Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, sper ca de data asta va odihniti si voi! ca in ritmul asta o sa innebuniti. e al doilea conced intrerupto-ratat.

am vazut pe facebook pozele lui bic. voi nu puteti ca n-aveti profil acolo, dar si cand le-o pune bic pe forum...pregatiti-va de poze senzationale. cascade, dune, nu mai zic nimic sa nu anticipez mai mmult. senzational de frumoase pozele

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley nu pot sa cred! Chiar ma bucuram ca in sfarsit va relaxati intr-un concediu cu fetele!
Vacanta placuta si drum bun la Belis!

Bic pai cum facem sa vedem si noi pozele? Sunt f nerabdatoare!
Si Nati a fost cam nelamurita in prima noapte la pensiune (iar in drum spre sora-mea (prima etapa) ma intreba daca ne mai intoarcem acasa, ca ea vrea acasa). Ce sa-i faci, astia mici nu prea cunosc cum sta treaba cu vacantele. Dar i-am explicat care-i ideea, a inteles si apoi i-a placut. In prima noapte s-a trezit de mai multe ori si intreba: "Mami, esti aici?"

Of, draga de ea, mi-e dor de ele ca sunt de o saptamana la socrii.

Tania felicitari pt serbare!
Nu ma indoiesc ca dl Che are schemele lui pt a distra pe oricine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Biculet, tare mumoasepovestile! Asteptam poze! Nu discrimina forumul!

Ripley- of, ce rau imi pare pentru concediul ratat. Ma mir ca era sa cada Ana in bazin, a mea si-a lipait picioarele in el dar nu am stat niciodata stresata ca ar putea cadea in el. Dar ma bucur ca v-a placut altfel. Pupam capsorul bushit al Anei!

Tania- e de coma Che! Sunte convinsa ca a fost super la serbare! Asteptam pozele cu interes! Mama, ce curioasa sunt cum se va adapta bufnita la gradi...

Azi am zi de platit facturi...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pupam colectia, maine zburam spre Romania!! Daca se iveste oportunitatea sa ajung in Bucuresti, promit sa va anunt din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata
Deci diseara propun asa: fac rezervare la ora 20.00, pe numele clasic, Mihaela Toader, la Ambiance Cafe,pentru 8-10 persoane.
Anda vine la 21.00, Noki cand ii vine schimbul la copil, eu o ridic pe Miri de la locul stabilit la ora 19.50.
Confirmati ora si numarul de persoane pana la ora 16.00.
cu stima,
Mihaela
P.S Unde sunt pozele Taniei?

Mergi la inceput

Am vorbit cu Corap, 90% vine si ea. In principiu o ridic eu de la metroul de pe Stefan cel Mare la ora 19.50.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo si restul...cum facem diseara? Unde stam? N-ar fi mai bine inauntru decat afara? Ca e cam frig afara, adica io cu Mimi am inghetat aseara in parc sm ai si fugeam dupa plod, nu stateam statuie cuibarita intr-un scaun...
Adica io stiu ca mergem sa bem, dar unele mai sunt si cu masina si nu pot bea. Prea mult.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

inauntru??!!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Noki nu inauntru ca e naspa, si oricum sunt sunt toate geamurile deschise spre terasa, asa ca mai stam si in vaj. Ia si tu o bluza mai grosuta ca nu e chiar gerul bobotezei. Daca vrei sa o iei la bord cu alcool , te pot lua eu cu masina, ca e loc la mine, asta daca esti schimbata din tura la 20.00.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vin si eu, la 20!

Mergi la inceput