Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*
Raspunsuri - Pagina 5
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Ioana, ce frumoasa ai fost la nunta!!!!! Si mireasa a fost draguta, dar nasa si mai si... Iar lumanarile au fost extraordinare! Asa imi place de mult cum se impodobesc lumanarile in Romania. Aici nu se pricep deloc la asa ceva... Felicitari pentru cei cinci ani de casatorie si distractie placuta!
Cami, as fi putut sa-mi iau cateva zile libere, dar m-am gandit sa incerc totusi sa vin taras-taras la serviciu. Iar acasa, nu am de ales, trebuie sa fac treaba si sa alerg dupa copii... :0( Legat de Thomas, si Tommy al meu si-a pierdut interesul (acum se mai joaca David cu locomotivele). El are iubiri de o luna-doua. Acum este indragostit de WALL-E, cine stie ce va urma apoi? Legat de muzica clasica, vezi link-ul de mai jos:
http://www.amazon.com/Baby-Einstein-Classical-Music-Collection/dp/B001AUKUZ4
Nico, asa ar trebui, sa odihnesc piciorul, dar cine are timp? Noroc ca la serviciu stau mai mult pe scaun. :0)
Unde au disparut toate fetele: Carmen, Irinusha, Monet, Bertha, Madutza, Nally? A plecat toata lumea in vacanta?
Va doresc o zi frumoasa in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2JFw8r
tnicoleta spune:
Buna fetele
Ioana Foarte frumoasa ai fost la nunta. Si pe Rebeca abia am recunoscut-o, o adevarata domnisoara. Sa va traiasca finii si casa de piatra.
Sa va zic ce nervi am pe scoaramea. Ca se baga in masina de cusut si copii in timpul asta isi fac de cap prin casa. Cica ii supraveghea de la distanta . Asa ca Bia ieri si-a facut toata ziua de lucru pe la baie. A spalat cu gelul de dus haine, mobila, pereti si pardosea, a pus gel in sticle mai mari si le-a umplut cu apa. Si-a facut si baie, ca doar a muncit din greau, cu apa rece, evident, pt ca nu-i place apa calda si am mai stat si dezbracata. Cand s-a facut ora sa ajung eu acasa s-a gandit sa o pedepseasca.
Si acum urmarea: nas infundat, febra si dureri in gat, dureri de cap si de picioare. Asa ca ne distram la maxim
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Buna dimineata,
Multumesc fetelor...
Nicoleta, imi pare rau de patania voastra... Sanatate celei mici.
Iulia, cum e piciorul?
Vad ca vorbiti despre pasiuni... Rebeca are una singura si foarte veche... CAII. Ni si-a indreptat atentia catre altceva, inca.
Ma intorc la munca. Pup.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Iulia P. spune:
Nico, imi pare rau ca s-a imbolnavit micuta. Sanatate multa Biei!
Ioana, piciorul s-a mai dezumflat, dar nu a revenit inca la normal. Poate imi fac timp sa ajung la radiografie astazi...
Ma duc la invatat.
Va doresc o zi minunata.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2JFw8r
bertha spune:
Buna seara!
Va multumesc pt faptul ca nu ne uitati, desi dau atat de rar semne de viata! Pupici tuturor!
Ieri am facut ecografia pt 23 sapt, e tot fetita, 100%, asa s-a exprimat dr. Totul merge f bine, avem 500 g , ceea ce se pare ca e f bine. Nu prea i-a convenit deloc cum o stresa dna dr si protesta puternic, se zbatea, a fugarit-o dr prin tot uterul[:_)))]. Ma tem ca va fi la fel de neastamparata ca si fratiorul ei.
O alta veste buna e ca in sfarsit am rezolvat cu gardinita lui Darius, din sept o luam de codita, abia astept sa vina si el definitiv in noua noastra casuta.
Ma retrag la o sana mica!
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
Apar si eu. Azi am fost la control, Bb e bine si joooos cu talpitele suuuus in stomacul si costele mele. Avem greturi ca la primele zile d sarcina asa ca doftorita ne a dat Colebil pt fierea lenesa lu mama.
Iulia cum mai ai piciorul? Imi pare rau
Bertha felictari pt bebelina sanatoasa
Anacami poate ai nevoie de niste calciu cu durerile alea de glezne
Lauraaa io tot astept pozele
Bebe beca frumoase poze Felicitari si vooua pt cei 5 ani de casatorie
tnicoleta imi pare rau ca Bia e racita. Soacrei ce i-ai zis?
irinusha
Mai vin
Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Berta Felicitari pentru bblina santoasa si neastamparata. Mult succes la gradi si acomodare rapida.
Laurete Nu i-am zis nimic pt ca se pupara foarte rau si am nevoie de ea sa aibe grija de Bia. E cam sucita si mai bine las de la mine. pe burtica.
E, noi am ajuns aseara la spital in formatie de 3 copii +2 parinti. Ieri au facut pe rand febra pana la 38,5 sau 39 si se vaitau care mai de care. Bia are amigdalita acuta punctacee, Stefi rosu ingat si Alex doar un inceput de viroza. Asa ca ne distram cu antibitic si sipruri.
Cu mancarea stam la fel de prost.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!!!!
Iulia, refacere rapida!!! Cred ca doare rau ... asta este, se mai intampla! Sper ca esti mai bine sa "savurati" week-end-ul asta. Pupici!
Nico, insanatosire grabnica Biei Ciocarliei! Asa,ca sa nu mai fi suparata, n-are fata amigdalita de la dus rece ... Oricum, ar trebui supravegheati mai bine copiii, daca tot si-a luat responsibilitatea asta! Or fi prea multi si s-o fi suparat ;) Sanatate multa tuturor!
Bertha, pupici pe fetita sugubeata! :) Cum sa te uitam? ... dar io una, m-as bucura de o poza acolo cu Frumusetea rara si "fetita la pachet" ;) Felicitari ptr. gradi! Cred si eu ca sunteti fericiti! O sa fiti o familiuta perfecta!
Laureta, ce inseamna "jos"? E pregatita fata ta? Tu cum te mai simti? Pupici pe burtica!
Ioana, mai tu nu stiai ca nu trebuie sa fi mai frumoasa decat mireasa? Mi-au placut pozele, nasi frumosi ati fost ... mai ales nasica mica. Si ce-am citit de 5 ani de casnicie? Casa de piatra in continuare!!!! Sa va iubiti si respectati! Petrecere faina!
Cami, felicitari si bafta ptr. nepoti! Iti sunt datoare un mail, sper ca reusesc la week-end!
Despre pasiuni ce sa spun, Cris e acum cu dinozaurii si "Affenmenschen" = oamenii maimuta. Au avut tema la gradi si de atunci ne-a capiat. I-am mai luat si carti de trebe sa-i citesc mereu cum ii cheama si ce mananca ... si culmea, vorbeste stalcit, dar pe astia (barem pe cei mai cunoscuti) stie cum ii cheama si pronunta bine. Si cu Affenmenschen a vazut un film si de atunci e fan :) ... oricum lui ii plac toate "dupa timpuri" ;) Sunt curioasa cat o sa-l tina.
Ce mai stiti de Carmen si Diana? Irinel cand spunea ca se intoarce din tara? Imi e dor de ele!
Noi suntem bine, doar Cris putin mucios ... ca nu se putea altfel. A luat-o mama pe Melie la ei ptr. ca noi tot mai speram sa facem ceva la week-end. Mai vedem ... oricum cica in Germania a venit de ieri vara, adica sunt 21 grade, toti sunt jumatate goi si io mor de frig ... iar sambata si duminica se asteapta furtuni
Am avut o saptamana incarcata ... cu logopeda, intalniri cu "fetele" (ca sustinere ptr. o prietena care o suferit o pierdere), vaccinari de fata, discutie cu orl-istul referitor la operatia din sept. si tot asa ... dar parca sper sa fie si week-end-ul plin, cu toate ca-mi mai trebe o pauza.
Am aflat ca la inceputul lui august ii rupem si turta lui Melie ... o sa fie o petrecere mica, doar in familie. Ptr. ca nasa Améliei s-a pus pe facut de gemenute nu mai pot veni la noi sa chefuim cum trebuie ... adica ea e bine, dar fiind familie de doctori (doar mama in devenire e cu dreptul) sunt toti speriati de posibilile riscuri si o tin cam in vata ... asa ca ii inlocuiesc parintii nasului. Si nici ei nu pot sta mult, o sa fie doar in trecere ... dar tot e bine, ca asa pot sa tund si eu fata ca iar ii intra bretonul in ochi. Si mai scapam de o grija ...
Cam atat de la noi ... tineti-ne pumnii sa fie vreme buna si sa avem copii sanatosi, poate-poate ne mai distram si noi! Va pupam! Week-end fain!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
tnicoleta spune:
Buna seara fetele
Cam pustiu pe aici.
Irinusha Sanatate lui Cris.O pauza meriti si io ma tot minunez de ce te-ai declarat o lenesa fruntasa, cand tu faci mereu cate ceva si nu stai o clipa.
Felicitari nasicii pentru gemenute si distractie placuta la petrecere, io va tin pumnii de acum sa aveti vreme frumoasa.
Noi am luat deja pauza de copii. I-am dus azi la tara. Da sa va spun ce au facut pe drum, ca imi venea sa ii iau la bataie pe toti. S-au ciundanit tot drumul, ba ca nu au loc, ba ca vor sa bea apa sau ceai da fiecare cu sticla lui si sa nu indrazneasca celalalt sa puna pe ea, darmite sa mai si bea, ba ca Alex a atinso pe Bia sau invers. Cand s-au potolit cei mari a inceput bb sa planga de plictiseala. Am prins si aglomerat la iesirea din Bucuresti si o bariera la calea ferata, asa ca am facut aproape dublu timpul pana la tara. E si uite asa am ajuns la tara cu nervii la maxim.
Evident, cand am ajuns erau copiii ingerasi, au luat distanta si si-au vazut de ale lor. Da pe Alex l-am urecheat nitel ca a batut-o pe Bianca. De data asta cam rau.
si o seara placuta
Irinusha spune:
Lilisor, la multi ani!
Bafta in tot ce faci, sanatate si familie fericita! Tot binele din lume!
Sorry de intarziere, n-am fost acasa...
Pupici fete dragi ... n-am timp, poate revin! o saptamana faina!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie