Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 5
crengu75 spune:
Acuma pot si eu scrie ceva , ca de dimineata sunt ca o curca beata prin casa, m-am trezit obosita si fara pofta de mancare.
Mada, am vazut pozele , sunteti o familie foarte frumoasa.
Claudia, te-a vazut moasa? Cum mai este cu scurgerea? Da-ne o veste buna.
Romanitza, am copiat reteta de plachie si am s-o incerc neaparat. Pasre usor de facut si foate gustoasa.
Cam atata, nu-mi mai vine nimic in minte, mai am si niste probleme dar nu le mai insir aici ca aveti si voi destule si nici nu mai vreau sa le rememorez. Acum , cel mai imoprtant e bebe si ma gandesc sa fie bine totul si cu ea si cu mine.
va pup si o sa mai intru sa vad ce mai faceti.
Rianna
Crengu
36+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 15 zile !!! Doamne ajuta!!! 
danybv spune:
Am intrat si eu putin doar sa va spun ca noi suntem bine , fetelor imi pare tar erau dar pur si simplu nu am timp sa scriu , fac curat prin casa , calc , gatesc , merg la piata sau in parc si calculator ioc
Imi pare tare rau pentru Claudia , sper ca totul va fi bine si nu vor fi probleme , are DD grija de tine 

Va pup pe toate
si va doresc numai bine , voi incerca sa scriu in seara asta poate voi reusi .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
andre_ea spune:
quote:
citat din mesajul lui Ada_S
Mi-a explicat si ce o sa imi faca, un fel de operatie 2 in 1, cica o sa imi taie o fasie de 1 cm din tesut pe vechea operatie, impreuna cu firele care fac probleme pt ca oricum e tesut necrozat si ca nu o sa scap toata viata de aceasta problema.....asa ca raman la anestezie generala deoarece o sa dureze ceva mai mult.
Mey io stiam ca asa se fac toate cezarienele a doua oara. Adica sa-ti taie putin din tesut si sa coasa din nou.
Dar cum ti s-a putut intampla asa ceva? Sa ti se deschida operatia la exterior? Dar la interior cum e? Mie acolo mi-e cam frica, mai ales ca din cand in cand ma doare.
Bafta multa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
Mada, am vazut pozele. Ce bine arati dupa nastere! Si ai niste fete superbe. Sa va traiasca!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
14+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
MissJJ spune:
Andreea, Crengu multumim mult.
Andreea sa stii ca data trecuta burta a fost mult mai mare dupa si s-a retras mai greu acuma ma miram si eu ca pe timpul sarcinii am fost mai mare ca data trecuta si cand am iesit din spital eram mult mai mica burta ca data trecuta. Data trecuta efectiv ziceai ca nu am nascut da acuma m-am mirat si eu ce rapid s-a retras, mai am de luptat cu kg da asta dupa ce trec cele 6 sapt cat tre sa se refaca organismul.
Dany asa si eu abia reusesc sa ajung la calc si atunci tre sa mai scriu si la iul-aug 2008 si abia reusesc sa ajung sa scriu peste tot.
Claudia tinem pumnii sa fie bine.

Acu iar is pe fuga ca am facut baie la fete am terminat si de papat si mai avem de vazut un dvd ca maine tre sa il ducem si apoi direct la nani ca eu intru in tura de noapte.
Dorm in papuci efectiv ziua.
Da in weekend mai apuc si eu sa recuperez ca preia Flo ziua mai atipesc cu ele la pranz dar Ami nu doarme tot timpul asa ca eu mai atipesc langa ea in timp ce ma chinui sa o mia distrez, deci va dati seama ca is varza.
Pupici ca adorm pe scaun acusi merg la dvd pana nu ma ia de tot somnul.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
rromanitza spune:
Neatza mai fetelor!!!
Ana, asteptam vesti de la tine si sa fi din cele mai bune!!!
Claudia, ce se intampla cu tine? Da-ne un semn de viata ca tare ne-ai cam speriat cu problema ta!!!! Oricum eu iti doresc multa sanatate si sa vi cu vesti bune!!!!
Crengu, daca ai probleme noi suntem aici!!! Asa cum putem, un sfat, o incurajare, nu strica nimanui!!!! Te pup si numai bine!!!
Mada, tu stai vreodata? De cand am intrat p DC si pana acum esti numai o alergare!!!! Oricum bine ca poti si esti sanatoasa!!! Cand vad cata treaba ai ma intreb ce ma fac eu cu doi?????? Dar cred ca te intaresti vrei nu vrei si nu mai simti oboseala....Pupici printeselor si sa va bucurati de ele ca tare dragalase mai sunt!!!!
Tu arati foarte bine, si sa stii ca in general dupa cezariana burta se trage mai greu...Cel putin asa am vazut la cateva din prietenele mele...Acum o sa revii mai repede la silueta ta...o sa te ajute putin si fetele....
Spor la treaba!!! Mama ta a plecat?
Dany stai linistita ca noi preferam sa fiti voi sanatosi si sa nu aveti timp de PC!!!! Spor la treaba si pupici juniorilor!!! 
Mai fetelor, m-am trezit azi cu o stare de imi venea sa ii bat pe ai mei!!! am si tipat la David care m-a intebat saracutul de ce sunt suparata pe el!!!! Mi-a venit sa plang!!! Nu vreau sa fiu asa dar....of, of trec si asta! Pe Cris nici nu l-am pupat cand a plecat la servici....
Am mai si visat urat...bunicul meu care iesea din mormant si alerga dupa noi.....Doamne fereste!!! Poate de aceea am starile astea???
Presimt o zi sumbra si mai ales ca dimineata cand am fost cu Dvd la gradi am uitat umbrela!!!! Si era un nor mare si urat afara dar parca nici nu m-a interesat!!!! Deci....azi e zi de stat potolita!!!
]
Pupuci!!!
18, mami de David 9.11.2004
danybv spune:
buna fetelor
Intru si eu putin sa vad ce mai faceti ?
Noi suntem bine cu totii, ieri am fost plecati de i-am luat lui Andrei o tricileta fiind luni ziua lui de nastere ( face 2 ani si 4 luni ) i-am luat dinainte cadoul ca nu se stie ce banuti vom mai avea
e asa de incantat de ea ca numai pe ea sta si invata sa dea din pedale
Mada spor la treaba si sa te tii puternica , acum la inceput este un pic mai greu pana ce isi formeaza bebelusa un program pe urma o sa-ti fie mai usor
am vazut pozele sunt tare frumoase ![]()
rromanitza imi pare rau ca ai aceste stari , ele se datoreaza hormonului de graviduta care face multe necazuri : insomnii , vise urate , ganduri negre etc , vei scapa de ele dupa ce vei naste 
crengu imi pare rau ca ai probleme , sper sa treci cu bine peste ele si totul sa fie bine 
marguta zic si eu cu intarziere La Multi Ani !!! pentru Edy , sa fie sanatos si sa va bucurati de el 

OanaRusu sa stai linistita ca noi nu va uitam deloc pe fetele care lipsesc , ba din contra ne facem grji pentru ele , eu chiar daca nu reusesc sa intru sa scriu , va port in suflet pe toate 

Ada ooofff prin ce ai trecut si tu cu acesta problema la cicatricea de la cezariana , pupic dulce sa fie bine cu tine si sa vina bebe sanatos si fara probleme 
sanziana distractie placuta 
Julax iti zic si eu cu intarziere , distractie placuta si asteptam poze 
![]()
Va pup pe toate din grup ,va doresc o zi buna si ne reauizm mai tarziu 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
crengu75 spune:
Salutare fetelor!!!!!!!!!!!
Romanitza, stiu ca s-au mai plans si alte burticute ca au cosmaruri, cred ca e normal, nu stiu. Cica asa mai au unele gravide. Si mai sunt si hormonii astia de vina. Stai linistita, totul o sa fie bine.
Claudia, chiar ca ne-ai speriat si faptul ca nu mai scrii deloc.......da Doamne sa fie bine cu tine. Te rog sa ne dai o veste cat de mica cand ai sa poti. Noi ne gandim la tine si ne rugam sa fie totul bine.
Ana_a, cred ca si tu esti bine, deja acasa cu juniorul. 
Asteptam si de la tine vesti si poze cu micutul.
Mai, eu am niste probleme, parca se tot aduna ca sa nu stau eu linistita. Acuma mi-a aparut pe la usa un politai ca am un impozit de platit de acum 6 ani de cand sotul meu cel cucuiat a vandut o masina si nu a facut acte , ca a dat-o unui prieten si ala urma sa o radieze de pe noi si sa o puna pe el. Mai era un casco care expira dupa 3 luni si am zis sa-l lasam sa se bucure de el , daca tot l-am platit. Si porcul ala nu a facut nika, ba mai mult a vandut la altul , ala la altul si tot asa.......nimeni nu a mai radiat-o si a ramas pe noi. Noi ne-am mutat si la Primarie masina era pe vechea adresa si nu am stiut pana acu ca inca este pe noi. Faza tare e ca pe langa restanta de bani si toate penalizarile pe care trebuie sa le platim pe masina aia pe care au folosit-o altii, nic nu mai exista masina, ca ultimul a dus-o la fier vechi si nu are nici o dovada. Eu nu mai pot radia imputita asta de masina si voi palti toata viata impozit pe ea. imi vine sa mor de nervi, asta imi mai lipsea acuma. Ca-s plina de bani ca broasca de par.
In fine, mai este si un proces , in care sotul meu este martor, niste betivi au intrat in masina noastra si ne-au stricat-o si acuma astia le-au facut dosar penal. Si ne tot freaca pe noi sa venim ca martori. Dupa ce ca noua nu s-a adus un prejusiciu, ne-au stricat masina si am stat cu ea pris service, acuma tot pe noi ne freaca cu procesul asta. Eu mi-am reparat masina si nu mai am nici o pretentie, vreau sa fiu lasata in pace sa nasc linistita.
Off, off, sper sa se termine lantul asta de probleme, ca parca nu se mai termina. Cand vine una, vin dupa aia mai multe.
Ma mai dor si toate oasele, ma doare burta, dar ma bucur ca daca nasc totusi sunt considerata la termen deja. Oricum sunt foarte mandra ca macar am dus si eu sarcina asta ca omul pana la final, iar daca sta pana pe 2 august, ma declar super super multumita. In rest ce va fi, colici si nu stiu ce, va fi parfum.
Poate imi lasa cine pe PM un nr. de tel sa va dau un mesaj din spital, ca sotul meu e foarte rusinos si a zis ca nu vrea sa se bage aici pe forum sa scrie pe contul meu cand am sa nasc. Daca nu, cand voi veni acasa va anunt.
Va pup pe toate si nu mai nominalizez ca imi este lene.

Rianna
Crengu
37+ cu
AMR 14 zile !!! Doamne ajuta!!! 
danybv spune:
oooooofffff mai crengu prin ce probleme treci tu acum , de parca asta aveai tu nevoie acum cand tu trebuie sa te bucuri de venirea pe lume a acestei comori pe care o porti in burtica , imi pare sincer rau prin ce treci,
totusi faza ca masina a fost dusa la fier vechi se poate dovedi prin acte de acei care au primit masina spre dezmembrare , acolo trebuie sa existe inregistrarea ei , ma gandesc ca daca ve-ti merge la ei si ve-ti cere sa caute prin dosare vor gasi cine a dus-o spre casare si acea persoana trebuie sa plateasca impozitul , nu voi , sau sa ajungeti la un comun de acord intre voi . ( asta este parearea mea )
Ai grija de tine si de bebeita si lasa ca o sa va ajute DD sa treceti cu bine peste aceste greutati , timpul le rezolva pe toate 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
crengu75 spune:
Dany, stii cum e in Romania, nu se inghesuie nimeni sa te ajute. Nu sta nimeni sa caute pe acolo mai ales ca nesimtitul a zis ca nu are chitanta, ca daca o avea poate se gasea ceva. A luat banii pe ea si gata. A vandut-o pe bucati, toate piesele si a dus restul la fier vechi. Nici vorba sa plateasca ceva, mi-am dat seama cand ne-am dus la ei, niste oameni pe care nici nu-i cunoastem, de la tara, si n-am chef sa ne taie cu furcile si topoarele. Stii cum sunt unii oameni la noi , mai ales cei fara carte. Astia stiu sa ridice sapa si da-ti dea in cap. Plus ca nu am nici o dovada ca masina a fost la el, doar din vorbe, el poate sa zica ca n-a fost la el in veci.
Avem totusi o speranta sa rezolvam ceva.
Oricum va costa foarte multi bani. Deci, zicala aia " facerea de bine-.........." este super adevarata. Puteam sa o radiez atunci, dar l-am lasat sa benefieze de Casco. Ce prosti am fost. Si dupa aia nici nu am verificat daca s-a radiat, am vazut ca nu ne zice nika de la Primarie si am crezut ca e ok. Dar dupa ce si-au mai pus astia baza de date la punct, ne-au gasit la noua adresa. Asta e......
Rianna
Crengu
37+ cu
AMR 14 zile !!! Doamne ajuta!!!