Puiuti de Randunici 2008!! (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari si de la noi!Vad ca ati luat-o la trap bine...nu va mai prinde omul!
Trimit repede un mesaj salvat de cateva ore,fiindca am intrat in butoi acum.
Am avut azi o zi de kk rau,dar fara kk de Teo.
Am avut o moleseala toata ziua,am dormitat,Teo mi-a urlat din nou vreo ora,de-mi venea sa-mi iau campii,nevrand sa manance.Ce-o avea Doamne,ca nu-mi dau seama bine!Am banuit ca e de la burtik fiindca mai scapa cate un partz si urla si mai tare..Nu stiu,or mai fi ceva
colici?!...in fine...
tuchi.Salvat modul tau de diversificare.Scrieti tot aici,nu pe mess,sa mai invatam si noi.Ofof,imi pare rau de problemele cu plecatul sotului.Sper sa se rezolve.Fa cum crezi tu ca e mai bine sa-l pui la punct.
Naty .Si,asa e cu Teo,cedeaza greu,dar si cand cedeaza,sa te tii,Barosane!Imi pare rau ca-s probleme cu serviciul,sper sa rezolvi rapid treaba.
cuscra-psiholoaga.Merci de floare.Ce chestie cu dr!!Auzi la el!Sper ca i-a trecut ochiul Davidutului.Moamaa,Cuscra,cred ca te rupe gineremeu!
Roxana,eu stiam ca esti plecata,asa ca de aia nu te-am strigat.Super pozele!
gecko,e o dulceata Patrick-ul.
mamaruta,imi pare rau de probleme.gecko te-a sfatuit bine.Si eu zic sa te linistesti,sa mulgi in continuare cat poti,si daca te mai tine moralul,si daca nu se satura sa-i dai putin completare,dar important sa iei lucrurile cu calm
Clau,bine ai revenit!Ma bucur ca te-ai simtit bine!
tuchi,kya,mihatp,criss,ursuleatza,Naty,arielsi restul fetelor.
Fara suparare daca am uitat pe careva.Numai bine va doresc.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ariel, , pot sa-ti trimit si eu PM cu adresa mea pt. Monti?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Acu, chiar ca fug la nani!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol. aveti cafeul aburind

haideti ca mi-am luat notite ca sa scriu si eu un mesaj decent.

aliceionescu, ne pare rau de greva foamei dar ne bucuram de rezultatele bune la analize. incep sa regret ca nu mi-am dat flacaul dupa pitica ta...ca uitandu-ma la maicasa vad ca are potential bun.

delphin, un pup mare ca sa treaca asteptarea cat mai repede si numa maine nu-i poimaine si ajungi langa sotior.

simo, ioana, vad ca pe langa sunci astia grasii mai au o problema...capul teshit...ce sa zic de al meu ca are capul cat bostanul, teshit la spate de la singura lui pozitie acceptata, tuguiat pe stanga de la vacuum...un vis. acum am inceput sa il pacalesc...i-am pus in partea stanga niste jucarii ce ii sunt dragi...si cand se trezeste isi intoarce capul ca sa se povesteasca cu Labus si Mos Martin. si nu stiu cine spunea...dupa ce adoarme seara...ii bag o paturica facuta sul sub partea dreapta a corpului...si cel putin pentru vreo ora adopta pozitia aia. oricum, povesteam cu o prietena neuroloaga ce imi spunea ca "oasele capului" se sutureaza cam pe la 9 luni...asa ca mai avem timp la modelat de bostanele.

olgutzica...ti-am vazut numele de familie...nu ai cumva neamuri in perth, australia? cuplul ce ziceam ca a fost la noi acum doua seri are acelasi nume de familie...si e de la tine din catun. si ieri, intamplator, am alaptat in pat. nu am mai facut-o cred ca de vreo 2 luni...si aveti dreptate ca nu e durerea de omoplat in pozitia aia...dar mi-am amintit dupa de ce nu am mai facut-o de atata vreme...pentru ca ma rupe in regiunea lombara cand trebe sa remorchez bursucul cu burta plina din patul matrimonial.

mamaruta...nu stiu cum isi alimenta bebeul...doar mi-am amintit discutia respectiva ce avusese loc cu mult, mult timp in urma. de fapt de discutie mi-am amintit la maternitate...cand am remarcat la Patrick...ca atunci cand sugea i se ridica o ca un cordon la burtica...de la buric in sus....si i-am aratat pediatrei si ea mi-a zis ca are dreptii abdominali slabiti (si ca majoritatea nounascutilor au)...dar ca se remediaza cu timpul si nu trebuie sa ma ingrijorez. acum cred ca nu mai are problema respectiva. dar dupa cum spuneam....fii zen...imi inchipui ca e foarte greu...imi inchipui ca suferi, ca esti obosita, epuizata, ingrijorata....dar incearca sa iti mentii cat mai bine calmul, seninatatea...ca vor trece toate...si daca tu acum esti incordata...si raisa va fi la fel...incearca sa fii adultul din relatia dintre voi doua...si sa fii cea care isi pastreaza calmul.

somnorica...ii uram bine a venit lui Robi ijn clubul grasanilor. ne bucuram noi acum dar ce dieta vom baga pe ei de raman la fel de pufosi...

bubu...nu te invidiez pentru intarcare...dar te apreciez pentru puterea de a lua o decizie in ceea ce priveste calea ce o ai de urmat. si zici asa...ca sunt durerosi sanii in primele zile...eu sunt curioasa daca mai ramane sensibilitatea aia pe ei ca atunci cand alaptezi...ca momentan...sotul face stimulare fara sa se atinga de sani...ca nu tare imi place...

roxana...tinem pumnii pentru rezultatele amirei. scuze ca nu m'am bagat la povestea cu scaunul de masina. nu stiu daca au fost poze si nu stiu exact ce produse exista in romania...dar noi avem un scaun cu 2 pozitii...una mai culcata pentru varsta asta...cand si sa vrei nu poti pozitiona scaunul cu fata la drum...asa ca Patrick se uita la ce lasam in urma...si scaunul e pus la mijlocul banchetei din spate. si mai are o pozitie mai verticala...ce o poti folosi de cand piciul sta in fund si sta bine...nu sustinut de alta persoana...si atunci se pozitioneaza scaunul cu fata la drum. olgutzica ti'a explicat foarte bine documentat cum sta treaba.

ursuleata...dupa ce ca arati de 15 ani...mama de baiet fiind...o mai si stergi studenteste la mare...te-am invidiat in poze...la fel si pe kya, amira, naty si alte plimbarete. uite asa calatoresc si eu cu voi daca tot nu am cum sa o fac in mod real.

ccris...felicitari pentru andreea fetita mare...ce isi lasa mamica sa se odihneasca. asa e ca ii bine?...oh, unde-s noptile cand ma culcam la 1 si ma trezeam la 12 la pranz...

tuchi...am eu tigaie daca iti trebe pentru sot. e din romania cumparata, sanatoasa, isi face treaba de minune...dar grija cu ea ca a costat o caruta de bani de bunicutza sotului m-a intrebat daca mi-a dat la magazin si o jumate de porc cu ea...lasand gluma la o parte...e greu cu neamurile...dar o scoateti voi la capat...

naty...exact...ca stiam eu ca am uitat ceva cand m-am plans de problemele mele...eu in comparatie cu tine...nu am capul perfect rotund...iar o freza ca a ta ar arata ca de puscarias si nu sexoasa ca la tine...asa ca intre timp imi tin parul legat ca lelea Floare...dar am sperante ca in 2 saptamani in weekend pot sa ma ferchezuiesc si eu...asta daca nu imi da husbandul tzapa si lucreaza iar in zilele libere.

si acum apel special...pentru cristinagoji, simonette, nicol_conte, vio, adriutza si alte randunici ratacite...faceti bine si alaturati-va stolului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Hai ca apar si eu in miez de noapte (la mine).

Cand v-am zis ca si eu sunt TV, nu m-ati crezut. La cateva pagini distanta ii raspundeam si eu Roxanei:

quote:
citat din mesajul lui VioletaH

quote:
citat din mesajul lui amira_roxana

de ce trebuie tzinutzi bebeii in scoica sau scaun de masina invers sensului de mers? scaunul nostru se cam apleaca in fata din cauza banchetei si centrul de greutate se modifica si mi se pare ca nu e tocmai ok pt Amira! si as vrea sa-l pun invers, in sensul de mers, e vreo problema?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Roxana, pana la 1 an scaunul de masina trebuie pus in sens opus sensului de mers. asa sunt recomandarile, asa e bebe cel mai ferit in caz de impact. si gandeste-te la tine cum aproape intri cu capul in parbriz la o frana brusca, din cauza inertiei; gatutul lui bebe e foarte fragil, un motiv in plus sa fie atenuat socul prin asezarea inversa a scaunului.
eu as zice sa nu-l intorci...

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Deci uite Olgutza, ca au fost cel putin 3 raspunsuri aproape identice care i s-au dat Roxanei.

Fiecare face alegeri (bune sau mai putin bune). Vom vedea ce-o iesi.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Gecko, mersi de cafeu, aveam nevoie!
Iar am avut noapte frichinita si la 6 mandra s-a trezit . A inceput ea cu nervii de aseara, voia numai la mine in brate, cum o lua tacso cum urla ca din gura de sarpe! Abia am reusit sa-mi fac un dus, am lasat-o sa tipe la tacso ca eram transpirata fleasca de atata carat de copil prin casa.
La 22 am culcat-o si la 23.30 cand a avut prima trezire am pacalit-o cu ceai . I l-am dat direct in patut si s-a culcat la loc. In rest, la urmatoarele treziri in nr de 3 a vrut san musai, scuica ceaiul de numa'.

Ursuleata, am vazut pozele de la mare si m-a ros invidia!!! Ce bine ca ati putut sa dati o tura! Imi aduc aminte ca fugeam si noi mereu in weeekend-uri la mare, dar nu aveam mandra asta nervoasa!

Naty, a masat-o nu gluma pe Iulia! Cred si eu ca s-a plictisit la sfarsit , 45 de minute e mult pentru ei. Ma bucur ca ti-a placut dr, conteaza mult sa ai incredere in ea. Sa vezi ce repede recupereaza Iulia!

HAi sa iau o gura de cafea ca-mi pica ochii in gura!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Mersi de , Gecko!
Bine ca mai beau fetele si altceva, ca de-a mea s-or fi saturat!
Randunoiul a sosit ast'noapte, numa' ce ma pusesem in pat!
M-a pupat pe frunte( eu ma faceam ca dorm!) si s-a dus sa se culce in camera la Ilinca!
Am decis sa il ignor, sa nu fac scandal...
Acuma s-a trezit si-l hraneste pe Seb!
Sper sa am o zi usoara ca ieri, ca sunt cam zombi!
la tot stolul!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Editez: l-am mai trimis o data!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Stela, sa sti ca si eu mai suspectez ceva colicei la Rebecca la trezirile ei din noapte. Cred ca se frichine de la burtica si apoi se trezeste...Teo doarme bine noaptea acum?

Scaun de masa am primit de la fratele meu de la baietel care are acum 3 anisori. Nu e chiar ce-mi doream, dar daca l-am primit il folosesc. Are 7 pozitii pe inaltime si 3 la spatar, asa ca deja il folosesc.

Tuchi, eu nu stiu de ce esti suparata pe husband, mai am de recuperat ceva din urma, am ajuns la cap 52 , dar nu am gasit inca... Asa ca nu-mi dau cu parerea.., doar sper sa fie ceva lejer si trecator.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Bubu, sufera baba la frumusete!!! Te doare acum masajul, dar cine o sa aiba super craci si fund misto? Hmmm? As vrea si eu masaj...

Kya, spor la pregatirile de botez. Adevarul e ca facem atatea pregatiri si ne stresam atata, iar momentul botezului trece asa de repede, ca o parere, ne trezim a doua zi obosite si gata! Dar e adevarat, raman amintiri frumoase!

Luny, si tu ai fost la mare??? Ce misto! Bineinteles ca sunt invidioasa si pe tine!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput