Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

daca tot n-am avut ce citi in seara asta, am incarcat filmuletele cu Stefan la serbare:

Serbare grupa mica

Dans cu iubita din grupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata!

Matei este mai bine, cu plansete dar a inceput sa pape mai bine, cand v-am scris fusesem la medic la spital mergeam daca continua greva foamei. Slava domnului ca a inceput sa manance.
Va multumesc pentru gandurile bune

Abia astept cronicuta de la intalnire, cine fu surpriza( leea???)?
Ati batut toboganul?

tania, ti-am admirat pensiunea se vede ca ai pus mult suflet si timp, te felicit arata grozav.
Micutii sunt niste frumosi, pupam micutul che pentru serbare.

ina, ce mai faci? suge bine pufosel? rachel e bine?

meems drum bun si poate ajungi si in buucresti

biculet, astept sa vad poze cu frumoasa Sma.

o zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Hac!

Foooarte faina intalneala. La 1 am ajuns acasa, pe 4 roti, ca vorba aia...bine-i sade omului cherchelit la volan.
Ne-am distrat, am ras de numa', am baut, unele au mancat, altele doar au salivat...Una peste alta, suuper intalneala. Am vreo 3-4 poze, dar sunt extrem de plina de treaba la serviciu, asa ca mai pe dupa-amiaza.

Las meseriasele in domeniul cronicutelor sa-si etaleze talentele scriitoricesti si ma retrag la tabelele mele.

Pup U all!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

`neata in clubul chiaunelor!
Cum ai ajuns la 1 acasa ca parca la 1 am plecat de acolo?
De altfel habar n-am, am preferat sa nu ma uit la ceas cand m-am culcat.

Mergi la inceput

Surpriza a fost camelia
Cami, cred ca ai ajuns mai repede acasa decat noi, celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

buna dimineata !

Da, am ajuns acasa la 1!
Oricum a fost suuuper !

Aveti link cu cele cateva poze in contul comun!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Pai mie de la Ambiance si pana acasa mi-a luat maaaxim 3 minute.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Roxi ce bine ca s-a razgandit Matei si a inceput sa manance!
N-am mai ajuns la tobogan.

Mergi la inceput

Roxi, vesti bune, vad. Ce bine ca si-a revenit Mateiu' mic.

Cami- si io la fel ca Lavi gandeam aseara...ca tu probabil ajunsesei si io abia eram pe drum.

Aloooooooooooooo, tantiile care scriu cronicute!!!!! Ce faceti, dormiti??? Mitza cu siguranta. Miri freaca duda David-less. Anda e pe facebook. Cami tot acolo....

Atunci imi iau boccelutza si plec la*****ra. Hi hi hi...m-au cenzurat..la ginecoloaga.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Mada , cum se simte mama ta? dar Marius? pana la urma de ec sa operat ca tot nu ai scris. Miruna ce face, e mai bine?

Miri , ma bucur ca e mai bine mama ta, si mama are diabet si merge lunar la analize ii mai da ceva pastile i le mai scoate...

Cami , bravo tine ca ai ajuns la intanlire, cu cine te-ai intors la Buzau?

Roxana , bine ca mananca iar Matei

Ina , ce faci, cum sunteti? cate kg ai mai slabit?

Bia e mult mai bine, mergem maine la control sa vedem ce spune si dr

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput