Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eva da asa e calc pe urmele tale la burtica am observat ca avem burticile cam la fel rotunde si mari deh mamici de baietei ti=am admirat burtica la mare s-a facut si mai mare !!!! e tare frumoasa burtica si mamica de asemenea!

mmimi ce poze frumoase aveti la nunta!!!!!imi place tare mult buchetelul tau galben si tu esti f ff frumoasa!!!

tzitziri felicitari pt davidutul grasan!!! da are oleak adik 1369 e fff bine!!! vezi , tu , ce inseamna boemia??? ii prieste!!!

andy p multumim de aprecieri sunt convinsa ca toate avem cele mai frumoase burtici

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna mamici !
acum citesc ce ati mai scris, inca nu am terminat...

Am intrat in luna a 7-a , nu 8...Mai avem pana la 8... Va pooop oricum.

Anca multumesc de intrebare. Da ,este mai bine printesa mea. Am aflat intre timp care era supararea ei. Din fericire nu avea nici o legatura cu fratiorul ei.... Era cu totul altceva

Valentina 28 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha, ai dreptate.De la boemie e. Vezi daca nu ii faci program sau daca ii faci si nu te asculta?Asa ca sa te mai aud eu ca te plangi cand sare peste trezirea de dimineata

28+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim de urari fetelor , va pup pe toate . Sa aveti si voi bebelusi sanatosi si fericiti, care sa va incante....draga de fiimea azi imediat ce s-a trezit mi-a facut o mare bucurie si mi-a urat La Multi Ani iar apoi mi-a cantat are you one, are you two....a avut saraca de numarat ceva

Nushulica, a crescut ceva burtiq si baietelul dinauntru

Piolica, eu zic ca daca va permiteti sa te rasfeti la hotelul de 5 stele, decat sa stai cu stressul ca nu intelegi ce se vorbeste in jurul tau. Si aici se folosesc tampoanele acelea mari care sint date de spital, vata nicidecum.

Mmimi, bine ai revenit...ti-am vazut pozele si ai fost o mireasa tare finuta, asa cum esti si graviduta

Anca, o sa ne gandim maine la tine cu siguranta si te asteptam cu vesti bune

A propos de celule stem, va recomand o carte care cu siguranta va va pune pe ganduri My Sister’s Keeper de Jodi Picoult, nu stiu insa daca a aparut traducerea in romana.

Cristina

le bébé 28w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Noi am fost la eco azi. Avem 1369 de grame si desi DPNul initial e 4 oct, acum a ajuns la 23 septembrie.Dar nu ne grabim...ne bucuram doar ca suntem bine.

Bravo, Tzitziri, sa iti traiasca voinicul!

Laura, Tzitziri, Nusha,

MMimi, foarte frumoase pozele tale!

Revin cu agitatele pentru Anca:

ANCA & CARLA

30+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 68 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Nushulica, Khristin, Eva, multumim pentru complimente Si eu v-am admirat pozele la toate, de mai multe ori! Este placut cind poti sa asociezi si o fatza cu persoana de pe forum.

30+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca Bafta la echo!!!!!!

Valentina 28 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna seara si de la noi :P
multumesc pt ca mi-ati apreciat burtica:)
eu raportez inca 3 zile de spitalizare :(( din cauza contractiilor.
Anca, multa bafta maine la eco!Te asteptam cu vesti bune

toate burticile
o seara placuta tuturor!

30+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Khristin LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Super faza cu cantecelul. :-)

Si noi sarbatorim astazi, doi ani de la casatorie, de la cununia civila. Da, astazi, de ziua Frantei - caderea Bastiliei. Eu fac misto de sotiorul meu, ii zic ca i-a reusit "asediul," a cazut "Bastilia" (adica io). :-)

30+
Si asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput