*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Diana mersi de raspuns!!.ne-ai nenorocit pe toate ...cu branza de burduuuuuuuffff..
Mamiseli cu placere!
Flori ai pm.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

de ce cititi linkuri si prostii d epe net si din carti care va fac sa plangeti? de ce plangeti atat in sarcina? stiu ca suntem mai sensibile...dar...plansul in exces dauneaza...
am incercat pe cat posibil sa nu exagerez...adica daca mi-a fost pofat de ciorba de burta, am mancat...daca am vrut branza de capra, am mancat...nu m-am abtinut...am poftit la bere, am lkuat 2 guri...cu toate ca eu am berea mea fara alcool in frigi...am vrut la mare, ma duc. daca exagerez...parca atrag belele si problemele...atata timp cat eu sunt bine, bebe se misca in veselie...doamne, ce mai misca cand intram cu picioarele in apa in mare...eram asa fericitaaa!!!!iubesc marea!!!numai ca anul asta am fost si cu bebe in burtica...a avut si sapca sa nu-l atinGA SOARELE...(2 prosoape).
apa si pepene la greu...inghetata, ciorbita, laptele nu lipseste din alimentatie...
pe 24 ma duc iar la eco..sa vad minunea care a crescut...

22+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Multumesc tuturor fetelor pt. incurajari!
Amalia nu mi-a recomandat repaus, dar eu stiu ca ar cam trebui sa mai aiau o pauza de la serviciu, mai ales ca fac naveta 120 km zilnic! Statul la birou ma omoara... mi se umfla si picioarele. oricum, luna acsta merg asa, apoi in august am sa-mi iau o sapt de medical.

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

[/quote]

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav multumim pentru link-ul cu Gura Raiului. L-am trimis si sotului . Acu" astept reactia.

Kita stiu ca doare atitudinea colegilor tai. Si eu am simtit-o la fel in cele 12 sapt. Desi toti intelegeau ca e obligatoriu sa nu ma deplasez , sa nu fac efort totusi faptul ca erau nevoiti sa imi preia lucrarile i-a derminat sa aiba o reactie destul de rece si oarecum agresiva cind am revenit la servici. Treptat le-a trecut iar acum cind burta e mare chiar s-au obisnuit cu ideea ca de la toamna s-ar putea sa nu mai vin. Depinde de modificarile legislative ce se preconizeaza pe indemnizatia de crestere a copilului pina la 2 ani.
Incearca sa uiti cit mai repede reactia lor sau sa nu ii mai dai voie sa iti populeze gandurile cind ti-o amintesti - asa exclude-o rapid . Poti sa o privesti ca o reactie tipica omului egoist care in prima faza nu se gandeste decit la el. Daca vor realiza ca gresesc bine , daca nu important este ca tu sa iti poti proteja sarcina.

Loren se pare ca ceaiul de crusin e cam contraindicat...Sorry..

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Anes nu stiu cum in viltoarea mesajelor am tras doar un ochi la mesajul tau asa...repede, repede si am uitat sa raspund.
Si eu faca cca.104 km naveta zilnic (52 dus - 52intors)si inteleg foarte bine starile negative pe care le induce oboseala acumulata pe naveta. La servici ajungeam chiar si dimineata cu picioarele gata umflate. Ce se mai umflau pe timpul zilei nu mai spun!
Singurul remediu eficient pe care l-am gasit este statul cu picioarele in sus si masajul seara.

Mi se pare foarte buna ideea de a lua un concediu cit mai prelungit. Nu e de gluma . Starile astea nu trec de la sine sau cu un wk linistit si gata. Cum incepea saptamina de lucru cum erau din plin reluate efectele navetei.
Multa leneveala in pat cu picioarele la cucurigu , asta a fost secretu" la mine.

quote:
citat din mesajul lui anes

Multumesc tuturor fetelor pt. incurajari!
Amalia nu mi-a recomandat repaus, dar eu stiu ca ar cam trebui sa mai aiau o pauza de la serviciu, mai ales ca fac naveta 120 km zilnic! Statul la birou ma omoara... mi se umfla si picioarele. oricum, luna acsta merg asa, apoi in august am sa-mi iau o sapt de medical.

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

24+
[/quote]

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

nici nu stiu cu cine sa incep
catalina ma bucur ca treci pe la noi... ma alatur Mirthei gaseste cauza celor intamplate pentru a nu se mai repeta...cat despre faza cu israela
kita ma bucur ca intri in concediu lasa reactia celor de la serviciu nu iti ridica nimeni statuia si in plus de asta viata ta si a lui bb e cel mai importan lucru
Mirtha...si eu am zile in care traiesc ceea ce scri tu....plang si imi trece...ganditiva eu stiu ca am avut primul bb cu probleme la ce stres sunt supusa zilnic
diana ne-ai omorat acuma azi neaparat trebuie sa incerc reteta ta... na sa va dau si eu alta in schimb...tai cinci cartofi in feli rotunde le dau in fiert. separat tai o bucata de muschi sau kaizer in bucatele, dau o bucata de branza pe razatoare cat sa umplu o farfurie, si tai si feli 4-5 rosi. iau o taza de cozonac si incep pun un rand de cartofi, apoi altul de branza, apoi, de rosi apoi decarnitza si tot asa pana termin compozitia. am uitat pe fundul tavi pun putin ulei de masline. sa terminat tava incat sa iese ultimi cartofii pe care sa ii acoperiti cu branza si nitel tarhon. umpleti tava cu apa pana la jumatate. lasati la 180 de grade 30 de minute si apoi gata scoateti lasati sa se raceasca si pofta buna...noua ne place
anes masaj si statul cu picioarele mai ridicate decat restul corpului face bine
loren@ baga fructe (pepene) si iaurt sigur isi face efectul pana seara
andreyutza lasa ca pana la urma tot cum vrea Dumnezeu eu cand am citit ce ia dat dianei la echo primele 2 pagini mi-am dat seama ca nu ai siguranta 100 % in nici o analiza sau investigatie...deci
eu am un car de nevi de la soacra si deja vad ca ma luara durerile...ma exaspereaza. numai spun nimic ca deja
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Eli jos cu socrimea tatzaoasa si clontoasa !

Eu cu soacra am incetat orice relatii amibiabile iar dialogul nostru e minimal odata pe an , daca e chiar si atit.
Mama si ce bine e ! Nu mai am nervi frate si din cauza ei. Sunt destui grabiti sa imi manince creierii si nu am cum sa ii exclud. Asa ca pe care pot ii tai de pe lista , rapid si fara explicatii.
Las pe barbat-meu sa o puna la punct ca e ma-sa si o stie mai bine. Am hotarit sa nu mai stiu nimic desre dialogurile lor ca oricum nu am de pierdut nimic. Deci...poate aplici metoda asta si tine.
Imagineaza-ti ca timpa cind a auzit ca sunt din nou gravida in loc sa se bucure si sa isi doreasca sa fie totul bine a inceput ca iditiotchi sa bata din picior ca ea vrea baiat !

Auzi frate , nu imi permiteam eu luxul de a a-mi dori ceva anume cu privire la ce aveam in burta si ea repede a ridicat pretentii! Banuiesc ca daca te doare oarecum capul si burta socrela ta nu e departe de a mea ! Asa ca spor la

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

kita da-i incolo pe cei de la serviciu...! Stii si tu ce este mai important acum! Stai linistita si poate are cine sa te mai ajute cu celelalte treburi!

Mirtha,

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Eu am deja recomandarea de la medicul ginecolog pentru micsorarea programului zilnic la 6 ore, din pacate sefii mei sunt plecati in concediu, si trebuie sa astept sa se intoarca - oricum nu ei vor fi problema, ci sefa "interna" de aici care a fost avansata de curand la gradul de sefa a noastra (era una dintre noi) si al carei comportament s-a schimbat radical...fara alte comentarii...
Acum sa vedem cum va fi, daca va fi 9 cu 3 sau 10 cu 4 dar sper cat mai curand o sa trec la program scurt.

Leeloo
23 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Buna fetelor,

Luasem hotararea sa parasesc acest forum dupa ce am citit ca sambata fetele nu puteau intra sa creeze un capitol nou deoarece parolele au fost schimbate.
Stiam ca femeile sunt precum catelele si rele, dar asa ceva....nu mi-am imaginat ca se poate intampla, cu atat mai mult cand se vorbeste despre copii, femei insarcinate.
Si cu toate ca nu este cea mai fericita si perfecta si prea-minunata perioada din viata mea, ma mai acresc si mai mult de la fazele astea de rautati gratuite si fara sens.Dar nu se merita pt o femeie de ...2 bani (sa nu-i spun altfel) sa ma supar pe celelalte 90 care m-au ajutat cu un raspuns la nelamuririle mele, mi-au sarit in ajutor cand am avut nevoie s.a.m.d.
Asa este, ma alatur si eu voua vis a vis de discutiile privitoare la aceasta perioada. Nu este, clar, cea mai fericita perioada din viata mea.Am pus in balanta si inclina invers decat m-am asteptat si la prima sarcina si la cea de-a doua. Dupa ce am nascut si m-am vazut la casa mea cu bebelusul, dupa vreo 6 luni a inceput sa vina perioada frumoasa.................dar din pacate pana atunci....

mav, imi cer iertare ca e cu intarziere dar LA MULTI ANI, iti doresc multa sanatate si multe bucurii si impliniri impreuna cu sotul si baieteii tai. Tare frumos peisajul, cred ca ati avut un concediu placut si odihnitor!
anes, si eu zic sa stai linistita in privinta cordonului.E prea devreme!
catalina,

24+ Androniki

Mergi la inceput