Casnicute sexy (176)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pt toate sexoasele.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor
alinutza multam de cafelutza...tare buna
miha e la mare la soare...hai inteleg ca nu-i pe-aici...dar restul fetelor pe unde sunteti?

noi suntem as indrazni sa zic mai bine dar tare mi-e frica ca nu-i asa...ruxi nu a mai vomat de ieri de la 21, noaptea a dormit linsitita...a refuzat orice medicament nu mai vrea sa ia nimik (si totusi are gatul rosu si otita chiar daca nu ai aminteste nimik de ele) azi dim a papat o banana mica si 100 ml lapte...asta a vrut asta i-am dat si vad ca nu a mai vomat...dar este f molesita si inca zice ca o doare burtika...

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

un pic de zgomot, poate va treziti

si o cafea calda ca sa nu mai dormiti

Monica cum ati trecut peste noapte, cum se mai simt piticutii ?

Alina azi esti absenta sau ai terminat cafeaua ? Mai pregatesc eu pina pe 8 august ca dupa aia disparem la mare, la soare, cu titele goale

Doina ma bucur ca a iesit analiza lui Dan bine, doamne ajuta sa iasa la toti la fel.

Mey, fratello meu mai are saptamina asta si pleaca acasa , m-am obisnuit cu el , sa vedeti voi ce bocete o sa-mi traga Isabella ca toata ziua se joaca amindoi.
Am bagat la semnatura, poze cu Elvetia in miniatura, dar am facut ca nebuna, vreo 200
Dispar la treburi, va tuc in ordine analfabetica

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Saru'mana de cafeluta fetelor!!!! eu am bucatarit pana acum doua ore.Am facut ciorbita de rosii si ciulama de ciupercute cu smantana.
Monica ce face Ruxi?o mai doare burtica?
Danelutza , Issabela ce face?se joaca cu fratelo tau?
La noi e nor iar, dimineata a plouat....vreme de somn...pentru cine poate sa doarma la pranz.
Va pup pe toate!!!ma apuc sa calc rufe.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nu mey danelutza, nu am terminat , dar am terminat co-ul

alexa simami

Mergi la inceput

va pup pe toate
azi am fost eu in rolul bolnavului
voma+prima zi de rusi...nu va pot descrie in cuvinte...acum au mai dsparut amandoua dar tot nu-mi dau pace
nici cafeaua nu am baut-o pe toata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Buna fete dragi!

am intrat p-aci sa va scriu despre Miha care e la Saturn cu copiii, precum bine stiti si voi. Din pacate concediul ii e putin umbrit de febra Amirei, care scade cam greu si nu mai jos de 38, motiv pentru care azi a apelat la mine sa o duc la un dr in Mangalia. Se pare ca cea mica s-a legat de un rosu in gat, dar nu grav, ar fi bine daca ar putea sa ramana pe antitermice. Daca nu, oricum a primit reteta pentru o amoxicilina, in caz de nevoie. Robert e o mare figura, abia astepta sa se intalneasca cu inca un prichindel de varsta lui (nu intamplator fiu-miu mai mare e in gashca voastra ). Ne vom mai iintalni pe parcursul vizitei lor la mare si daca vreti am sa mai revin cu vesti despre ei.

acest mesaj este de la mirandolina, l-am gasit la comori de nov-dec 2004...

Miha, multa sanatate Amirutzei sper sa treaca rapid

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Cafeaua e servita :!!!!!
Monica, sanatate multa!!iti este mai bine acum?
Sanatate multa si Amirei!!!! sa ne mai dai vesti despre micuta, Monica!!!offffffff, racelile astea.....
Eu fetelor ma retrag la bucatarie, am comanda de un pilaf cu pui.
Va pup pe toate!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

, titlutile pozelor de la semnatura deocamdata nu corespund , fiindca sint din diferite albume , nu eu le-am facut si pina nu oi avea timp sa le modific ramin asa

gyongyi
http://community.webshots.com/user/marko_loli

Mergi la inceput