Puiuti de Randunici 2008!! (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Doamne, m-a capiat Andreea cu frichineala, maraiala si plansetele. Iar n-a facut kk de 2 zile si cred ca o doare burtica, nici nu poate manca bine! Scriu cu o mana, ca-n cealalta o tin pe ea. Am incercat sa dorm nitel, dar n-a fost chip. I-am dat cu chiu cu vai niste debridat cu seringa, astept sa-si faca efectul. Am observat ca se calmeaza repede de la el.
Multumim de aprecieri ale puiutzilor, intr-adevar cu noi a fost si Maxinne, a fost ff frumos, merita o intalneala mai mare.
Simo, eu si Kya suntem decise pt. we 25-27.07 la Bran. Astept si alte inscrieri.
Ma duc sa-i mai dau tzitzi.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu am nervi cat carul!L-am pus pe sot sa sune dr sa vina maine sa-i faca copilului vaccinul si i-a zis ca doar intre 20 si 30 ale lunii se fac vaccinurile....bai,m-a dat gata!Asta-i prost sau se face??????Maine il sun si daca nu vine ma retrag cu tot familionul de la el

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo, eu zic sa-l dai naibii pe dr!
nu stiu de ce cred ca ii dai destui bani cand vine acasa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Merci Roxana, e bine sa fii si ultima in rand numai sa fii! Ma asez constiicioasa la calc si incerc sa citesc si sa si raspund. Invariabil nu apuc nici sa citesc darmite sa raspund. Pentru ca nu apuc sa vad ce faceti ma simt cam pe alte melaguri si mi-e greu sa ma asez inapoi pe ramurica.
Mai am o saptamana pana ma intorc la serviciu si profit sa stau cu Luca cat mai mult timp. Cum stam la casa profit de vremea buna si stau cu el in curte mai toata ziua, in afara de fierbinteala de amiaza. Seara-mi ajunge randunoiul si ne povestim. De meserie sunt psiholog, incerc sa nu aplic in relatie prea multe, dar de cele bune nu ma pot abtine. Asa ca avem ritual de povestit si petrecut timp impreuna. Nu suficient cat as vrea, dar asta este viata.
Am avut si noi “teme” de discutie pe vremuri legate de familie, unde mama e terminata dupa celalalt frate…eterna poveste. Cum ii nimerim noi tot pe cei “napastuiti”?! dar dupa ce o data de sarbatori, dupa ce ne-am intors din State, si eram numai pe un salar, al meu, de 6 mil, ea ne-a cerut 4 iar noi am ramas cu 2 (fumatori amandoi), cu o luna in fata si sarbatorile de iarna, perspective foarte sumbre, ca sa-I dea “puiutului” sa petreaca revelionul cu prietena lui undeva pe la Rm Valcea, am zis STOP, familia nr.1 pentru noi este cea formata din noi doi (atunci). A inteles, si de atunci nu au mai fost situatii in care sa simt ca nu sunt pe primul plan.

Luca s-a dezvoltat tare bine, nu am ce ma plange, ba uneori ma prinde un pic de teama. Fara colici, papa san si completare, si daca la inceput nu ar fi facut kk nicicum, acum face si de 7 ori pe zi, 2 mai serioase si restul cat sa-si duca parintii la faliment cu schimbatul scutecelor. Este foarte activ ziua, doarme bine noaptea, se trezeste cam pe la 5,30 de papa noaptea…sunt si exceptii. Daca sunt in minus, ii pun biberonul (am atins si tema biberonului cu ocazia asta) si adoarme la loc. Folosim biberonul uneori, daca suntem prea agitati la culcare sau daca nu adoarme la “shshit”. Nu il suporta prea mult. Imediata ce adoarme il scot din gurita ca daca ii pica se trezeste.
Am o “situatie”: el nu vrea sa-si lase capul jos deloc. Inca de pe la 3 saptamani si-l tine bine, daca e pe burta nu vrea sa-l lase jos. Ar vrea sa stea numai in fundulet, ma tem inca sa-l tin asa dar se ridica singur daca il pun in scoica, putin inclinat. se vede ca tat-so a facut rugby, e tare tapanuc.

Trimit, sa nu patesc si eu blestemul pierderii mesajului, ca vad ca am scris nu gluma. Recuperez.

merci Roxana ca m-ai "iviat", aveam nevoie de un imbold.
pup toate randunicile, ca mi-e dor de perioada de stat pe ramurica.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc

lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am reusit sa adormim pe teo vomitaciosul...
si pt ca tot dormea el frumos, pt ca eram odihnita si pt ca eram furioasa pe randunoiul lui tuchi:))), randunoiul meu a zis sa-mi arate ca el e bun si ca trebuie sa-i iert greselile trecute....si, l-am iertat:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salve!
Puteti crede ca Iulia si randunoiul dorm? Ce ora aiurea!
Amina Marina, eu ieri ma dadeam cu capul de zid pt ca aveam chef de tzopait, nici nu mi-am pus insa problema ca ar fi trebuit sa ma ia, sa nu se duca, sau sa vina mai devreme; dupa mine la o petrecere ori nu te duci daca n-ai chef, dar daca te duci stai cat vrei, nu cu ochii pe ceas. O avea al meu multe defecte, dar la capitolul comunicare stam excelent, stiu f bine ca niciodata nu ar face ceva pe acsuns de mine si el stie la fel de bine despre mine asta. Pur si simplu nu putem. Si pt chestia asta ne iertam unul altuia multe neajunsuri si defecte.
Confirm ca in poze era nasa Maxinne.
In treaba cu onor randunoiul de Tuchi, din tot ce s-a spus cel mai bine a punctat...Tuchi! . Vorbiti despre comunicare; si deschide-i ochii ca are o nevasta si doi copii!
Gecko...da, ai dreptate complet. cu deosebirea ca esti departe de prieteni pt ca a fost alegerea ta. la mine nu...
Concluzia fetelor: RANDUNOII E DEFECTI!!!
Da' ii reparam noi!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

cu tigaia de fonta!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mihatp crede-ma ca ma gandesc mereu la voi, ca o sa venim sa luam cutu cat de curand! si uite ne mai asemanam cu ceva: aceeasi meserie, pe care eu am practicat-o doar 1 an de zile, din pacate, nu ca nu mi-ar fi placut ci din motive financiare. lucram intr-un centru de plasament al primarului "care este" si femeia de serviciu avea salariu dublu cat al meu ca avea vechime. asa ca am renuntat si acum cred ca am uitat cu ce se manaca psihologia!

iti urez serviciu usor si un bb Luca cuminte! cu cine il lasi?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara, buna seara!

Declar public ca nu am pic de simt de orientare in spatiu!

N-am ajuns la Municipal (venind dinspre Opera) ca in loc s-o iau la dr de tot am luat-o la dr 45grade pe langa biserica Sf Elefterie sau cum s-o numi. Apoi ca s-o iau pe o straduta sa ajung la spital dar aveam obligatoriu dreapta. In fine ... pana la urma am ajuns la Gr Botanica si am facut tot ocolul, in sfarsit am ajuns la Municipal. De acolo sus pe deal dar nu stiam unde s-o iau la dr, unde e Str Ana Davila. Cu greeeeuuuuuuu am gasit-o si am gasit si Fac de Psihologie. A propos pe harta scrie ca Ana Davila se intersecteaza cu Paulescu. Teapa! In realitate nu se intersecteaza. Am ajuns si pe Panduri si nu mai stiam pe unde s-o iau sa ma intorc. Era sa ajung in militari!

Cu alte cuvinte sunt extenuata (psihic)! Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost daca era traficul intens din timpul saptamanii.

Ahhh si inca ceva. Cand sa intru pe Panduri un BOU era sa intre in mine. Din patru benzi el s-a gandit sa sada pe cea din stanga ca s-o ia la dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

las' Roxana, ca meseria asta intra in sange, poti sa te ocupi de orice altceva ca tot iti foloseste. pana am revenit la serviciul de dinainte de plecat din tara mi-am deschis o firma de organizari evenimente, o franciza mon mariage, si tot psihologie se chema, ca trebuia sa-mi conving clientii sa-si faca nunta, de exemplu, cu mine. si sa-i consiliez in perioada de stres de pana la nunta, cu presiunile din toate partile si cu oscilatiile in ceea ce-si doreau. am fost o vreme presedinta unei organizatii de femei, tot psihologie aplicam. cu totii o facem, doar ca unii mai oficial decat altii. eu lucrez in penitenciar, domeniu care m-a cucerit (din '99) si de care nu ma pot desparti. chiar mi-am dat demisia o data ca sa-mi dau seama ce am pierdut, si cand s-a scos postul la concurs, ghici cine a concurat.
Pe Maya o mai tinem fecioara pana in toamna sau primavara ca abia a implinit 1 an. dar e stabilit cu puiutul...confirm.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

botez
http://good-times.webshots.com/album/563926495kLEHXc

lunita 2
http://community.webshots.com/album/563926510lfnwoE

Mergi la inceput