Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Si Octi se trezeste de 2 chiar de 3 ori noaptea si papa nu gluma ,nu sa zici ca se trezeste doar sa stea cu tzitzi in gura.
Te cred ca nu mai poti sunt eu terminata care nu ma duc la servici .Nu stiu cand v-a veni si acea noapte sa dorm macar 5 ore legate.
quote]citat din mesajul lui zeririlouiza

Fetelor, la cate dintre voi se mai scoala bebeii noaptea ca a mea mananca de 2 ori noaptea, m-a terminat si cu serviciu sunt terminata

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 6 luni, 1 saptamana +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

Sorry, ziceam ca tocmai a papat 90ml pireut (morcov, cartof, dovlecel, patrunjel, pastarnac) si apoi bineinteles tzitzi. Cum o sa scoatem masa de lapte? Sau si-o scoate ea singurica? Cam cat ar trebui sa pape ca sa nu-i mai trebuiasca laptic? Eu ii dau pana pur si simplu nu mai vrea si am ajuns abia la 90 in conditiile in care am inceput diversificarea acum o saptamana cu legumele de la ora 14.
Va rog care se pricepe poate ma lamuriti si pe mine.

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

ereena, ms de raspuns
Ai dreptate in ceea ce spui.Problema e ca noi nu avem portbagaj deasupra si deci nu avem spatiul acela suplimentar. Of! O sa incerc poate fac rost de el. Stie cineva cat ar costa daca ar fi sa cumpar? ai mei au un logan.

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

cynthia, mersi mult

Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 6 luni, 1 saptamana +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ana eu la mare si munte am luat patutul pliant...ocupa f.putin loc, se desface si se impacheteaza intr-un minut. Am luat si carutzul...Tudor statea pe plaja in el desi aveam si 2 cortulete cu protectie UV. Pt sterilizat poti lua solutia de sterilizat la rece...Tre sa ii iei si caditza sau cumperi un suport pt cada mare si ii faci dush dar neaparat cu bebe pe scaunul acela special...sau ii poti lua caditza gonflabila. Sa nu uiti de o cana pt fiert apa sau mai util un termoplonjon si un ibric. La fel si de dero pt bebe in cazul in care mai scapa un kk pe el. Cu papa, dak nu-i mai dai tzitzi poti merge pe borcanele sau ii faci tu repede papica (dak stai la o vila cu acces la bucatarie).

Ereena, la Kempinski in Nisipuri aveau Hipp pt bebei si laptic formula - asta la cerere. Gaseai si pat pliant in camera pt bebe.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

M-ai facut curioasa, de unde ai luat cortuletz cu protectie uv si cat ai dat pe el? Ai dreptate in ce priveste solutia de sterilizat, am acasa, dar uitasem de ea.

quote:
citat din mesajul lui grati.ela

Ana eu la mare si munte am luat patutul pliant...ocupa f.putin loc, se desface si se impacheteaza intr-un minut. Am luat si carutzul...Tudor statea pe plaja in el desi aveam si 2 cortulete cu protectie UV. Pt sterilizat poti lua solutia de sterilizat la rece...Tre sa ii iei si caditza sau cumperi un suport pt cada mare si ii faci dush dar neaparat cu bebe pe scaunul acela special...sau ii poti lua caditza gonflabila. Sa nu uiti de o cana pt fiert apa sau mai util un termoplonjon si un ibric. La fel si de dero pt bebe in cazul in care mai scapa un kk pe el. Cu papa, dak nu-i mai dai tzitzi poti merge pe borcanele sau ii faci tu repede papica (dak stai la o vila cu acces la bucatarie).

Ereena, la Kempinski in Nisipuri aveau Hipp pt bebei si laptic formula - asta la cerere. Gaseai si pat pliant in camera pt bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

din Germania...7E...am vazut si prin Hipermarket la noi...cred ca Selgros sau Real...costa pana in 40ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Of mai fetelor, de azi dimineatza ma tot tin sa intru si eu. Dar azi am un mar, mar, mar si car, car, car in casa. Nu stiu unde e fetitza mea scumpa si cuminte. De la dintzi trebuie sa fie, ca nu face asa. Asa ca a trebuit sa dau o tura cu ea pe afara, in ham, ca sa o calmez. Cand ne-am intors a adormit exact cat sa-i bag supa la facut si apoi s-a trezit, ca nici sa mananc nu am apucat.

In primul rand FELICITARI! Ana pt. licentza. L-am admirat si eu pe Dl. Goe, e un dulce.

Noi am fost la mare la sfarsitul lui Iunie. Am avut cu noi si patut si carut si sterilizator (este electric, nu din cel pt. micro).
Acum, ce sa spun, patutul trebuie neaparat sa-l iei cu tine, altfel e jale, nu va odihniti nici voi si nici copilul. Carutul, am luat unul care se strange tip umbrela si l-am bagat in spate intre canapeaua din fata si cea din spate, in picioare si a incaput perfect.
Sterilizatorul, acum depinde, Antonia este alaptata si am folosit biberon cu cioc doar pt. apa/ceai - sincer nu mi-a fost necesar, deoarece nu a baut decat foarte putina apa si dupa 2 zile de plimbat biberonul dupa mine degeaba, am renuntat si i-am dat sa suga si cand ii era sete.
Am luat cu mine doar razatoarea de sticla, un castronel si 2-3 lingurite. Pe razatoare i-am facut mar, para, piersica. Asa le mananca si acasa, eu nu i le fac la blender ca sa nu o obisnuiesc cu ele pasta. I-am luat si borcanele cu fructe de la Nest.le si a mancat foarte bine. Supa nu manca in acea perioada.

Louiza si Antonia se mai trezeste noaptea, de regula o data pe la 5-6 dimineatza, dar am avut nopti cand se trezea si la 2 si la 4 si la 6. Eram cheauna, nu alta si eu nu lucrez.
Am observat ca atunci cand mananca de la ambii sani, se trezeste doar la 6.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

M-ai facut curioasa, de unde ai luat cortuletz cu protectie uv si cat ai dat pe el? Ai dreptate in ce priveste solutia de sterilizat, am acasa, dar uitasem de ea.
quote:
citat din mesajul lui grati.ela

Pt. baie am luat suport de cada, dar nu l-am folosit ca nu a vrut sa stea. I-am cumparat de la mare o barcutza gonflabila in care se balacea pe plaja si tot in ea i-am facut si baitza. A fost super bine si nici nu ocupa loc.
Cort de plaja am luat de pe site-ul buburuza si este super. Antonia a stat numai in el. Dormea cate 3-4 ore. Am luat centrul de joaca cu noi si l-am pus in cort ca sa se joace.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput
Mergi la inceput