PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicomico, ai trimis poze pe mailul comun? vad ca nu sunt;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

norocuta noi suntem in faza pampers total. Nu il mai intereseaza olita/wc-ul le ignora total si are impresia ca pierde timp facand la ele. Pot sa il tin gol/doar cu pantalon face nestingherit pe el si nu este deloc deranjat. Il lasa rece exemplele din jur (vezi ca la anasia au mers) pur si simplu este neinteresat de subiect. Ii zic ma duc sa fac pipi vrei sa vii si tu si el imi zice nu fa tu eu nu vreau. Pentru mine momentan subiectul pampers este inchis definitiv cand va fi el pregatit atunci imi va spune.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Norocutza,Alex fac ela olita de cele mai multe ori,dar daca nu il pun eu,nu zice nimic,decat dupa...Udam florile din gradina,copacul,asa face de cele mai multe ori.La multi ani, piersicutzelor! Codrin Marius, Toma, Renata Maria Alexandru Paul, Madara Aleksandra Iulia 33+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

miruna, woow, saptamana 37, mai aveti putin!!!

La multi ani, piersicutzelor!

Robert , Sebi

flo]
nu uitati de poze pt montaj!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna livada!

Nicomico da,chiar daca se trezesc tarziu mai dorm la amiaza,doar Patricia fiindca David de vreun an de zile si-a scos somnul de amiaza singur. Iar Patricia de cateva luni nu mai asteapta sa o pun eu la somn,cand vrea sa faca nani isi ia paturica mult iubita si merge singura sus,se pune in pat si adoarme imediat. Sunt norocoasa,stiu

Norocuta si multumesc!

Ref. olita noi stam asa:daca e lasata in fundul gol se pune singura pe WC si face pisu.Daca face kk ma ia de mana si imi zice ca face kk,sa merg cu ea. Accidente nu am mai avut de mult. Daca e cu pampers face pisu fara sa spuna insa daca face kk spune,chiar daca are pampersul. Asa ca suntem pe drumul cel bun,mai avem putin. Daca ii pun chilotei crede ca e pampers si da drumul la pisu.

Noi ne-am acomodat,copii dorm foarte bine,nu ma asteptam sa ii despart atat de usor,Patricia a protestat la inceput insa a cedat fff repede.
Patricia vorbeste tot mai mult,a inceput sa intrebe "ce-i asta",spune foarte multe cuvinte insa deocamdata conversatii nu avem,propozitii face doar cand il imita pe David,in rest nu. In schimb a invatat poezii si cantece si le zice chiar bine.Abia astept ziua in care o sa pot povesti cu ea asa cum fac cu David

livada!

Mergi la inceput

Clara Ileana, Rares

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

nicomico, anasia, Muuh, julax, mamaluidavid va multumesc pentru raspunsuri si promtitudine.

Profit ca piersica mea doarme si va scriu doua randuri fara sa fiu terorizata...caci in ultimul timp vrea toata atentia din lume.

nicomico (cu parere de rau) spun ca dupa multe luni de la nastere mi-am amintit ca sunt FEMEIE.
Kilogramele nasterii "s-au topit" (alapand) foarte rapid, dar faceam totul pe fuga, mancam anapoda si la ore ciudate, ti-am mai zis eu de asta si beam lichide, caci asta e baza pe durata alaptarii. Slabisem chiar mai mult decat as fi vrut, insa nu aratam bine, eram epuizata, avea ochii injectati de atata nesomn, e tare urat slabitul sub stress. Am mai scris pe aici cum fericirea cea mai mare era si un dush fara urlete, nu am fost dintre norocoasele cu bebei cu somn bun si fara ajutor...a fost greu, dar trecut.
In ultimul timp am trecut la schimbat tinutele de stat prin casa, ca incepuse sa imi placa prea mult "larg si lejer", acum sunt in cautare de papucei mai sexosi...iar soata a si remarcat si chiar a intrat in jocul meu.
Curios e ca am inceput sa iau kg fara sa schimb stilul de viata (noroc ca cica lui ii place, ba chiar ma incurajeaza sa nu ma apuc de diete). Chestia e ca nu ma simt eu bine prea , la asta trebuie sa lucrez .

Muuh spuneai tu odata de copierea intre frati, de obicei cel mare vrea sa fie din nou BB...ei bine la mine s-a manifestat chiar si la 6 ani (cat avea atunci Ali).
Tocmai se intorsese de la bunica, dupa o sedere de cateva saptamani, unde incerca sa il imite pe unchiul sau (gen baut ceai cu lapte-la pahar, parul dat cu gel si "pe spate" , etc.) si...deodata ce l-a vazut pe fratesu sugand a inceput sa isi suga degetul mare (ceea ce nu facuse niciodata), ba mai mult imi cerea mai mereu sa ne jucam de-a mama si copilul si sa il schimb de pampers.
La un moment dat a trebuit sa ii fac si un biberon sa nu ramana cu senzatia ca cine stie ce bunatate de cereale ii dau lui Nour si lui nu-i dau. A gustat, l-am lasat singur in camera sa isi satisfaca curiozitatea, dar dupa aceea nici ca a mai poftit. Imi spunea mereu ca are gust nasol si se stramba.

Sarilla parca tu scriai de nesomn cand e "acasa". Nu cumva are camera pentru somn prea "excitanta"? Adica cu etajere pline ochi cu jacarii care tocmai asteapta joaca? Am vazut intr-un episod de nanny911 un caz asemanator unde copilul avea un patut in forma de masina rosie (superba de altfel), iar jucarile erau expuse (nu in dulapuri), incat copilul refuza sa inchida ochii, cerand "ba una ba alta". I-au schimbat patutul cu unul clasic (din lemn natur), iar jucariile le-au selectat si depozitat in alta parte.

Fetelor hai ca am scris...sa ma scota cineva din priza...scuze daca am plictisit.

O saptamana frumoasa tuturor!

PS: din categoria "inca una si ma duc", dar ma tin de mult sa raspund. Parca Ioana intreba de "bataita rupta din rai...". Eu sunt ditre clubul care, fara sa ceara statuie, NU IMI bat copiii nici macar in gluma. Pe de-o parte asta e unul din principiile vietii (inclusiv sotul a fost avertizat ca in "Familia Mea" nu concep Violenta de nici un gen, fie ea si verbala...iar daca vrea sa dispar din viata lui in cateva secunde asta e calea cea mai scurta), iar pe de alta parte sunt constienta de cat de usor se poate distruge increderea in sine a plodului(numai pentru orgoliul meu)...
NU, sunt total impotriva, chit ca uneori se fac si nervii pilaf, mai ridic tonul daca "ntz, ntz" pe care l-am invatat de la egipteni nu tine...
Si pe Capraru l-am auzit spunand ca orice agresiune fizica (cat de mica) are efect de bumerang in tot efortul tau de a-ti educa "bine" copilasul.

Mergi la inceput

La multi ani!!!!!Clara Ileana-tweety
Rares -gabi1
Iulia 33+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Robert , Rares

sa aveti o zi frumoasa!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

La multi ani
Robert-katik
Rares-Mirela0521
Iulia 34+@ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput