Casnicute sexy (176)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bine,

nu ai plecat?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

valeu...am aparut ca mi-e frica rau cand vad atatea bate
noi ieri(in ultima zi de vacanta) am tras o fuga in parcul de distractii si apoi s-a lasat cu o cina la restaurant... + 2 bineinteles...
au fost tare cumintei dar ruxi cum nu a dormit la pranz si fornaie iar cu nasul azi noapte m-a capiat...a fost agitata si nu m-a lasat sa dorm...
de azi iar ne-am trezit la 7 dim l-am pregatit pe alex de scoala dar de lene si nesomn ce aveam am adormit amandoua la loc si pana la 10 cand ne-a trezit mirosul de cafea...nu am facut ochi
Doina imi pare tare rau ca nu sunteti bine..a.veti grija de voi...sper sa fie bine pana la urma...cu toti
Miha co placut
Danelutza, cu cine esti bre dupa canapea?
atelocin, alina, miki, Liana, cuscra...va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bagajul e gata! Mai avem un pic si am plecat
Va pup pe toate,aveti grija de voi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

NEATA!!!
sau daca nu va place
miha, distractie placut si vreme buna!
moni, gata vacanta?!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Multumesc de cafeluta!!!!Azi mergem si cu Dan la radiografie, caci ieri a plouat tare.Abia maine ne spune rezultatul caci medicul radiolog e numai luni-miercuri si vineri.Sper sa fie bine.Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai senina!!!!!Maine apare un articol despre noi in :Jurnalul National.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna seara sexoaselor , daaa unde mai umblati ? nici la ora asta nu e nimeni pe aici ??? sintem pe pagina 2 ,

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea sexoaselor
noi avem vesti nashpa a doua noapte cand ruxi a dormit agitat si azi am zis sa merg la dr...fiindca de dim cand s-a trezit a zis ca nu poate sa bea lapte ca o doare gura bine ca ne-am dus, are otita la urechea drepata si rosu in gat(curios ca nu o durea urechea) venim acasa, luam tratamentul ruxi incepe sa se simta mai binishor si apare alex de la scoala cu o fata posomorata si mananca ceva si apoi vomita tot, face si diaree tocmai ce ma intrebase dr-ul daca ruxi are si ea stari de voma si diaree ca cica bantuie o infectie virala care se manifesta asa...ea nu are...dar cine mai stie ce o sa fie...la fiecare se manifeste diferit...
moha, sper ca ati ajuns cu bine si va distrati
atelocin uite eu sunt pe-aici dar cam fara chef ce-i drept
doina am sa ma uit si eu pe net in jurnal
alinutza eu si-acum as bea cafea sa rezist la noapte...dar la oa dica accept si bata
Danelutza pe unde esti?
miki?
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

neata!

moni, imi pare rau de asa vesti! multa sanatate piticilor
doina, bafta la dr. o sa cumpar ziarul azi

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Alinuta, uite aici:
http://www.jurnalul.ro/rubrici/62/pagina-de-suflete
Noi ne pregatim sa mergem cu Dan la Alexandria, avem programare pentru ora 15 la neurologie poate gasim solutia la transpiratiile alea...Ieri am facut radiografia si cand ne intoarcem luam rezultatul de la radiografie.Va pupammmmmmmmmmmmmm!!!!
http://www.jurnalul.ro/articole/130150/cind-voi-nu-veti-mai-fi-eu-ce-o-sa-fac

Doina Bita

Mergi la inceput