Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

BUJO ce grasunel ai, sa fie el sanatos ca nu mai conteaza cum nasti!!!

Abia miercuri seara ma duc si eu la dr sper sa nu se intample nimic pana atunci!!!

Plec la cumparaturi si sper ca pana ma intorc sa aud ca bebe Ilinca ne saluta

37 si

CLARA ANDREEA

AMR

21 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Va pup pe toate!!

Revenim si noi dar.. fara sa citim prea mult din urma.

Capri faci francofona!!

Noi am fost la doctor astazi si bebelina are 3,700 la 36 sapt si 5 zile... deci cezariana scrie pe noi clar!!De fapt ni s-a si spus. Saptamana viitoare merg la un ultim control si stabilim si data. A zis ca in maxim 10 zile nasc. Am si colul scurtat pe deasupra!!

Am fost si la Elias de am facut o monitorizare a batailor inimii.. e totul ok.. chiar mi-a aratat ca am contractii pe foaia aia dar eu nu simtisem nimic in tot timpul monitorizarii!!Tot a fost bine ca ... aceasta ocazie mi-a dat sansa sa vad spitalul, maternitatea sa o cunsoc si pe moasa... bla bla.. parca e mai bine cand cand stii pe unde sa te duci!!

Asa ca de acum incolo tre sa stam cumintele....!!!
Va pup!!Si mai citesc din urma si revin!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mobriq( Monica) eu beau cate o cana de ceai de frunze de zmeur pe zi, vine cam un pliculet la cana...

Marina, felicitari pentru mutat!!! Si eu incerc sa stau linistita sapt asta; de sapt viitoare poate sa vina bebe o vrea...

Bujo, 4300 grame Filip!!! Ce grasunel e!!!

Gini, ma bucur sa aud vestile bune despre Irina...

Tecky, nu ti-e frica sa o tii pe Ralucutza in brate in masina??? Adica la cum se conduce in Bucuresti nu se stie niciodata cum trebuie sa puna sotul o frana brusca...

Mada, ce scumpa e Ari cum se uita la Amira!!!

Cristina 35+ ,cu Mihai Daniel

AMR 35 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

a fost sotul la cei cu celulele stem
am ramas placut surprinsa ca nu ne-a cerut bani in avans sau ceva. cik o sa platim abia dupa prelevare, cand o sa verifice daca sangele este bun de ceva. in plus tot acum i-a dat si kitul. la telefon mi-au zis ca poate sa dureze si 2 saptamani pana il primim...
Deci acum chiar ca sunt mai linistita

_

35+ cu ANA SOFIA

AMR 22 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Marina bravo pt celule! Acum poti sa stai linistita!

Estrella e bine ca sunteti sanatoase. V-a venit leaganul? Ahh nu te-am mai intrebat...ce carut ati ales, ca stiu ca erati in dubiu. Pana la urma tu ai diabet de sarcina sau de ce faci cezariana?

Au venit niste prieteni din China si mi-au adus bomboane...si eu halesc cu mare, dar mare, nesimtire.:))Si totusi cantarul arata -11kg azi.

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumesc fetelor ptr lamuriri Boti, Sun, Tecky

Capri nastere usoara!

Camy curaj si nastere usoara maine! Doamne Ajuta sa fie totul bine!

Bujo ce maricel e bb Filip. eu inainte de nastere nici n-am mai facut eco sa vad ce greutate are si a avut 4 kg. ultimul eco il facusem cu vreo 3 sapt in urma si arata 3600 parca.

acum am citit si eu diferenta dintre a linisti si consola foarte impresionant, eu stiam ca bb-ii sufera dupa nastere dar nu mi-am inchipuit ca asa tare, uff mititeii.

Ileana felicitari ptr bb si refacere rapida! by the way, si eu is tot Georgeta Gabriela .

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Capri nastere usoara si rapida!!!

Am intrat doar ca am o problema...am dormit de amiaza si cand m-am trezit am gasit o pata de sange marisoara da nu foarte...rozalie pe chilot! Nu ma doare nimic, nu m-am fortat, bebe misca. Am pus vata sa vad daca mai curge!!
Sa ma sperii? Sa fug la spital sau sa stau sa vad daca mai curge?

Dia 39+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Caprioara bagam galerie:

Fetelor multumim de complimente ma bucur ca v-au placut pozele.
Tocmai m-am certat cu eagle-ul ca iar se baga unde nu-i fierbe oala in educatia lui Ari adik si s-a apucat de urlat ca am adus-o aici sa imi bat joc de ea ca ea e o victima ca nu mai vine 40 de ani de acuma inainte ca nu stiu ce si i-am zis daca ai chef de cearta te rog frumos sa te duci in curte sa te racoresti du-te sus si te calmeaza eu nu am chef sa ma cert cu tine si nu vreau sa te aud, ea nimica taca taca taca taca. Deja ma doare capul ca si asa is destul de obosita de urletele ei am eu nevoie.
Acuma ca nu i-am putut schimba biletul o tot face pe victima in fiecare zi pana pleaca creca numai asa ma tine. Si e abia luni... Pana duminica mor incet si sigur daca o tine tot asa.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...curaj draguta...o sa fie bine...ok???...mai e chiar putin...

Sun tu ai facut cezariana cu rahi???...cum e??

Cami 39s+, cu ????????

Maine e ziua cea mare...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Inca imi curge sange, nu tare, dar curge, si mai nou am si niste dureri usoare ca la CM...de la ce poate fi? Sa fug la spital, sau sa mai stau sa evaluez situatia??

Dia 39+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR: Any day now!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput