Papusa muzicala Cleopatra (Stratan)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

b.nica, daca baietelului tau ii place foarte mult, nu vad de ce nu i-ai lua-o! Nu te gandi la nimic pervers, e un copil, Doamne! In fond e posibil ca numai sa se uite la Cleo si sa asculte melodia si nici sa nu-l intereseze s-o pieptene, sa-i schimbe hainele, s-o plimbe cu caruciorul - jocuri tipice de fetite. Si chiar daca ar face toate astea, nu vad problema. Daca ar avea o sora si sora papusi, din curiozitate s-ar juca si cu ele, nu?
Asa cum sunt si fetite carora nu le place sa se joace cu papusi si asta nu inseamna, de exemplu, ca nu vor avea instinct matern cand vor fi mari. Sunt copii, sunt complet inocenti, nu fac decat sa se joace.

Eu una o sa cumpar papusa daca o gasesc pe net sau, daca nu, cand o sa ajung in Romania. Mi se pare foarte reusita. Si am si un baietel care mai mult ca sigur va fi incantat, si lui i-a placut mult videoclipul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu exista jucarii de fete si de baieti, exista jucarii...noi le-am gasit orientarea.Aidan are o papusa pe care o tine constant goala LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu sunt foarte mirata de ce scrieti. Pana si tu Cristina intrebi "ati cumpara-o fetitelor?" - de ce nu copiilor?

Am ramas socata cand am vrut sa cumpar o jucarie Carlei pe cand avea 7 luni si m-au intrebat daca pt fetita sau baiat? La Cora sunt rafturi separate pentru fetite/ baieti.
Cand cumpar haine sunt intrebata acelasi lucru, asta daca nu presupune vanzatoarea din start ca e baiat (are in general haine bej/portocaliu/maro/verde).

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

pentru cei care isi pun problema daca sa cumpere sau nu pausi baietilor....mai tarziu sa nu va intrebati de ce baiatul vostru fuge de propriul copil si Doamne fereste sa-l schimbe de scutec, sau sa-l hranesca....eventual sa si gateasca?????...iar pe fetite sa nu cumva sa le lasati sa se joace cu masinile ca poate or vrea cand vor fi mari sa-si ia si carnet in loc sa stea la cratita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

on topic, de data asta - aveti idee cat costa papusa asta si de unde poate fi procurata? am vreo 3 nepoate si pe fii-miu care ar fi tare incantati. multumesc

Mergi la inceput

J G , nu m-am gandit nici o clipa cand am spus "fetitelor" sa exclud baieteii, nu asta a fost intentia mea, am spus ulterior ce gandesc. Iata, de asta o sa editez primul mesaj si o sa scriu "copiilor" in loc.
Am scris totusi prima data "fetitelor" pentru ca m-am gandit ca papusile sunt preferate mai mult de fetite decat de baieti (baietii vor mai degraba lego, masini, unelte), dar sigur ca se pot juca si ei la fel de bine!
Haideti sa nu discutam despre asta, ci despre papusa in sine - Cleopatra.
Mai sus un pic s-a discutat despre papusa Oana Zavoranu, unora le-a placut, altora nu (mie nu!!!) si vroiam sa vad ce ziceti de noua papusa, Cleo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Super draguta ideea de a face o papusica identica cu Cleopatra !! As cumpara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Super frumusica papusa, daca o gasiti pe undeva, sa scrieti aici !

Edit: se gaseste online si costa 149 ron
Sigur o vom cumpara ... oare Buburuza nu se baga la comercializare ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

In seara asta au fost invitati la Maruta Pavel si Cleopatra Stratan. Cred ca au vorbit si despre papusa, mai ales ca maine e si lansarea. Cine a vazut emisiunuea? Pe net, pe happy hour n-au pus inca secvente, eu ma uit in reluare de-abia la noapte, tarziu.

Mergi la inceput

Au prezentat papusa si Cleo a si cantat. Nu "Ghita", ci alt cantec "Noapte buna" - impreuna cu tatal ei : http://www.youtube.com/watch?v=QoXVwJORVsQ

Mergi la inceput