"Banksy - Outdoors"

"Banksy - Outdoors" | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Ah, nu-i asa ca-s minunate (mutati cursorul spre dreapta)?:

http://www.banksy.co.uk/outdoors/horizontal_1.htm

P.S. Da' eu ce sa-mi pictez pe cotet? Hi, hi, nu e gluma.. Ce ati pune voi pe un cotet doamnelor? O vulpe?

Take joy! (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Super. Merci ca mi-ai aratat si mie.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Interesante si cele de la "Indoors", acum le-am vazut...

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

ML , multumesc pt ideea de a desena siluete pe pereti!(o sa pictez balconul...)

idei pt cotet :il pictezi ca arca lui Noe , cu capete de animalute iesind pe ferestre , sau pictezi urme de diferite animale (caine , pisica , broasca , iepure , vulpe , pasare) cu diferite traiectorii care sa reflecte actiuni , de fuga , plimbare , saritura sau adunare ca in jurul mesei, sau pictezi oua , de diferite dimensiuni , decorate si cu modele traditionale si cu motive moderne , cele mai nastrusnice combinatii de forme si culori. sau pictezi o vulpe si neaparat scrii "bon appetit" langa ea !

Mergi la inceput

Ha, Monixy, imi place mai ales ultima idee cu... pohta, dar si cea cu ouale. Multumesc, ce coincidenta, ma gandeam ca poate ai cateva sfaturi...

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

ML , ma bucur ca ti-au placut ideile , indiferent cum hotarasti sa pictezi cotetul , neaparat sa pui poza cu rezultatul !

Si voiam sa mai adaug ca-mi plac tare mult pozele din albumul tau , iar titlurile lor sunt in perfect acord artistic cu emotiile momentului , o adevarata incantare !

Mergi la inceput

Multumesc pt. "poze"...
Daca iese ceva sa imi placa... mai dureaza, abia am cumparat lemnul.
Draguta ideea cu pictatul balconului.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput