Puiuti de Randunici 2008!! (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Eu am saltea din iarba de camp, ramasa de la Ilinca!
Am dat 40 lei pe ea!
Naty, olga, v-am trimis PM!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, eu sunt gata!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tuchi, nu pot sa cred!!! chiar aplecat? nu cred ca trebuie sa divortezi dar sa te superi f rau, da. .
Vreau si eu id-ul tau si al olgutzei! si mai vreau si de la alte fete!
al meu este alina_rednic2006

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mama, Tuchi, ce naspa!...Fara comentarii, pe bune. Ma umplu eu de spume cand citesc.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Fetelor, ce facem, ne mutam toate pe Mess!? Nici chiar asa, lasam crenguta goala ca si asa bantuie vacanta prin ea...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

V-am scris tuturor pe mess si ati plecat toate .
Am plecat la soacra-mea

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, ai dreptate sa fii super-ofticata!!! El ce a zis? De ce a plecat fara sa spuna!?! Eu zic ca cel mai bine este ca atunci cand se intoarce sa stati serios de vorba despre voi doi ( ma rog, voi patru...). Probabil ca are si el ceva pe suflet, de tot "fuge" asa...s-o simti coplesit de rolul de cap de familie...habar nu am!?! Ca doar nu il chinui...nu stiu cum de le faci tu pe toate singura. Hai ca pun paie pe foc, dar...cred ca trebuie sa vorbiti serios si sincer!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

vad ca in afara de ali, nu prea mi-a simtit nimeni lipsa...nu-i nimic ca plec din nou, na! peste o sapt...

pai bine, bre, lipseste omu' cateva zile si ce gaseste cand se intoarce??? randunicile parasesc ramurica si se muta pe mess tocmai acum cand e mai greu?

naty imi pare tare rau pt starea proasta pe care ai avut-o, sper ca rostogolurile iuliei sa-ti fi adus zambetul inapoi! apropos eu port 37 si astept donatii daca ti-a mai ramas ceva.

tuchi de al tau nu mai zic nik, ca probabil esti super plina de spume. mi-au placut tare mult pozele din sibiu!

am vazut poze superbe cu simo pe coclauri cu jipanu', cu puiul de valentina in leganutz, cu sanziana de kya delicioasa, cu falcutele lui ali si fustitza minunata, cu cei 2 blonzi care seamana f mult, cu veterinarul jr (sau jurnalist jr)! niste pui deosebiti de frumosi!

in alta ordine de idei, raportez o Amira destul de cuminte in excursie, care a mancat bine in primele zile, dupa care a facut o super-criza in hotel de plans in ultima noapte, dupa ce o laudase receptionera ca nu i-a auzit glasul deloc... azi dimi a mancat ca si iulia cu linguritza...bine , mancat e mult spus, ca jumate dadea pe afara...eu am mai incercat sa-i dau si cu seringa aia de la medicamente dar am zis ca renunt, ca o sa manace ea cand o sa-i fie foame! si am tinut-o in scaun in masina in sensul de mers, si a fost super ok, merci zoze! si de acum in colo asa o sa tin scaunul, mi se pare ca sta super bine. si au fost si faze naspa cand tati a bagat piciorul in frana pana la podea , dar s-a comportat f bine capsorul! mai nou a descoperit dormitul pe burta, de care eu nu sunt prea incantata, dar in fine...

eu am fost cumintica cu papatul, doar intr-o zi am scapat juma de rulada, pt ca mi-am vazut moartea cu ochii! al meu e d-ala caruia ii place sa umble, sa caute tot felul de chestii ascunse, si uite asa in cautarea unei biserici fortificate (a n-a) ne-am trezit pe niste coclauri mai ceva ca in pozele lui simo, si neavand jipan, ne-am trezit ca derapa masina de fund si in stanga era ditamai prapastia...si am mai mers un pic, sa vedem de fapt ca drumul se infunda. m-am abtinut tare mult sa nu ii dau in cap randunoiului cu ceva, dar eu nu ma vedeam iesind de acolo prea curand. intr-un final am ajuns si la hotel, si mi-am jurat ca nu mai merg cu el pe drumuri necunoscute!

prea multe eu n-am, vizitat, ca obosesc destul de repede si tot doare ca dracu'! dar am schimbat aerul! revin mai tarziu cu poze!

va pup si sa stitzi ca mi-a fost tare dor de voi!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Naty, am citit ce ai scris la subiect, multumesc. Nu sunt inca foarte decisa, dar 80% cred ca il voi lasa cu deget :).

Va doresc o duminica frumoasa.

PS Vii mai Simo la aventura-park??

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu pot,Nicoleta...ca imi vin nasii la masa la ora 14!!!Am un chef!Uite -asa ,nu ne e dat sa ne putem intalni
Tuchi....fara cuvinte ce a facut randunoiul!Sincera sa fiu si eu as fi ffffffffffffffffffffffffffffffffffff suparata ,nu cred ca as mai vorbi cu el prea curand!Cat despre divort,aveti 2 copii minunati...mai gandeste-te si spune-i lui in primul rand sa se gandeasca ce vrea:tu si copii sau tot familionul lui????Asa ceva....

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput