Puiuti de Randunici 2008!! (55)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
Cineva de la fostul serviciu al randunoiului i-a adus 18 kg de caise1
-deh, ii simt lipsa!
. Numai ca pe el l-a taiat gastrita (mancarurile lui cu sos, deh!
) si nu vrea caise iar mie nu-mi plac. Cred ca le fac suc la storcator. Oare pt Iulia or fi bune?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Bubule, uite aici in pozele lui cris cum trebuie sa stea Iulia, ca intrebai...dar e valabil pt ea, nu pt toti bebeii...ca sa nu isi dea capul pe spate.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Naty, eu as merge pe un piure de caise, ca nu sunt asa zemoase...doar de caise, o lingurita, sa vezi cum tolereaza. Fara coaja, of course.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
ati avut intalneala?.ce dragut, am vazut pozele puse de Naty!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
naty, merci mult pt oferta! daca si kya e de acord, daca si teo merge bine cu humana, daca si iulia merge bine cu aptamilul, atunci eu vreau:)) sa-mi zici si mie pe mess cat si cum. dar peste cateva zile, sa vedem cum se adapteaza picii la noua papa.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
voi mai stiti care e link-ul pe care il daduse mimo pt pasapoarte si de cat era timbrul ala fiscal???...nu gasesc neam mesajul ei!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Olgutzika spune:
Foarte tare!!!!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1046
hihihihihi:
76. Pe patul mamei care alapteaza sa nu se aseze nimeni ca altfel ii duce laptele departe.
65. Bebelusul trebui tinut cu fes pe cap in casa ca are fontanela mare si raceste pe acolo, face meningita foarte usor.
54. Daca ii dai peste unui copil pana nu incepe sa vorbeasca va fi mut ca pestele.
45. Nu pupati un bebelus pe talpita ca "te tine toata viata sub picior".
39. Cand vine o femeie sa-ti vada bebelusul, ai grija nu fie pe ciclu, se zice ca bebelusul va face scoarta pe cap
20. Nu faceti baie bebelusului duminica ca slabeste toate gramele cate le-a luat in timpul saptamanii.
Sunt multe si distractiveeeee :-))))
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
amira_roxana spune:
olgutzika ma doare mintea, nu alta cu babismele alea!
naty felicitari pt gramele iuliei cu aptamilul. ma bucur f mult ca ii merge bine, sper sa nu mai trebuiasca sa il scj=himbi si p-asta!
clau super copii ce ai, frumosi foc, ca si mamica! iar rebe dr e superba, ca si cu rochitza si chiloteii loz!

vreau si eu pozele lui alice de la botez, nu stiu cum mi-au scapat!
nu am reusit nici azi sa-i colectez pipi Amirei, asa ca mergem maine la medlife sa ii ia iei si sa mai intrebam si noi ce si cum despre diversificare. o sa va povestesc maine dupa ce ma intorc. fetele mele sunt afara ca e racoare si placut.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
rox_dox spune:
am revenit...
sa va zic cate ceva despre ce am mai facut noi in ultimul timp...
Raducu creste, a facut deja 6 kg, asteptam sa trecem de 4 luni ca sa incepem cu suculetul de morcovi. inca nu i-am bagat altceva in afara de lapte de la tzatzi (cat oi mai avea) + Nan1 completare.
Nu prea vrea sa bea ceai, face caca in general 1 zi da, 1 zi nu.
sta cu manutele in gura cam tot timpul..incerc eu sa il dezvat, dar se pare ca deocamdata n-am sorti de izbanda.
In rest, e un copil foarte vesel si sociabil, rade cateodata in hohote, chiar ma mir cum un copil asa mic poate rade asa. ne gangurim toata ziulica...e f cuminte...noaptea se trezeste o singura data pe la 4 sa manance, suge putin si apoi se culca imediat. si asta cand ultima masa e mai devreme, pe la 19-20. daca ultima masa e pe la 22-23, nu se mai trezeste noaptea, doar dimineata la 6-7.
mami o duce cam nashpa...cred ca mi-a scazut dramatic calciul..imi cade f mult par...am ramas cu cateva fire...plus ca ma dor f tare oasele, anchilozez..dimineata cand ma trezesc parca m-a batut cineva.
vreau sa ma duc la un control si niste analize sa vedem care e treaba.
cam astea ar fi noutatile noastre deocamdata, din ce mi-am adus aminte acum.
va pup si ne mai auzim!
natynic spune:
quote:
citat din mesajul lui Olgutzika
Foarte tare!!!!
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1046
hihihihihi:
45. Nu pupati un bebelus pe talpita ca "te tine toata viata sub picior".
20. Nu faceti baie bebelusului duminica ca slabeste toate gramele cate le-a luat in timpul saptamanii.
Vezi, mah...apai la cat ii pup eu talpitele Iuliei o sa ma calce in picioare de tot
Si de-aia nu lua ea bine in greutate, ca o spalam duminica, nu din cauza laptelui. Vedeti Roxana, Pucca, Alice???
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea