots.com/user/FrancescaHoeffie
mvb spune:
Fetelor, si eu sunt terminata cu atatea analize. Dr din Botosani mi-a dat sa fac la 14 sapt PROTEINA PAP, care nu se face la noi, ci la Suceava. Ei bine, azi dimineata am ajuns si la Suceava pe o ploaie torent pt analiza de 250 lei. Luni pe 21 trebuie sa fac TT,de data asta la Iasi. Doamne, de asta va invidiez pe cele care locuiti in orase mari. Norocul meu ca sotul meu e tare intelegator si nu misca in front cand e vorba de BB. Merge cu mine si nu ma lasa sa conduc eu. De fapt, de cand sunt insarcinata nu m-a lasat sa conduc niciodata.
Noi o sa luam din prima un carucior sport de vara. Nu cred ca iarna o sa-l plimb prea mult.Stam la etajul 1, insa blocul are interfon si e o scara selecta. Chiar si acum la parterul blocului pe hol, toti vecinii care au copii mici lasa carucioarele, bicicletele, tricicletele nesupravegheate peste noapte, pt ca nu se fura, nu se murdaresc. Asa cred ca o sa fac si eu. Nu o sa-mi invinetesc picioarele carand sus-jos carutul lui BB. Sotul meu deja vrea sa-i ia lui BB o masinuta cu baterie ca de masina mare. Costa vreo 3-4 mil.
14+
tuchi123 spune:
Irsis2002, da eu am intrebat de perna de gravi...nu am cautat prin magazine insa am gasit pe internet si am sa vad...
13+Doamne ajuta
roxanaz spune:
mvb nu cumva e vorba de proteina AFP? (alfa feto proteina?) - e parte din triplu test.
eu zic sa luati totusi si carucior de 0 luni... teoretic se tine copilul in el pana la 5-6 luni cand poate sta bine in fundulet, minim pana la 4 luni. e tare greu sa stai atata cu copilul in casa sau sa iesi cu el in marsupiu... daca aveti vreen dolofanel va rupe spatele.
Iris e o scumpa pitica ta, iar zic! si ii sta de minune palarioara!!!