Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*
Raspunsuri - Pagina 11
anacami spune:
Iulia,am vazut pe nerasuflate pozele voastre!super experienta in natura!ai doi copii superbi, iar voi sunteti tari mandri de ei,asa-i? (aveti si cu ce !!!)
Nicoleta,raiul pe pamant pentru niste pescari pasionati ca voi! sunt frumoase, inca nu am reusit sa le vad pe toate, dar cu siguranta o voi face! eu nu m fost niciodata in Delta,dar trebuie sa ajungem si noi in viitor
Bertha,inca tanjesti dupa Craiova,nu? eu sunt din provincie,de vreo 15 ani (de la inceputul facultatii) in Bucuresti.Asa este,lumea este mai grabita, mai putin sensibila la nevoile altora (cel putin marea majoritate).Si eu m-am schimbat mult (eram retrasa,vorbeam f.f. putin-acum nu ma mai opresti),altfel eram "mancata".
Fitzele cred insa ca sunt peste tot, atat in Bucuresti cat si in tara;depinde de mediile in care te misti-poate la Craiova aveai cercuri de prieteni mai cu picioarele pe pamant (asta neinsemnand ca in acelasi oras nu sunt si altfel de oameni)
Mie nu imi place sa fac cumparaturi pentru mine,ma imbrac cu ce gasesc; sunt disperata insa dupa lucrurile de copii, nu le cumpar pe cele mai scumpe,dar nici pe cele mai ieftine.Pfiuu,si sunt atatea lucruri frumoase pentru copii, as cheltui un salariu intreg o data (si nu am o firma preferata-un brand , oricum tai etichetele dupa ce cumpar hainele- ce imi place cumpar)!!!Noroc ca ma mai aduce sotul cu picioarele pe pamant, zice ca sunt copil (si culmea,ma indeamna sa imi mai cumpar si pt. mine...nu numai pentru cei mici).
Poate cei "din afara" nu ies cu ele in evidenta,nu se mandresc ca romanii,lucrurile bune (masini,haine) fiind ceva normal pentru ei (eu ma refer la branduri de mijloc,nu la cele de super-top)
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
si inca ceva:am invatat sa ignor unele pareri.La inceput reluam de n-ori o scena in care am zis/mi s-a spus ceva, ma consumam poate zile si nopti de unele chestii...
Este drept ca acum nici nu avem prea multi prieteni,suntem mai familisti, ne distram si petrecem timpul liber in familie (nu terase,restaurante,diverse iesiri sau petreceri).Nu avem prea multe de impartit cu altii,asa ca nu ne pasa de parerea altora (daca avem haine mai putin la moda,masini la fel,etc).
Hai ca o sa fie bine, daca nu iti place cum gandesc,ignora-i!
Nico, nu stiu cate randuri are,parca zic ca are toti dintii inafara de maselele de minte.Stiu insa sigur de fica-mea are-in sfarsit- un singur dinte .Este super haioasa cand bea apa din pahar (ca este disperata sa bea asa,nu mai vea neam cana ei...), se aude un clinchet cristalin
Irinusha spune:
La multi ani Mariilor noastre dragi!!!
Ioana, Madutza, Anculina, Laureta, Ralu, Paloma, Strumfi petreceri faine! Sa va traiasca fetele cucuietele!
Un pupic mic si pt. cea mai mica Marie ... ... Stefi de Cami! Felicitari si ptr. dintuc!
Si nu in ultimul rand o rugaciune mica ptr. ingerasul ns. scump, Mariuca de Irinel! Aprind o lumanare...
Noi suntem in München, stam in casa ca ploua ... si cica asa-i tot week-end-ul ... si am niste nervi...
Va pup....
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **
Bebe Beca spune:
La multi ani, Maria de Irinel, ingeras mic...
Multumim si noi de urari, Irinusha! Nu am vazut-o pe fata astazi, ea fiind la tara. I-a pregatit bunica ei o pterecere cu copii din sat. Si cand am sunta-o pe fata ne-a spus , draga de ea, ca ne asteapta la piscina... Mi-e tare dor...
Cami, Madutza, Lauraa, Laureta, Paloma, Strumfi2004, La multi ani pentru micile Marii.
Irinusha, este tare draguta Melie. Imi pare rau ca nu a iesit tot asa cum ati dorit. Ptiu... ce bine seamana intre ei, fratii.
Carmen, concediu placut!
Iulia, atat de repede trece timpul... si ne dam seama ca nu apucam sa facem tot ce ne-am dori, constransi din diferite parti... Si, la un moment dat se intampla cate o nenorocire din asta si iti par rau ca nu ai trait viata asta cat mai frumos...
Cami, mie nu imi mai vine sa imi dau banii pe lucruri pentru mine... felicitari pentru primul dinte al Stefaniei.
Nicoleta, foarte frumoasa povestea ta. Din pacate, atunci cand se merge in grup apar si discutii in contradictoriu. Sau legate de organizare. Atunci se si verifica soliditatea relatiilor dintre prieteni. Eu nu reusesc sa vad pozele, ca ma baga mereu in contul meu de webshots, in loc sa vad pozele voastre. Mai incerc.
Bertha, bine ati revenit de la munte!
Aseara am fost la ginecolog. Ne-am hotarat si noi... mai vrem un bebe mic. Luni seara ma duc la analize, sa vedem daca totul este in regula. Si apoi, cu Dumnezeu inainte.
Pentru mamicile de Romania, care au nascut de curand. Cum se mai sta la capitolul "tratatie" pt medic?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! MARIILOR
Sanatae, implinire si tot ce va doriti.
Irinusha, facem schimb. Hai incoa la 40 de grade si vin eu la ploaie. Desi nu imi place frigul anul asta nu am suportat caldura deloc.
Ioana, petrecere frumoasa domnisoarei. Incearca sa iesi din contul tau, poate asa vei putea vedea pozele. Legat de tratatia la medic, cumnatamea a dat acum la nastere 800 RON la medic, si cate 50-100 la asistente/moasa. Cel putin asa a zis. La banii astia mai bine te interesezi la o clinica privata.
Cami, felicitari pentru dintisor. Si mie imi place sa ii cumpar Biei o graza de lucruri, dar cum eu sunt cantabila casei ma opresc singura la un moment dat.
Nu siut de ce, dar de ieri ma doare mijlocul de nu mai pot, doar in dreptul ultimelor vertrebe. Si mai ales cand stau jos. Daca fac miscare ma mai lasa, da nu sa ma aplec sau sa ridic ceva. Sper sa nu ma tina prea mult.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Ooof, Nico, as merge la o clinica privata, dar costurile acolo sar de 7000 ron.
Ca si medic, ma gandeam la dr. Filipescu, de la Elias. Daca stiti ceva de el, in afara de info de pe forumuri, please advise...
In continuare, daca aveti cunostinte de preturi, hi hi...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
LA MULTI ANI celor ce poarta numele Sfintei MAria, bebici,mamici sau tatici!Un gand bun pentru Irinel ,m-as bucura sa ne mai dai vesti despre voi!
Irinusha,esti o scumpa,multumesc tare mult!am gasit si meajul tau, iti raspund mai pe inserate
Ioana,esti tare scumpa! oricum,bafta in realizarea acestei dorinte!important sa concepeti un samburel sanatos,gasiti voi un doctor bun!
Eu am schimbat vreo 3 in primele saptamani,pana la urma am ale sun doctor de care am fost foarte multumita.Printre primii ma gandeam si la dr. Parvu de la Elias; am renuntat insa pentru ca la o a doua consultatie mi s-a parut mult prea expeditiv (cel putin fata de prima data); in plus,nu am auzit pareri bune despre spitalul Elias-dctorii sunt f. buni, dar restul cica lasa mult de dorit..Tu decizi,mai citeste pe la odisee.Am ramas la un doctor care lucreaza atat la un spital particular,cat si la CF2 (dupa ce data trecuta am nascut la Municipal).Pana la urma am nascut natural la Euroclinic (aproape 60 mil,vreo 57 de fapt).Am cumparat separat vaccinul de imunizare anti-RH (stiu ca si tu ai problema asta), dar oricum si la Municipal l-am cumparat data trecuta- ca cica in acel moment nu era in stocul spitalului (da,cum sa nu...)
Intereseaza-te si de Medlife,acolo este mai ieftin (cica vreo 30),oricum daca mergi la dr. Filipescu te va costa ceva...
Mai exista varianta rezervelor private de la Municipal (cica acum au mult mai mult,un etaj complet proaspat renovat),parca Madutza a ales varianta asta- scuze Madalina daca nu este asa...
Va pupam pe toti, noi vom pleca pentru cateva zile la P.Neamt,sper sa fie ok, am ceva emotii cu Sebastian-ca nu prea accepota usor cazarea in locuri straine
Irinusha spune:
Laurina, la multi ani!!!
Iti doresc din suflet ce-i cel mai important in viata: sanatate multa ptr. tine si familia ta! Sa fii fericita!
Petrecere faina si concediu odihnitor! Te pup si imbratisez!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **
alus spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU MARIILE MICI SI MARI!!!
LA MULTI ANI LAURINA!!!
In sfarsit va ppot scrie si eu ce mai este pe la noi.
Pot sa spun ca totul este bine. Chiar astazi ne-am intors si noi din concediu, am fost doua saptamani, una la mare iar cealalta saptamana la soacramea. toata luna iulie am avut multe traduceri, chiar so oral, ce bine ca a fost soacramea toata luna la mine, deci a avut cine sa stea cu Iulia. La mare a fost foarte bine, vremea putea sa fie mai buna, marti pe 5 august a plouat toata ziua, in rest a fost cam23-24 de grade, dar cand se ascundea soarele era destul de frig. Pentru Iulia a fost bine, a respirat putin cu iod, pentru alergia pe care o are este foarte bine. Nu mai stiu daca am scris dar are alergie la iarba si copaci care nasc alunele de padure. Din martie pana pe la sfarsitul lui iunie a tusit mai tot timpul, chiar si din cauza tusei a vomat. Acum ia trecut.
La mare a stat mai tot timpul in apa, chiar daca nu a fost prea calda, nu am pututo scoate din apa. Eu nu prea am intrat pentru mine a fost apa prea rece, Iulia intra ca tancul in ea, chiar daca dardaia de frig nu vrea sa iasa. Ce mia placut ca mancarea ear foarte buna si ieftina, aici la mare in Polonia este scumpa. La mare miam petrecut si ziua de nastere, a fost cameral dar frumos. La anul vom merge din nou. Am sa pun poze cu Iulia cum se balaceste in mare. Dar sai fi vazut fata cand a vazut marea, a fost pentru prima oara, ochi iau iesit aproape din orbita, a cascat gurita si a scos un AU! apoi a spus, MAMA MAREA NU ARE SFARSIT? POATE IL CAUTAM? i-am explicat eu ca nu il vom putea gasi, si trebuie sa stam pe margine si sa ne balacim.
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
monet spune:
dragele mele iubite,
un semn dupa multe zile de pauza. cer iertare.
sintem bine, cu totii. io am terminat internshipu' saptamina asta si am o saptamina libera pina incep part deux la pittsburgh, cu mba-u'.
fetele-mi incep scoala miine, iara, amindoua la montessori. o sa fie in clase diferite, desi la montessori sint intr-o clasa copii de virste variate. io am vrut asa, sa-si cultive fatutzele personalitatile independente una de alta, cel putin la fragezimea asta de virsta. lia o sa aiba aceleasi profesoare si colegi ca anu' scolar ce-o trecut, iar maya o sa se adapteze (ii grozav de sociabila mayuca! :))
am pus poze din zilele astea. alea cu mine, mai deocheate, is de prin preumblarile mele din timpu' internshipului - am ajuns pina in italia si elvetia - o fost tare, tare fain... si prin america in chicago, houston, cincinnati si west palm beach, desigur :))
ma duc sa citesc ce-ati scris mai recent. sper sa apuc sa mai scriu.... va pup si va imbratisez, ii pup pe toti copilasii vostri care cresc ca florile!! si pe zbigulicii din burtici!!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA