Colectia de toamna-iarna (203)
Raspunsuri - Pagina 8
anda77 spune:
ripley, sper ca de data asta va odihniti si voi! ca in ritmul asta o sa innebuniti. e al doilea conced intrerupto-ratat.
am vazut pe facebook pozele lui bic. voi nu puteti ca n-aveti profil acolo, dar si cand le-o pune bic pe forum...pregatiti-va de poze senzationale. cascade, dune, nu mai zic nimic sa nu anticipez mai mmult. senzational de frumoase pozele
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Ripley nu pot sa cred! Chiar ma bucuram ca in sfarsit va relaxati intr-un concediu cu fetele!
Vacanta placuta si drum bun la Belis!
Bic pai cum facem sa vedem si noi pozele? Sunt f nerabdatoare!
Si Nati a fost cam nelamurita in prima noapte la pensiune (iar in drum spre sora-mea (prima etapa) ma intreba daca ne mai intoarcem acasa, ca ea vrea acasa). Ce sa-i faci, astia mici nu prea cunosc cum sta treaba cu vacantele.
Dar i-am explicat care-i ideea, a inteles si apoi i-a placut. In prima noapte s-a trezit de mai multe ori si intreba: "Mami, esti aici?"
Of, draga de ea, mi-e dor de ele ca sunt de o saptamana la socrii. 
Tania felicitari pt serbare!
Nu ma indoiesc ca dl Che are schemele lui pt a distra pe oricine! ![]()
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Biculet, tare mumoasepovestile! Asteptam poze! Nu discrimina forumul!
Ripley- of, ce rau imi pare pentru concediul ratat. Ma mir ca era sa cada Ana in bazin, a mea si-a lipait picioarele in el dar nu am stat niciodata stresata ca ar putea cadea in el. Dar ma bucur ca v-a placut altfel. Pupam capsorul bushit al Anei!
Tania- e de coma Che! Sunte convinsa ca a fost super la serbare!
Asteptam pozele cu interes! Mama, ce curioasa sunt cum se va adapta bufnita la gradi...
Azi am zi de platit facturi...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Pupam colectia, maine zburam spre Romania!! Daca se iveste oportunitatea sa ajung in Bucuresti, promit sa va anunt din timp.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata
Deci diseara propun asa: fac rezervare la ora 20.00, pe numele clasic, Mihaela Toader, la Ambiance Cafe,pentru 8-10 persoane.
Anda vine la 21.00, Noki cand ii vine schimbul la copil, eu o ridic pe Miri de la locul stabilit la ora 19.50.
Confirmati ora si numarul de persoane pana la ora 16.00.
cu stima,
Mihaela
P.S Unde sunt pozele Taniei?
Mihaelutat spune:
Am vorbit cu Corap, 90% vine si ea. In principiu o ridic eu de la metroul de pe Stefan cel Mare la ora 19.50.
Mihaela
Noki_Lara spune:
Mitzo si restul...cum facem diseara? Unde stam? N-ar fi mai bine inauntru decat afara? Ca e cam frig afara, adica io cu Mimi am inghetat aseara in parc sm ai si fugeam dupa plod, nu stateam statuie cuibarita intr-un scaun...
Adica io stiu ca mergem sa bem,
dar unele mai sunt si cu masina si nu pot bea. Prea mult.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
inauntru??!!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Noki nu inauntru ca e naspa, si oricum sunt sunt toate geamurile deschise spre terasa, asa ca mai stam si in vaj. Ia si tu o bluza mai grosuta ca nu e chiar gerul bobotezei. Daca vrei sa o iei la bord cu alcool , te pot lua eu cu masina, ca e loc la mine, asta daca esti schimbata din tura la 20.00.
Mihaela