pensiune HOREZU/imprejurimi??
fetelor, ajutati-ma!am promis ca ma ocup de o minivacanta la munte pt noi si niste prieteni (4 copii, dintre care unul de 2 luni) si nu-mi iese.
acum ceva timp am citit pe forum despre o pensiune in horezu/imprejurimi (de ce n-oi fi salvat-o nu stiu!!) si acum n-o mai gasesc. era o pensiune de familie, casa nu arata ca un hotel, cu curte mare, foisor, verdeata, prin spatele gradinii parca trecea si un parau. plus ca gazdele gateau din gradina proprie toate mancarurile. (cine o recomandase pusese si niste poze/link)
daca stiti vreo astfel de pensiune , plss recomandari.
multumesc,
Raspunsuri
lorellay spune:
Vrei neaparat sa mergi la Horezu?
http://www.pensiuneacriveanu.ro/index.php
Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
ana-oana spune:
nu, nu neaparat horezu, dar imi adusesem aminte de pensiunea aceea. (cea care o recomandase scrisese foarte frumos despre ea). avand in vedere ca o sa avem un bebelus cu noi, cautam o pensiune nu la mare distanta de bucuresti, linistita, fara prea multe camere (preferata noastra e cea de la cheile gradistei, insa acolo e ff aglomerat tot timpul, in special restaurantul), cu mancare gatita de gazde, proaspata, buna, nu luate de la metro. oricum, NU valea prahovei.
orice recomandare e binevenita.
mersi,
catutza spune:
noi am fost anul trecul la Simon langa Bran la o vila care are la etaj 3 camere, cu tv, un living destul de mare cu tv, o bucatarie utilata si 2 bai + o mare terasa. Daca te intereseaza i-ti dau nr de telefon de acolo.
Noua ne-a placut ca era liniste, verdeata multa si zona linistita.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
noi am fost anul trecul la Simon langa Bran la o vila care are la etaj 3 camere, cu tv, un living destul de mare cu tv, o bucatarie utilata si 2 bai + o mare terasa. Daca te intereseaza i-ti dau nr de telefon de acolo.
Noua ne-a placut ca era liniste, verdeata multa si zona linistita.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
lorellay spune:
Pana la urma unde ati fost?
Sorana 21+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.