Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68
Raspunsuri - Pagina 16
aerlilian spune:
Fireyes,draga mea draga...

.Stau oricum...si echer,si agatata de lustra...totul pt o cauza nobila!Bebe sa iasa!
zuzulina spune:
buna fetele,cand o sa am un rezultat o sa va transmit, m-am programat si la dr pe 28, dar nu la tutu
mmc_nd spune:
felix, aerlilian, magdita,
ma alatur voua. Eu am 34 de ani si peste 4 ani de incercari (nu continue, este drept, ca am mai fost plecata). Este drept ca as fi vrut sa am un bebe (doi-trei
) pana acum. Dar Doamne-Doamne stie el mai bine, trebuie sa avem credinta si rabdare!
Felix are dreptate, buletinul nostru este un mincinos... si doar micile riduri ii dau un pic dreptate.
Zuzi, felicitari pentru multiplele teste pozitive si tinem pumnii in continuare.
Va pup si va urez un week-end frumos si racoros! Eu plec pana la Iasi si ma voi ruga Sfintei Paraschiva pentru noi toate!
happyella spune:
fireyes si magdita
multumesc pentru informatiile legate de consultatiile la dr. T
astazi am sunat ... a raspuns o voce de femeie...probabil Ramona...si mi-a zis sa sun maine dupa 4 ... cred ca era mare agitatie cand am sunat...
monitorizare face decat dimineata sau se poate si seara dupa ora 17 ?
a mai facut cineva monito la dr.T seara?
asteptand o MINUNE 
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
aerlilian spune:
Happyela,eu am facut monitorizare dupa-amiaza la cabinet.Era prima consultatie,era z7 pt un cm scurt si mi-a facut prima monitorizare la cabinet.Apoi am fost numai la spital dimineata.
georgia_c spune:
m'neata ..pens'ca nu a aparut sorelina ...va invit io la cafa , ceai , 3 in 1 ... si alte beuturi non alcoolice ...
happyella, asta e regula ... prima monitorizare la cabinetul privat cand poti tu , io am fost seara , unde si platesti , apoi , pana se sparge folicului , mergi dimineata la spital ... hai sa fie cu ochisori
revin si io cu intrebarea ....daca stie cineva cand intra nenea tutu in concediu ....?
despre mine , vorba lui caragiale , am n-am treaba la 12 trecute fix , ma controlez la titi ... care asa cum va ziceam dau semne de cm .... imi vine sa o iau pe campii la ce sperante aveam
rocsyyyy...tu pe unde esti?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Fetele,
Va asteptez la cafeluta (slabuta pentru endomumoase), ceiut, laptic 3in1, laptic cu cereale si prajiturici pentru cat mai multe mamici!
Felix
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Feli
, Georgi
, multumim pentru tratatie
.
Mmc_nd
, bine ai venit in clubul optimistelor peste 30 ani![]()
. Tare ma bucur ca ajungi la moastele Sf.Parascheva, banuiesc ca lasi si listuta noastra acolo
.
Zuzi
, asteptam vesti de la eco.
Aerlilian
, Fire
, sunteti haioase rau
.
Pup fetele mele dragi si va urez o zi plina de bucurii.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Neata fete dragi 
poftiti la inviorare 

sunt in forma am prestat toata noaptea ![]()
o zi super va doresc! 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "