Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bine v-am regasit.
Am revenit si noi din concediu-tot ce e frumos trece din pacate repede. A fost foarte fain, ne-am distrat, ne-am relaxat dar de azi suntem inapoi la lucru. Sambata Kriszti merge cu mama si cu sora-mea la Vatra Dornei pt o saptamana. Sper sa reziste cele doua doamne, pt ca piticul nostru a devenit 'zece draci'.

Va pup si sper sa reziste PC-ul (ca da niste semne mari de oboseala) sa mai descarcam niste poze si sa va fac o invitatie la vizionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mandy asteptam poze
Pana la poze, vino cu ceva impresii? Cum a fost in Austria? E o tara pe care multe dintre noi nu am vizitat-o (inclusiv eu).

ripley tare scumpe mandrutele tale! M-am amuzat tare mult pozele in care Ana o smotoceste pe Irisuca iar irisuca sta cuminte la smotoceala. Imi aminteste de Nati mica cu sor'sa Silvia mai mare, sau de filmuletele cu Anna & Che.
Mi-a mai placut mult si poza de la masa, ce de feluri pe masa, ce mami harnica si ce tati dedicat. Cum mai mananca Ana?
Iar tu, cum te mai impaci cu steriletul?

fee uau ce frumusel e Daniel blondinul! Unde ati fost la nunta, pare un orasel mai mic?!

catutza fetele le vom repatria in week-end. Cel mai probabil mergem noi dupa ele, daca nu cumva vin socrii si ni le aduc. Inca nu s-au hotarat ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi am fost la croati, superb dar fara nisip pe plaja.mai cercetez.

Mergi la inceput

"cersheteaza" dar mai cu viteza, ca altfel ajungi la "vacanta pe internet" si "calatorie in bucatarie". Asta din urma era o emisiune la radio Resita iar prima nu stiu pe unde am auzit-o, vreo reclama, ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetele ripley sunt foarte scumpe. iris e de muscat de nas iar ana e o domnisoara fte dichisita
daniel de fee este superb, parca mai frumos decat ultima oara cand l-am vazut. imi plac pantalonii lui:)

am trimis in contul comun niste poze de la terasa de sapt trecuta.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Lavi, Catutza ca ati intrebat de noi!

Din pacate, familia mea a trecut printr-un eveniment nefericit, a murit o matusa de cancer la numai 49 de ani, o adevarata tragedie, nu ne asteptam desi suferea de mai mult timp, insa tot trageam sperante ca totul va fi bine. Unica ei fiica e insarcinata in 7 luni, deci matusa mea nu-si va tine niciodata nepotul in brate. Deocamdata nu mi-am revenit, dar incerc sa ma impac, ca asta e viata, plina de necazuri, dar si de bucurii.

Ilinca a facut ceva febra dupa vaccin (maxim 37,8) si a durut-o o zi piciorusul dar suportabil, a trecut dupa ce i-am pus compresa cu apa rece.
Insa lucrul care m-a enervat cumplit e ca socrii chiar nu inteleg cum sa se comporte cand e copilul intr-o stare mai delicata. La ora 12 ii intrebasem daca are temperatura, ei cica nu, are "36 cu ceva", ca i-au luat-o la ora 9 Ei bine, avea, dar lor le este frica sa-i ia temperatura in fundulet, ca "nu vrea Ilinca". O intrebase daca sa-i ia temperatura, Ilinca a zis , bineineles, nu, iar ei s-au conformat. Ce m-oi face eu cand va fi copilul bolnav, nu stiu, musai va trebui sa stau eu acasa cu ea, ca pe ei nu ma bazez. Acum am dat comanda la LR de termometru de tampla, am citit ca fetele erau multumite, sper sa mearga asa.

Cu sangerarea e asa: la ecografie s-a vazut ca am 2 fibroame de 1-2 cm si un endometru subtiat rau (semn de dezechilibru hormonal). Dr a zis ca trebuie sa fac histeroscopie, fara sa-mi dea multe amanunte ca m-a vazut la spital (la policlinicile particulare unde consulta nu mai erau locuri libere), si totul s-a petrecut foarte repede, ceea ce m-a pu pe ganduri. Azi trebuia sa ma duc la spital ptr histeroscopie, dar i-am zis ca vin dupa ce se intoarce din concediu. Mai vreau o parere, deoarece nu am inteles de ce trebuie sa scoata polipii, am citit ca cei asa mici nu sunt o problema. Plus ca se pot trata medicamentos, chiar trebuie operati? Ma rog, nu ma pricep, poate a avut dreptate, dar ca sa fiu sigura o sa mai cer o parere.

Ilinca este acum la tara pentru o saptamana, e prima data cand pleaca de langa noi atat de mult timp, pana acum e bine. Nu intreaba de noi, vorbeste cu noi la telefon fara sa planga, e in culmea fericirii acolo. Mai ca nu zice mersi ca nu mai striga nimeni la ea Noi plecam joi la mare, in doi ca sa ne aducem aminte de vremurile de demult Apoi plecam iar la tara sa aducem matza acasa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Feli, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe matusa ta!
Sa stii ca si eu am intrebat de voi! Ma bucur ca Ilinca a trecut cu bine peste episodul vaccinului!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Feli Dumnezeu s-o odihneasca pe matusa ta, foarte trist sa mori la 49 de ani!
Sanatate multa si rezolvare cat mai simpla cu fibroamele & co!
Cat despre Ilincuta la tara - ma bucur ca ati lasat-o si ca se simte foarte bine; si ale mele sunt la cabana cu socrii, zilele trecute au facut baie in parau, n-au treaba.

bb_alinush mai esti prin preajma? Ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi,

S-a scris asa de mult ca iar nu stiu ce sa mai zic.

Feli condoleante pt matusa ta!

Catutza ce mai face Biencutza?

Vad ca va lasati copiii la tara, la bunici, ce fain de voi! Io inca nu am facut pasul asta, dar oricum nu avem bunici la care sa apelam: cei care sunt aproape nu au timp iar ceilalti sunt prea departe....

Sa va fie de bine vacantele, nu am vazut nici o poza, poate am timp saptamana asta ca e sefu in concediu, dar sa vad ca o am pe italianca care imi cam sufla in spate....
Noi vacanta doar 10 zile in august, facem turism rural la Carcasonne, de nu mai pot de drag ( deh dorinta majoritatii). In fine, de la anu v-am mai zis, ma pun pe rezervat vacante fara sa mai intreb consortul, il informez eventual de factura ca sa nu sune la politie cand isi vede gaura din cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, condoleante, ce urat, era in puterea varstei. ce fel de cancer a avut biata femeie?

alinus, lasa ca nu urat deloc in carcassonne, mie mi-ar placea. e adevarat ca si pe malul unui ocean mi-ar placea inca si mai mult:) te asteptam cu poze. ce mai face missa?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput