*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
brie nu te supara nu ai pentru cine si vorba fetelor lasa ca facem noi cap si cu asta basta numai dam parola decat la fetele cele ce fac cap si gata...na acuma nush cine a putut sa faca asa ceva probabil cineva ce a crezut ca i sa cuvenit rolul de sefa pe munca altora , dar nu vreau sa imi fac pacate...stiti voi daca taceam filosof ramaneam...
Mirtha pai asa am si facut ceva in genul nu m-au mai tinut nervii si dai ....
mamiseli retinut si propunerea ta totusi stau la parter
Diana am facut reteta ta in aceasta seara a iesit super..sotul a fost cel mai fericit 'mai faci de asta, da ca e buna '
eu gata am scapat de soacra maine vine socrul scap de dau de tasu ...trecem noi si peste asta
a si inca ceva faceti ceva ca mi se intinsa pagina pe tot monitorul trebuie sa trag de sageti sa vad tot mesajul...desi am 19 inci
va pupacesc
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bebecris frumoase pozele de la Costinesti ...frumoasa burticaaa !
ce frumos sa poti fi la mare...vai cat imi lipseste cred ca este primul an in care nu merg (distanta cam mare 700 km parca nu imi vine sa ma incumet cu masina ) , acum mai mergem la strand dar apa cam lasa de dorit si ori intru stresata ori nu mai intru deloc

Criss 20+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor,
Andreyutza daca ti-a spus sa repeti testul eu zic s-o faci, Sunt sanse foarte mari ca a doua oara sa iasa bine.
Ramo ce harnicuti sunteti! Asteptam poze cu casuta dupa ce terminati!
Kita multa sanatate si tie si la bebic!
Anes, Mirtha da' stiu ca mergeti pana la servici, nu gluma
Brie sa nu cumva sa ne parasesti pentru asa ceva...stii vorba aia..."nu mor caii, cand vor cainii"..
Cata ma bucura mult faptul ca va ganditi deja la urmatorul FIV. Nu mi se pare o nebunie, dimpotriva. Pentru mine esti un exemplu de echilbru sufletesc si de curaj. Stiu cat este de dureros sa inveti sa traiesti cu durerea ...din pacate toti ajungem sa o cunoastem undeva pe drumul pe care ne poarta viata.

Eu am primit un sfat acum vreo un an de la o colega de servici care si-a pierdut baietelul de 1 an fara a suferi de nimic. Pur si simplu, inimioara lui a refuzat sa bata pentru cateva secunde, respiratia s-a oprit si ea si dormind singurel la el in camera, si-au dat seama prea tarziu sa cheme salvarea si nu s-a mai putut face nimic. Tragedii se pot intampla ORICAND...ca sunt inca un burta noastra sau ca deja sunt afara, ca au 1 an sau au 11 si-l lasam deja singuri pe strada. Trebuie sa fim optimisti si sa invatam sa traim CLIPA.
Mama mea, care a decedat acum 11 ani, in perioada cand era bolnava si stia ca va muri, mi-a spus acelasi lucru...sa invat sa traiesc clipa, sa ma bucur de fiecare bucurie e vietii!
Asa ca eu, cu toate ca am parte si de multe lucruri rele, ma bucur de tot ce mi se ofera...astazi pentru cat de vioi a fost bebe, ieri poate pentru ca n-am avut greturi, maine pentru ca-mi e dat sa ma trezesc zambind dimineata, sa vad soarele si sa traiesc! Fiti optimiste..e un adevar crud in vorbele acestea, dar "nu da Dumnezeu niciodata mai mult decat poti duce".
Sper ca n-am intristat pe nimeni cu mesajul meu, daca da, imi cer scuze!

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetelor!

Sunt la serviciu epuizata...bine ca de vineri intru iar in concediu de odihna 2 saptamani!

Diana am citit si eu povestioara ta si m-a impresionat foarte tare. Sa fiti fericiti si sa va bucurati de copilasi!

Elilov si eu abia astept ecografia ta pt ca atunci o sa ne si vedem! Vine si sotul cu tine?

Va pupic dulce pe toate.

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Si va multumesc inca o data tuturor pt urarile de sanatate pt nepotica mea. E o minune, un adevarat dar de la Dumnezeu sa dai nastere unei alte vieti...si ma uitam azi la ea cat este de micuta si firava...mititica se chinuia sa pape laptic de la san si scancea imediat cand vedea ca nu vine asa de usor ca la biberon...mi-a fost si frica sa o iau in brate...m-am multumit doar sa o ating asa putin.

SA NE AJUTE DUMNEZEU SA AVEM TOATE BEBELUSI SANATOSI SI FRUMOSI SI DESTEPTI SI CUMINTI SI TALENTATI

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

babizapy da vin si cu sotul si cu bb Dimitrie la purtator..ah si eu abia astept sa ne cunoastem deja numar orele 'a mai trecut numai o ora ...a mai trecut inca o ora '
ramo of si tu esti in lucru cu casica , dar lasa priveste partea frumoasa alucrurilor bb va veni in curatenie
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mamiselli sunt cu ochii pe ei. Cum e ceva sigur si aflu inaintea voastra , postez pe forum. Deocamdata e zvonistica.
Au fost multe proiecte cu 75% , cu 80% chiar cu 85% dar se pare ca nu au avut prea multa sustinere.
Oricum se apropie alegerile si deja PSD spunea ceva pe la Realitatea Tv. cum s-ar fi hotarit sa sprijine femeile pesediste in eforurile lor pt.organizarea familiei si bla , bla...era la intilnire a femeilor PSD ceva in gernul asta. Din care am inteles ca vor initia ori vor sustine un proiect de genul majorarii.
Unul dintre proiectele care nu a gasit succes a apartinut conservatorilor , unul a apartinut pinului iar altul cred ca pdedilistilor.
Banuiesc ca va fi reiterat si de data aceasta sprijinit ca initiativa comuna psd-pc fostul proiect al conservatorilor.
Delirez si eu , fac calcule si supozitii politicianiste . Deh sper ca idiotzchi macar de dragul alegerilor sa dea o bomba.

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mai mamiseli ce naiba...pierzi esentialul. Israela e o doamna.Sustine ea ca are 50ani dar s-a dovedit stiintific ca are 60,70 nu stiu cat. Fara numar. Blonda, platinata, siliconata, colagenata,lipoabsorbata. Si s-a maritat cu un domnisor de cca 35 ani. S-a maritat cu tot tacamul: lautari, rochie alba, flori de lamaita (iti amintesti d-na din "Marile sperante"? Baba aia dusa care isi asteapta iubitul in rochie de mireasa dupa 100 ani? )
Asa....iar la nunta nu stiu ce dracu a facut ca si-a rupt si soldu de a stat in carucior juma de nunta.
Iar dupa un sarul languros in fata camerelor (ca e o persoana mondena, o vezi la toate evenimentele - aniversari, botezuri, inmormantari - numai tie ti-a scapat-) fericitul cuplu a declarat ca acum urmatorul pas este cel firesc dupa o casatorie : un copil.

Dansa este Israela.
Mai fetelor de cherie mai stiti ceva? Diana poate tu?

Hai recunoasteti ca din cand in cand va lipsesc. :)

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Babyzapi ma trezesc si eu pe ultima suta de metri: multa , multa sanatate pentru nepotica , mamica si intreaga familie!
Si sa nu iti mai fie frica sa o tii in brate . Te asigur nu i se intimpla nimic chiar daca ti se pare firava si chiar daca esti putin nesigura pe miscari sau pozitie. Sunt mult mai rezistenti decit ii credem noi si le plaaaccceee sa stea in brate .....ooooo la nebuunie. Nush de ce dar am observat ca acolo se simt cel mai bine. Am trei fini si o droaie de nepoti pe care i-am mosit , deci am o oarecare experienta cu micutii de la spital. Bafta data viitoare !

Cata da" stiu ca ai "portetrizat-o" pe tanti Israela.
Of viata mea...

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumim de aprecieri,ma bucur ca v-au placut pozele noastre

Catalina,
daca ai timp de-o cafeluta cu Diana,ma autoinvit si eu,pana atunci te imbratisez cu mare drag
Andreyutza,
scumpa de tine,imi pare asa de rau ca esti tristuta...,imi pare rau pt rezultat,sper din suflet sa fie eronat
Brie,
ce ma bucur ca nu ne-ai parasitnu mai pune si tu la suflet...,oamenii de doi bani nu merita atata importanta
Anes,
nu-mi vine sa cred cat te chinui tu cu munca...,atatia km parcursi zilnic...doamneeee groaznic...,sper din suflet sa termini cu munca

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput