Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzicute.

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI !!! tuturor clopoteilor care implinesc astazi un anume numar de luni.
Sa creasca mari,sanatosi,voinici,destepti si frumosi si sa-i asculte pe parinti.

Multumesc fetelor pentru aprecierile referitoare la iubitul meu mic,AJ alias Andrew,alias Andronache,alias galusca.
Mi-e un drag de el de nu mai pot si.... il iubesc cu fiecare por de-al meu.E un copil tare bun si dulce.

Multumesc si fetelor care-s in asentimentul meu in legatura cu socrela si cumnata. Credeam in sinea mea, ca exagerez cumva...dar ...vad ca imi dati si voi dreptate.
Nu stiu frate cum adica sa vezi dulceata asta mica si sa nu vrei sa o iei in brate.
Sotul ii tot gasea scuze ca vezi Doamne n-ar fi tinut un bebe in brate in viata ei. Dar mie mi se pare asta o scuza execrabila.Ma rog.... prea curand nu cred ca ne va mai vedea la ochi,madam cumnata.
Mie daca-mi iese cineva de la suflet, apoi.... greu imi mai intra in gratii.

In alta ordine de idei, sa va zic ca, Andrew meu s-a constipat de la cereale? I-am dat in prima seara (ziua aceea imi facuse kkuta-el face de obicei dimineata) a doua zi, nici un kk... seara,iar cereale..... a 3a zi, abia seara mi-a facut...si era un guguloi.L-a durut si burtica...caci tot maraia saracutul in somn.
Nici nu stiu ce sa fac....sa-i mai dau cereale sau.....?

Ma duc sa citesc un pic din urma..... macar cu capitolul trecut sa fiu la zi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Honey, eu zic sa nu-i mai dai cereale? cite kg are AJ? stiu ca schema americana de diversificare presupune inceperea cu cereale, insa nu tutror copiilor le prieste. de ce nu incerci citeva zile cu legume sau fructe?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Honey, eu zic sa nu-i mai dai cereale? cite kg are AJ? stiu ca schema americana de diversificare presupune inceperea cu cereale, insa nu tutror copiilor le prieste. de ce nu incerci citeva zile cu legume sau fructe?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor am pus cateva poze noi cu copilasii mei!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Honey eu stiu ca cu orice ai incepe sunt putin constipati la inceput pt ca este altceva in afara de lapte,pt ei este dificil sa prelucreze noul aliment ,,dar isi revin

Lala trebuie intai sa sun doc sa vad daca are cercelusi medicinali pt ca stiu de la nepotele ca asa au procedat si pt inceput va purta acei cercei medicinali

Elle multumesc mami

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miri o zi faina iti doresc astazi.Cu dereticatul...mai usor, asa. Meriti si tu un pic de relaxare. Pupici lui Bruno care-i baiat mare de-acum....face la olita...si lui Sacha mic si pufos, care a vrut sa verifice olita lui Bruno,dragul de el.
Cu jobul, eu sunt de acord cu tine...si iti dau dreptate.Jobul n-ar trebui sa afecteze viata si echilibrul familial.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

bebelutzilor care implinesc astazi lunitze! Sa fiti sanatosi si norocosi!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

luuuuume, luuuuuume
va anuntam ca donsoru' Matei aci prezent a inceput sa faca abdomene. se ridica in fundulet ,dar aterizeaza fix in nas. exersam,exersam si va mai anuntam

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

deci... sa ve explic: am fost in parc - una dinr arele si putinele ocazii in care m-am incumetat sa-i duc in parc pe motive de arabi (sa ma ierte fetele de pe afara) care aici sunt infernal de galagiosi si acaparatori. deci, i-am dus. am facut o zi de sarbatoare si-am mancat cu bruno la quick. a halit si cartofii pai si carnita si iaurtul cu fructe, inca und esert, si p-orma la joaca. era parcul gol. mi-era frica s anu fie inchis. ne-am zburdacit noi p-acolo pana a venit trupa de invadatori care din tipete si urlete l-au trezit pe sacha. si-am venit acasa. mama denaturata ce sunt, nu l-am lasat pe bruno sa urce in carucior. l-am tarat dupa mine aproape 2 km pe jo (hai unu juma). aproape de casa s-a catarat in carucior si-a adormit in curba:))) eh, l-am trezit acasa si l-am pus sa-mi deschida usa. nus tia saracu pe ce parte era clanta de buimac ce era:))) a intrat inc asa si-a zis sfarsit: mami sus dodo:)) a deschis portita de la scari si-a urcat singur pana la el in pat:) doarme si-acu (de la unu juma, si e 4juma la mine).
gaza sacha mi-a vomat bruma de laptic ce-a baut-o inainte sa aterizeze in pat si s-a trezit in urlete de zici ca-l taia cineva. l-am adus repede jos sa nu-l trezeasca pe bruno:) si n-a vrut sa manance. am renuntat azi la fructe; mai bine laptic. dar nici pe ala nu l-a vrut. acu chitsaie in pat si roade cu sarg la o jucarica:)))

ca dezbateati treaba cu untul si uleiul, eu recomand UNT. grasun si adevarat, de calitare, o lingurita in mancarica. il adaugati cand faceti piureul. Ellenutsa, poti sa-i dai linistita de acum! si un sfat prietenesc, daca tot ai inceput cu mancarea... cumpara masuta de papat. nici tu nu mananci trantita in pat, pe spate. pozitia corecta e asezat fara alti stimul decat lingurita, papa si castronul:) - ai stins televizorul, nu?:))) si muuuuuuuuuuuuuuuuuuah! pentru bitsi cea mare la ceas aniversar!

shose, pupam durdulia! aspirantul la pozitia de alesul inimii se declara bucalat in favoarea preurilor de legume si ii ureaza pipetsicii sa invete cat mai multe retete ca el are o mama denaturata care-l tine cu borcane.:)))

carnita, nu va grabiti fetelor, ca au vreme sa guste din toate. asteptati momentul potrivit. fiti convnse ca mananca bine legumitele si(sau) fructele, si apoi carne. ca aia e greu de digerat, si vreti toate o prietenie lunga cu carnita.

am citit in treacat perle de ginette si laurad. cred ca mai shperlos ca mine nu scrie dar nici nu citeste nimeni. imi scria o prietena azi: ce mare e ala miku deja, si eu citeam e mare e circu deja. scriu cu pauza aiurea, n-am rabdare sa corectez, dar cica un studiu american a demonstrat ca doar primele si ultimele doua litere dintr-un cuvant conteaza, ca domnul creier recunoaste secventa de litere si deduce cuvantul - ce dejtept e domnul creier- cu tot cu greseli de ortografie:)

ashea, ca ziceati de performante: sacha e un porcushor falcos si lenesh. nu prinde jucarii cand i le fatsai prin fata, nustie sa se intoarca pe spate, nus e batsaie din fund. nik. zace. nici nus tie ca are picioare, si nu-i place sa stea in fund. prin urmare ii luam scaunel special sa-i intarim musculatura spatelui (vi l-a aratat virgo deja, dumbo). ca prea suntem la coada de coada!

nati, bine-ati revenit din conced! va sa zica... sunteti plimbarete!

grati.ela... acu ca l-am vazut pe tati... zic, cumana pe inima: dudu e al tau:)))

si fac o strigare speciala: ISIDORAAAAAAAAAAAAAAAA!

si inca una: ALINUUUUUUUUUUUUUUSH!

si si-a bagat picioarele printre gratiile de la parc!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

astazi ne-am jucat cu suc de morcov, ca nu s-a chemat nici mancat, nici baut. avem aici dovada http://good-times.webshots.com/photo/2843842870102332184HLaceG

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput