Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 7
danybv spune:
neata fetele cochetele
Ce veste avem noi aici : FELICITARI CLAUDIA , SA-TI TRAIASCA PRINTESA LUCIA SI SA VA BUCURA-TI DE EA TOATA VIATA, SA FITI SANATOSI CU TOTII , REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC 

multumim de veste fericitule tatic ![]()
Mada lasa ca e bine ca pleaca mama ta duminica , zic asta fiindca imi doresc sa fii linistita si sa poti sa te ocupi in liniste de cele doua printese , o mama este tot mama , buna sau rea este mama ta , dar vezi uneori parintii nostri exagereaza din dorinta de a face bine dau in latura extrema , ei au alta mentalitate , varsta isi spune cuvantul etc
Cat despre ce ti-a dat moasa eu zic sa te sfatuiesti cel mai bine cu dr ginecolog si vezi ce-ti recomanda in urma unui control , sa fie o metoda contraceptiva cat mai buna pentru organismul tau 
Ada Andrei inca nu stie prea bine sa mearga cu tricicleta dar fac exercitii destule in casa de mers cu ea .
Doamne prin ce ai trecut si tu cu aceste fire de la operatie , oofff
sa speram ca acum va fi mai bine cand vei naste ![]()
Sanatate multa mamei tale si sa se refaca cat mai repede
incearca sa fi puternica , bebe are nevoie de tine , iar de mama va avea grija DD nu va lasa el asa cu una cu doua
uite imediat vom activa galeria pentru tine
![]()
Adriana sanatate multa si ai grija de tine si de bebe , sa stai linisita si sa nu depui efort 

Camifelcitari pentru printesa Sabinuta , mititica de ea cate injectii i-au facut dar lasa ca tot raul e inspre bine
sa-i treaca durerea 
Ce pot sa zic despre Andrei ca este un baiat cuminte, alearga in parc de zici ca nu a fost in viata lui afara
toata lumea intoarce capul dupa el cand il vede cum alearga , ii place foarte mult sa se joace la fantana artiziana .
Maria este tare cuminte , se joaca , gangure, se rostogloeste de zici ca-i pusa la rotisor , tipa de se aude afara in parcare , chiar zilele trecute mi-a spus vecina de sus ca o aude cum tipa , de fapt chiuie de fericire , in schimb nu vrea sa mananace deloc mancare pasata , am flamanzit-o si cate 3-4 ore si cand i-am dat acelasi rezultat , imi scoate mancarea afara toata, i-am spus si dr si ea zice sa insist , dar unde Doamne iarta-ma sa mai insist , ca este deja 1 luna si ceva de cand tot insist cu diferite mancaruri si tot nici un rezultat , daca aveti ceva idei fetelor va ascult cu cea mai mare placere, ca eu chiar nu stiu ce sa mai fac
rromanitza interesanta chestia cu cei din China
ai grija de tine si bebe
Eu azi de dimineata am facut ordine la hainutele copiilor , acum ma gandesc ce sa fac de mancare , dupa amiaza il duc pe Andrei la bunica sa se bucure si ea putin de el si noi trei , eu , sotul si MAria vom merge la slujba la biserica
Va doresc la toate un weekend cat mai placut alaturi de familiile voastre 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Amalia spune:
ClaudiaH sa va traiasca Lucia si sa fie sanatoasa!!!
Ma bucur mult ca sunteti bine! Asteptam cu drag sa ajungeti acasa si sa ne povestesti cum sunteti.
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
25+
Luca Gabriel
vrajitoarea spune:
felicitari claudia si sanatate la fetita!ada nastere usoara si numai bine !am zis ca daca ajung cu bine sa nasc si sa fie bine si fetita o sa ma imbat pentru prima oara in viata mea.nu imi doresc mai mult decat sa fim o familie sanatoasa cu 2 copii sanatosi si fericiti ,restul se mai aranjeaza.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
15+
Ada_S spune:
Hehe.........

ce vesti bune

, felicitari Claudia, sa iti creasca printesa mare si sanatoasa sa va bucurati de ea toata viata.....mult laptic si refacere rapida. Felicitari si proaspatului tatic si multumim ca s-a gandit si la noi sa ne dea vestea cea buna.
Fetelor multumesc pt incurajari si pt galerie, revin mai deseara ca acum am treaba prin casa.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
38+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 6 zile 

ana_a spune:
Fetelor va multumesc pentru sustinere si felicitari!!!
Inca nu am reusit sa citesc tot din urma, abia am ajuns acasa!
Azi la ora 13 ne-am externat, Matei a iesit din spital cu greutatea de la nastere, este un mancacios si jumatate.
Eu sunt bine, m-am refacut fff repede si foarte bine, a trecut tot ce a fost mai greu.
Sunt franta de oboseala, m-am apucat sa mai adun una alta de prin casa, sa pun haine la spalat si sa stau cu Stefan care de 2 zile nu mai mananca....a vomat acu 2 zile, este fff emotionat si un pic stresat, cam asta ar fi motivul pt care nu mananca asa ca trebuie sa-l linistesc.
Am sa mai revin cu vesti de indata ce am sa pot!
Fetele cu a doua cezariana, va urez din tot sufletul refacere asa de rapida cum am avut eu!Totul este sa ai curaj si sa te gandesti ca oricat de greu este va trece in maxim 3 zile!
Va pup!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
crengu75 spune:
Claudia, nici nu stiu cum sa incep, in orice caz, sa-ti traiasca micuta printesa si sa fie sanatoasa si mancacioasa !!!!!!!!!!! 

Felicitari!!!!!!!!!!!
Totusi mi s-a cam pus un nos in gat cand am citit. Iti doresc si tie refacere rapida si sa treceti cat mai usor peste toate, bebita sa pape bine si sa recupereze.M-am bucurat ca a scris taticul si s-a declarat "tatic fericit". Bravo taticule!!!!!!!!!!
Va mai scriu fetele ca abia am intrat in casa, nu am avut nici net pana acum si recunosc, m-a zdruncinat putin vestea asta, dar sigur va fi bine cu Claudia si micuta.
Rianna
Crengu
37+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 14 zile !!! Doamne ajuta!!! 
vrajitoarea spune:
quote:cand ai timp spune-mi si mie cum e la a doua cezariana?a durat mai mult operatia?ai facut anestezie generala?mie mi-e frica de asta ,la primul asa am facut si am crezut ca nu ma mai pot trezi.te pup.
citat din mesajul lui ana_a
Fetelor va multumesc pentru sustinere si felicitari!!!
Inca nu am reusit sa citesc tot din urma, abia am ajuns acasa!
Azi la ora 13 ne-am externat, Matei a iesit din spital cu greutatea de la nastere, este un mancacios si jumatate.
Eu sunt bine, m-am refacut fff repede si foarte bine, a trecut tot ce a fost mai greu.
Sunt franta de oboseala, m-am apucat sa mai adun una alta de prin casa, sa pun haine la spalat si sa stau cu Stefan care de 2 zile nu mai mananca....a vomat acu 2 zile, este fff emotionat si un pic stresat, cam asta ar fi motivul pt care nu mananca asa ca trebuie sa-l linistesc.
Am sa mai revin cu vesti de indata ce am sa pot!
Fetele cu a doua cezariana, va urez din tot sufletul refacere asa de rapida cum am avut eu!Totul este sa ai curaj si sa te gandesti ca oricat de greu este va trece in maxim 3 zile!
Va pup!
Ana -- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
crengu75 spune:
In sfarsit m-am mai adunat. Am pus si niste rufe la spalat, am papat si harbuz, m-am mai odishnit, etc.
pe mine ma doare tare rau , nici nu stiu cum sa descriu, ma dor "stinghiile" cum spunea bunica
, adica ligamentele astea din zona inghinala, langa pasarica. Ma doare tare si burta aici jos la operatie, dar nu ca la ciclu, cu contractii, ma doare cand misc picioarele, cand merg sau cand vreau sa ridic picioarele.
Dorm cam prost, dar asta e, nu mai este mult.
Ana, bine ai revenit acasa, ma bucur ca ai avut o cezariana usoara. Ma bucur ca bebe e cuminte si mancacios, asta imi doresc si eu.
Azi mi-am cumparat o pompa noua de san, sper sa fie buna, ca cea veche nu mai mergea.
Ada_s, am avut de platit din urma cam 260 ron si am vazut ca anul curent este 42 ron, deci cam maricel impozitul, ca daca era doar 10 lei, macar nu era mult. Probabil a fost mai demult mai ieftin dar acum cred ca l-au crescut.
Romanitza, chinezii se cred frumosi cu ceafa plata?

Mie imi place la nebunie parul lor. Glumesc desigur.
Na ce sa zici, gusturile nu se discuta. Oricum mie imi place mancarea chinezeasca dar facuta pentru europeni, cum pap eu la Mall sau la Mamaia.
Foarte buna si prospata, dar stiu ca aia de la mama lor, din China e naspa rau. Asa este?
Rianna
Crengu
37+ cu
crengu75 spune:
Cami, bine ca scapat micuta de injectii. Off, si eu cand ma gandesc ca o voi lua de la capat cu vaccinurile......ma apuca amocul.
Nici noi cu fichi-fichi, nu am prestat, tot de frica sa nu nasc . Asteptam sa vina si vremea noastra
ca acuma mai importanta este fetita mea draga decat alte prostioare. Vom avea timp dupa.
Vrajitoarea, cum adica nu te mai puteai trezi? Povesteste ce ai patit? Doamne, de as scapa si eu cu bine ca tot cu generala imi face.
Dany, te pup si pe tine si pe copilasi. Stim deja ca Maria e o fetita tare cuminte.
Julax, Amalia, ce mai faceti? Mai ziceti de voi.
Sanziana, ai venit de la distractii?![]()
Pupam fetele !!!!!!!!!!!!!!!Oana, Mada, Marguta, etc........
Rianna
Crengu
37+ cu
CamiM spune:
'Neata fetelor!! hai la
-luta de weekend![]()
Hai sa va distrez sa vedeti ce faceam noi in timp ce asteptam pe d-nul doctor in cabinet:www.dropshots.com/camiM#date/2008-07-18/15:01:26" target="_blank"> film
Crengu merci mult de incurajari. Ce sa facem daca-i musai- cu placere..zicem si noi la vaccinuri. Nu te mai speria de anestezie, o sa fie bine....trebuie sa fie bine!!!!
Cat priveste durerile si alte lucruri de te sacaie.. curaj mai e putinel

!!!!!
Diana la mine a doua cezariana a durat mai putin decat prima si ambele au fost cu anestezie rahi.
Curaj!!!
Ana bine ai revenit!!

Mult laptic si bebel cuminte papacios si somnoros..
.. si: VREEM POZE!!!!
Dany ce frumos povestesti despre pruncuti..
sa iti traiasca si sa fie sanatosi. Iti spun si eu cum e aici cu diversificatul( desi stiu ca in Romania se procedeaza altfel: in primul rand se incurajeaza introducerea mancarurilor solide cat mai tarziu(dupa 6 luni daca se poate) apoi se incepe cand bebe da anumite semne ca ar fi gata(stie sa inghita, da semne ca ar fi interesat de mancarea de pe masa, pare sa nu se mai sature cu laptic). Se incepe cu cereale de bebei sau piure de legume sau fructe. Se introduce fiecare aliment nou la cel putin 4-5 zile distanta de precedentul pentru a depista mai usor eventualele alergii. daca bebe respinge mancarea total atunci mamica trebuie sa revina la dieta de lapte si sa incerce dupa o saptamana doua din nou. daca respinge numai un anume aliment atunci se insista si pana la 20 de ori trebuie oferit un aliment nou pana se hotaraste bebe ca il accepta.
Nu stiu ce schema de diversificare folosesti tu dar sper sa te ajute si ce am scris eu.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008