Buna,
Mama mea s-a hotarat in sfarsit sa isi puna centrala termica de apartament. Dar cand s-a dus la termo nu stiu cum sa se debranseze i-au spus ca nu se mai poate conform unei noi legi.
Va rog frumos daca stie cineva ce lege este si de cand e aparuta si daca este posibil asa ceva.
Ai mei sunt in varsta si nu stiu sa imi spuna mai multe.
Va multumesc,
Legea energiei termice permite debransarea dar in marie 2007 a fost emis un Ordin care nu mai permite debransari individuale in blocurile in care nu exista nimeni debransat anterior aparitiei ordinului.
In situatia aceasta sunt si eu(eu am montat deja centrala,am acordul tuturor vecinilor de pe scara-in adunare generala) si nu vor sa-mi aprobe debransarea(se aproba doar daca se debranseaza toata scara,ceea ce la noi e imposibil).Am luat legatura si cu alte persoane din tara aflate in aceeasi situatie.E un abuz...dar traim in Romania doar!Am fost sfatuita sa-i dau in judecata...singura cale de rezolvare a problemei fiind aceasta.
Mergeti la Termoficare si intrebati, pt ca se pare ca din iulie a aparut un nou ordin.
Noi am montat centrala acum 2 luni, iar actele la tremoficare le-am depus azi. Dar la noi toti aveau centrala, noi eram singurii fara. Noi am depus doar referatul intocmit de cei de la gaze, plus un tabel cu vecinii care sunt deja debransati.
Multumesc de raspunsuri. Mi-am cautat subiectul o gramada:)
zau daca ii vad rostul aici, cand eu doar vroiam sa stiu daca ceea ce i s-a spus are sens sau nu.
In fine, la ei pe scara sunt cu centrale numai ca acum s-au hotarat sa nu mai dea voie, ca ei raman fara nimeni:((
Inca o data multumesc.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png