Casnicute sexy (176)
Raspunsuri - Pagina 10
georgi75 spune:
quote:
citat din mesajul lui monica-elizabet
cuscracum merge invatatul?
mmiha, bine ai venit
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Mai greutz un pic pana imi intru in ritm

Am uitat sa-i urez LA MULTI ANI Danei

Pupici
monica-elizabet spune:
sunt convinsa ca o sa fie super bine cuscra...spor la ivnatat 
mikiiiii
te vad dar nu vreau sa te deranjez ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am uitat aseara sa o urez pe Dana!
LA MULTI ANI,fericiti,sanatosi si buni.
Cuscra,nu ti-a venit? ![]()
Alina,tre sa dai de baut,c-am ghicit ce ai in burtica. ![]()
Prajiturile ce le am eu is cu visine si caise si nu merg cu cafeaua Alinei,mi-e sa nu va stricati la matze.
Asa ca las pe altii.
Plecarea asta la mare nu e decat o schimbare de decor,dar abia astept sa plec. Parca-s un copil de ala plin de emotii ca pleaca. ![]()
Pana una alta ia sa-mi revin si sa ma duc sa hranesc piticimea,vorba Monicai. 
Va pup si o zi racoroasa,ca pe mine m-a batut soarele de dimineata si is fleasca.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
doinabita spune:
Buna fetelor!Multumesc mult pentru urari!!!!De marti dimineata am fost la spital,m-a luat de urgenta la ora 6 dimineata, azi m-a externat.Palpitatii si tensiune mare...era sa plec.....departe...raspunsul de la analizele lui Catalin este prost, adica are ce nu ne doream, e dintr-o raceala netratata ca lumea...nu e el "virusul"dar va sta 2 luni la spital....Sunt daramata...nu am cuvinte...
Va pup!!!!!
Doina Bita
atelocin74 spune:
Doina , multa sanatate lui Dan si insanatosire grabnica iar tie multa putere si sanatate sa poti trece mai usor peste necazuri . 
gyongyi
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
va
pe toate
doina, imi pare tare rau...multa sanatate si tie si lui Catalin si mai ales lui Dan...aveti grija de voi 
miha, baga la mine prajiturile alea...macar de m-as strica la matze ![]()

Danelutaaaa
unde esti fatoooo??
Alinuto, deci e putzulos...ei bravo..sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi toti 
noi suntem bine azi astia mici au stat pe-aici pe-afara si eu prin casa am mai facut cate una, alta...plus cevade ancarica si o prajiturica cu fructe...in rest...nimik nou..a...ba da...maine mergem la un party de copilashi...cam asta-i cu noi...
voi cu ce va "laudati" ? haideti la apel 
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Nu ma laud cu nimic...doar am venit la apel...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

e definitiv.