Ah, nu-i asa ca-s minunate (mutati cursorul spre dreapta)?:
http://www.banksy.co.uk/outdoors/horizontal_1.htm
P.S. Da' eu ce sa-mi pictez pe cotet? Hi, hi, nu e gluma.. Ce ati pune voi pe un cotet doamnelor? O vulpe?
Take joy! (poze)
ML , multumesc pt ideea de a desena siluete pe pereti!(o sa pictez balconul...)
idei pt cotet :il pictezi ca arca lui Noe , cu capete de animalute iesind pe ferestre , sau pictezi urme de diferite animale (caine , pisica , broasca , iepure , vulpe , pasare) cu diferite traiectorii care sa reflecte actiuni , de fuga , plimbare , saritura sau adunare ca in jurul mesei, sau pictezi oua , de diferite dimensiuni , decorate si cu modele traditionale si cu motive moderne , cele mai nastrusnice combinatii de forme si culori. sau pictezi o vulpe si neaparat scrii "bon appetit" langa ea !
Ha, Monixy, imi place mai ales ultima idee cu... pohta, dar si cea cu ouale. Multumesc, ce coincidenta, ma gandeam ca poate ai cateva sfaturi...
Take joy! (poze)
ML , ma bucur ca ti-au placut ideile , indiferent cum hotarasti sa pictezi cotetul , neaparat sa pui poza cu rezultatul !
Si voiam sa mai adaug ca-mi plac tare mult pozele din albumul tau , iar titlurile lor sunt in perfect acord artistic cu emotiile momentului , o adevarata incantare !
Multumesc pt. "poze"...
Daca iese ceva sa imi placa... mai dureaza, abia am cumparat lemnul.
Draguta ideea cu pictatul balconului.
Take joy! (poze)