Puiuti de Randunici 2008!! (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Buna fetelor!
Raportez si eu, 6 kg la Biencutza. Si papa, papa, papa. Doamne Ajuta!
I-a cumparat ta-su marsupiu si uitati-o ce fericita e!AICI

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

rox super bascuta! (care va sa zica nu sunt singura...)

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ha ha ha, i-a placut asta cu caciulile...

Eu si daca bate vantul il las cu capul gol...si cand e soare tot cu capul gol, dar in carut, cu copertina trasa... doar daca se intampla sa il tin 5 minute in brate in soare (ceea ce nu se prea intampla) ii pun sapcuta...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, bucuroasa sa fiu de folos! Auzi, dar tu nici fructe nu ai voie?!!? Eu m-as hrani numai cu caise si cu piersici in perioada asta!

Maria, nu te supara! Ai vazut pozele Kyei cu Sanziana la Sinaia? E mai munte acolo decat la Moinesti, si mai vant, si Sanzi mai mica decat Tudor, si era cu capul gol. El nu e un copil bolnavicios, de ce vrei sa il "strici" tu? Problema de fapt stii care e? Ca mecanismul de termoreglare al sugarilor reuseste sa aduca organismul de la o temperatura joasa la cea normala. NU si invers! A dat Vio la un moment dat un link despre supraincalzirea copiilor, si a mai fost o discutie lunga despre temperatura optima pentru functionarea creierului bebelusilor. Nu iti mai demontez si obiectiile legate de insolatie, ca ti-am spus, cu muntele aidoma...ok, nu sunt caciuli de lana, dar tot la parerea mea ca i-ar fi mai bine fara ea. Retine, in luna IULIE! Cand nici tu nu porti nimic pe cap. Gata, nu te mai cicalesc, promit! Dar a trebuit sa imi expun punctul de vedere, sa decizi in deplina cunostinta de cauza .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va
pe cand am vrut sa ma adun si eu pe tastatura iata ca s-a gasit sa umple scutecul...
ma intorc

a...Tuchita, am fost la Lenny. merita. in public: femei, gay si randunoiul meu, asa ca recomand tuturor sa mergeti cu gasca de fete si nu cu sotiorii ca la ei nu prinde magia

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc

lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE

Mergi la inceput