Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
cristacoman spune:
Asta in afara de mesele de lapte, care sunt destul de dese, ca suge si de sete si mai suge si noaptea de vreo 2 ori. Adica, pana la 4 luni nu se trezea noaptea, dar o face de cand ii ies dintzishorii.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
emabucuresti spune:
buna fetelor,
multumim frumos de complimente!
nemary am vazut pozele cu voi si la un moment dat mi s-a parut ca o vad pe Daria stand singur in picioare, pana m-am dumirit ca este alta fetita, eram tare mirata. Pupici Dariutei frumoase!
roxana ce frumos faceti baita, o sa incercam si noi asa in curand. vacanta frumoasa!
vacanta placuta la mare, la munte si pe unde mai mergeti fetelor care va pregatiti de concediu!
creata ii dau doar piersica cu pulpa de o sapt, o tolereaza mai bine decat sucul de morcov. la bebeii hraniti natural si grasuni se poate incepe diversif cu fructe si mai devreme, din cate am inteles. dar nu-l bombardez cu alimente noi, cate un fruct pe sapt, cate putin.
La multe lunite si la multi ani!
DARIA
MARA
NICOLE
IULIA
MAIA
La multi ani Dana!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
cristacoman spune:
LA Multe Lunitze, Clopotzeilor dragi sarbatoriti azi.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Ema, am vazut pozele de la mare. Se vede ca i-a placut tare mult.
Am vazut o fetita blonda care seamana tare bine cu tine, e nepotica ta?
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
emabucuresti spune:
uf, m-a zapacit bebe. e obosit si daca nu adoarme la tzitzi, nu stie s-o faca altfel. ma chinui de o ora sa citesc si sa vad si eu ceva poze pe-aici
elle imi pare rau de neintelegerile cu sotul tau. Din ce povestesti tu aici, mie imi pari foarte toleranta ,ceea ce e bine,asa ca nush ce sa zic, dar poate prea toleranta...
Stankuta bine ati revenit!La fel si honey, acum ma uit la pozele cu AJ
emabucuresti spune:
cristacoman am vazut si eu performanta bebitei tale,ce vrei, daca se trezise si dorea fata sa se dea jos din pat,hihi!
nu sunt ruda cu fetita , dar e flatanta intrebarea ca-mi place de Alexia(asa o cheama) de mor, e si o frumoasa cu ochi albastri, si desteapta foc
miri_mik spune:
buna dimineata!
supravietuiesc! adica nu m-au dat afara (inca), nu am capiat (inca), nu am mai intors avioane din drum (inca).
pe de alta parte: la multi ani danonique si madalina, (daca nu ma insel), cu intarziere dar din tot sufletul, va doresc sa va impliniti toate visele si sa va simtiti cele mai extraordinare mamici alaturi de puii vostri!
cyn, razvan e un dulce si un scump! stagrozav in fundic. ma gandesc la sacha care e codash rau la capitolul asta:))
ramonab, ce ma bucur ca ai avut ideea cu baia impreuna. eu am facut-o tarziu cu bruno din cauza cezarienei dar aici se "militeaza" pentru un contact piele pe piele cat de des cu copiii.
cristacoman, am ramas cel putin...fara replica. este intr-adevar o ghidusha! asemenea performante vezi la un bebe de 9 luni, nu la 5. felicitari!
virgo, la masa solida sa te asiguri ca mananca macar 120 de grame si sunteti perfect in grafic! ce falcutse dodoloatse si-a tras si el:)))
stancutsa, bine v-ati intors! felicitari pentru kilogram, care desi e numai unul, eu zic ca e un kilogram cat 5 de pe creier, deci cu atat mai valoros! ma bucur ca v-ati simtit bine la focsani, darma bucur mai tare ca esti p-acilea:)
ancab, scurt concediul! adevarul e ca mai bine mai scurt decat sa apuci sa te plictisesti:)
stoisor... dureaza pusul pozelor, dar curaj, pana la urma vei reusi:)))
honey, pufaaaaaaaaaa! ce mortal e aj! imi plac in mod deosebit cele cu voi (tati si aj, tu si aj) de pe malul mississippiului. e atat de smeker cu basmalutsa si cu ochelari de soare! nici n-ai zice ca e bebe mik!
grati, la tine se numeste exces de rasfat! de m-ar indemna si pe mine lenea sa fac ceva, dar cu orele mele de munca...
lala, iaca, sunt aici, mersi de strigare:)
creata, sacha e mai bine. face tratament dupa carte, o saptamana cel putin antibiotic, balaceli mai "fruste", fara apa in cap, singur in vanita, nu cu frate-sau. e cumintel el asa, dar face mofturici la mancare. dar cata vreme creste si nu scadein greutate, e ok. treaba lui cat mananca. sunt convinsa ca stie el mai bine cat ii trebuie decat mine.
roli, la noi au tinut fazele urate doua nopti, pana m-am dumirit care era problema. vad ca acu e mai bine, dar nu ma pot impaca cu somnul intrerupt noapte, nu cand la 4 ma trezesc pt mers la servici, si la 2juma pt bibele lui...
ereena, sa fii fericita ca se rasuceste in pat. asa vei avea nopti intregi. n-o sa se mai trezeasca frustrat ca nus e poate intoarce de pe burta pe spate. ca pe noi asta ne seaca in momentul asta!
ellenutsa, te-amlasat la urma pt ca vroiam sa-ti spun ca ce simti tu acum e perfect normal. la 6 luni dupa nastere marea majoritate a mamelor resimt panica unei despartiri (inevitabile) de copil. am trecut si eu pe acolo. mi se rupea sufletul ca bruno creste. (la sacha pb nu se mai pune asa) si-mi doream disperata un al doilea - clar prea repede si fizic si psihic - ca sa fiu sigura ca are cineva nevoie de mine. acu, nu zic nici ca procedezi corect, nici ca nu. odata pentru ca o nunta nu e un eveniment capital in viata voastra, deci poti sa alegi daca vrei sa mergi sau nu, si apoi daca chiar vroiai se putea rezolva cu bitsi. nu stiu cine iti spunea ca ar trebui s-o lasi mai moale cu soacra si sa il pui pe domnul sot in tema, cu toate ca e ocupat si stresat cu noua firma , copilul e al vostru, si il creste mama cu tata, nu mama cu soacra. e clar ca el isi doreste putina libertate, ca se simte frustrat uneori de omniprezenta lui bitsi, dar asta nu inseamna ca nu va iubeste. nu uita ca femeile si barbatii au perceptii diferite asupra lucrurilor, de unde si majoritatea neintelegerilor.
pe scurt, ai rabdare, implica-l si nu te lasa intimidata daca face pe catarul. cu nunta... n-a facut decat sa-ti demonstreze ca e barbatul in casa - de parca ar fi si fost nevoie - iar fina... sa-si tina gura. cand o fi sa aiba copilul ei, atunci sa comenteze. pana una alta, tu esti mama si tu simti cel mai bine ce e de facut!
va anunt cu mandrie, in sfarsit, ca bruno zice ca vrea pipi la olita. nu iese schema intotdeauna, dar zice si face si dansam toti un dans tribal cu pishu la toaleta. mare succes pe capul nostru!
p-orma... domnul sot mi-a cerut sa renunt la job. mi-a explicat obiectiv de ce si are dreptate. i-am zis ca mai incerc o luna, poate cu un schimb de seara, pentru ca in schimburi de dimineata devreme el nu face fata. si-l inteleg. ar eo slujba care cere foarte multa concentrare, ori daca se trezeste noaptea pt bibele lui sacha, cand plec eu si apoi dimineata la 6 cand se trezeste bruno... e varza. in plus el duce copiii, el ii aduce de la gradi - asta pana imi dau eu examenul final, pe care nu-s inca pregatita sa-l dau...
azi merg de la 4 - halal duminica - si saptamana viitoare muncesc 8 ore in 3 zile ca e un training pt un alt sistem... nah, nu e tocma visul lui de vara, dar trebuie sa ramana cineva cu copiii acasa ca tanti e in concediu.
m-am pasarraslungit:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani
Matei Alexandru
Stefan
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
cristacoman spune:
Miri, felicitari pt. reusita cu olita, dee inceputul a fost greu, restul vine de la sine.
Pupam baiatul perseverent.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
emabucuresti spune:
Miri stiu cat ti-ai dorit jobul acesta, nu pot sa cred ca te gandesti sa renunti asa usor la el. intr-adevar inceputul este mai greu, dar dupa ce iti iei si examenele de care vb si capeti ceva vechime pe acolo, o sa iti poti aranja altfel programul astfel incat sa te descurci si cu copii dimineata. Nu e putin lucru sa lucrezi unde ai ajuns tu, ca outsider, asa ca eu iti tin pumnii sa reusesti sa balansezi totul-job, familie, timp pt tine-, daca asta iti doresti.Sa vezi avantaje constand in zboruri la tarife speciale, de o sa plecati in lume toti 4 sau voi 2 de cate ori aveti timp si chef! Sanatate multa bulgarelului!