*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mirtha, m-a emotionat atat de tare mesajul tau, incat m-am dus glont la povestea nasterii Nasturelului...ai spus cam tot ce am spus si eu acolo, cam aceleasi angoase, temeri...Daca ai timp si chef, citeste aici ganduri de femeie gravida si nebuna, cu care nu se mai intelegea nimeni si care avea sentimentul ca nu o intelege nimeni!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981

Catalina,

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,imi trimite si mie cineva pe PM username-ul si parola de pe webshots,va rog?

Cata cu siguranta intr-o zi visul tau v-a deveni realitate!

------------------
Flori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Leeloo .

Bebecris pai nu ovulez nici cu pistolul la tampla.

Andreyutza...imi pare rau sa te dezamagesc dar eu nu am trecut peste tragedia mea. Ma chinui numai sa invat sa traiesc cu durerea...

Catalina

Mergi la inceput

Bebecris, din pacate, bebe nu e in siguranta intotdeauna in burtica, tocmai despre asta vorbeam noi...Insa, eu am ajuns la concluzia ca cititul asta excesiv pe net si prin carti te face inevitabil NEBUNA!
Pt. mine, ca si pt. Mirtha, ususrarea va veni in momentul in care bebe va fi afara, abia atunci va fi in siguranta! Exista femei pt. care sarcina nu e cea mai luminoasa si calma perioada din viata lor, din contra, e un soi de "claustrofobie inversa", nu stiu cum sa explic...

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Diana super poveste!
Cata si de la noi!
Ma duc sa bintui prin Unirea ca vine ziua nasei Biei...Pe maine!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana l-am citit . Inca imi mai curg lacrimile pe obraz si mai am un link de citit. Semanam tare mult in felul de a simti si a gandi. Inclusiv la dorinta obsesiva de a avea un copil....in Leu. Poate al doilea , nu se stie ....

Sa traiti d-na general Mav incerc sa ma remontez dar nu stiu cit va dura !

Cata incerc si eu sa ma interesez despre un hematolog bun. Sa dau zvon intre prieteni si prin familie sa vad care s-au mai confruntat cu probleme de domeniul asta.

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Iti scriu repede pina nu uit iar :
Poate reusesti cu ceai de crusin foarte concentrat. Nu e nevoie decit de o gura - doua si fugi spre buda. Pui 2 pliculete sau 3 lingurite intr-o cana de ceai. Infuzie.
Atentie nu l-am verificat de pe lista cu ceaiuri indicate/contraindicate in sarcina.. Incerc sa o fac acum.

quote:
citat din mesajul lui loren@

Hai ca eu am alergat nitel cu mobila de la camera fetitelor...sa vad proiectul...sper sa iasa bine si sa vad cind mai curind camera gata..
Mirtha ai si tu dreptate....eu la Bia am fost super stresata de toate...si acum mai ma panichez uneori...adevarul este ca "ce ti-e scris in frunte ti-e pus" si nu ramine decit sa sper ca voi reusi sa duc sarcina pina la capat si sa am un copil sanatos, frumos si norocos! Doamne ajuta la toate!
Tot nu am iesit afara,...cred ca diseara bag un ceai verde ca nu se mai poate! Iaurturile nu le suport, kiwi nici macar...off!Chiar citeam din vechile mele postari ca aceiasi problema o aveam in aceaiasi perioada si la prima sarcina!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena23+

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Oceanborn si merci pt PM.

Am intrat si eu acum si m-am delectat cu pozele voastre:burtici care mai de care mai frumoase si mai radioase

------------------
Flori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Gata, am fost ieri la gine, si am trecut de perioada critica;
Dupa ce am intrat pe net, in jurul datei de 29 iunie, si am zis ca totul e bine, am avut hemoragie cu intermitente de pe 30 iunie si pana pe 4 iulie;
Deh in concediu poti sa stai dar daca te stressezi, caci copilu s-a apucat sa faca OTITA in plina vara, si esti sunata de la 100km de Bucuresti sa vii sa-ti iei copilu ca are temperatura 38.8 cum sa mai tii strassul in frau? si sotu iti ramane intepenit timp de trei zile in pat (a facut a doua oara criza dupa 3.6 ani)si ii dai cu antiinflamatoare care il capiau de somn, cum sa iti perimiti sa il lasi sa conduca singur pana la tara si inapoi si apoi sa te duci la garda, sa cauti farmacii deschise unde s amai gasesti si antibiotice?
Dar acum totul a trecut.......

Eu am recomandare de la dr. sa stau numai acasa in medical; s-au suparat cei de la servici ieri cand le-am dat vestea.......desi le-am trimis impreuna cu certificatul medical si scrisorile medicale, dar incerc sa nu mai imi amintesc de reactia lor, desi ma doare.

Andrei de duminica e la tara cu soacra-mea si alearga toata ziua prin curte, i-am zis sa aiba grija de el...

Kitacu fulgulet +19-20s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Mi-am pus din nou pozele in albumul comun, dar poate nu ar fi rau sa schimbam parola! Ce ziceti?

_

Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput