Gravidute si mamici de Constanta (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Daria emotionant mesajul tau.

Fetelor cu sotiori plecati, imi inchipui ca este fff greu. La noi tati nu lipseste decit ziua de acasa si ma pling.

Noi sintem bine, crestem.

Pupam pe toata lumea.

Am vazut o mamica superba - Madaluta. Ma complexezi... nu mai maninc nimic o luna.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Voiam sa intreb mamicile de bebeiti mari... la 3 luni, 6 kg cum vi se pare?
Noua raportat la greutatea de la nastere ni se pare ok... dar nu stiu sa raportez la greutatea unui bebe nascut la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata si de la noi!!

raportam: ne-am intors din vacanta, fuse bine da' fu scurta, da' oricum acum au venit ploile, nu mai era cine stie ce vacanta. acum tati mai are concediu, da' stam pe acasa si pe vremea asta doar facem treburi de platit facturi, numarat bani, ca copii deja avem. o sa pun si poze pt. cine vrea, dau de stire. care poze am facut vreo 20, dintre care 10 cu serban si restul cu munti. nimic interesant credeti-ma (ma rog, mai putin Serban, care e din cale-afara de interesant ).

am vazut poze de botez de Briana, o nebunie! (eu inca intru in depresie cand ma gandesc cum a iesit botezul lui Serban fata de ce imi doream eu...) Felicitam familia fericita!! si mami super sexy-mamma!!

Ingerash, despre cezariana/natural gasesti si la povestea nasterii lui Serban. eu am vrut naturala, uneori chiar imi pare rau ca nu am incercat mai mult, acuma na, ce sa mai fac. mi-a parut rau la inceput de cezariana, acuma m-am mai impacat. ce sa zic, e de la cap. si cu refacerea la fel. daca capu' e bine, te refaci repede. sfat: daca faci cezariana, dup-aia alege paturi inalte, stai cat mai cocotata pe perne daca e nevoie, la Medgidia aveau paturi joase si ma ridicam ca de pe vine, deci taaare greu.

am mai vazut poze de ellen79, dragut taaare licuriciul! pai hai mai des pe la noi!

valabil si pentru elena81, gata, incep dintisorii??
da' elenele noastre sunt tot la lista de gravidute!
a propos, multimim aspirantelor noastre dragi care si-au facut mila de gravi/mamici si ne-au refacut lista!!

mocutza, ma bucur ca e de bine!! mai e putin-putin!!

gabriela, felicitari!!! sa fiti fericite impreuna, si daca ai intrebari sau putem ajuta cu ceva, zi aici!!

claubur, bine ai venit!! vad ca ai trecut de moderare, e de bine.

roxanalucia, mia nu mi se pare ca Victor ar fi mic (usor). ma rog, ai inteles. da' daca asa a zis doctoru'..
Ina, Gabitu e f. bine. nu te ingrijora.

hai ca sa-l dau de exemplu pe Serban, sau ma rog, sa-l fac de ras in public, sau ceva pe acolo.
am facut vaccinul de 6 luni, si avem.... 7,01 kg!! asta dupa ce cu o ora in urma halisem vreun castronel -200gr- piure legume si mai bagasem si titi, si era si cu body pe el. Da' cica am trecut pragul psihologic de 7 kile. s-ar putea sa bagam si cereale, desi eu as cam ezita. sincer, mie nu-mi vine nici sa-i scot vreo masa de laptic. of,of, mai drag mi-e mie de tzitzi. stiti vreun psiholog, sa ma duc sa ma caut?

Iannis Cristian, sa fii fericit, sanatos si cu noroc, sa asculti de mami, tati si tiucis!! la multe jumatati de an adunate!!!

offf, Doamne, cand au trecut 6 luni??

cm atata, cred.
am scris oare la toata lumea??

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
citat din mesajul lui ina78

Voiam sa intreb mamicile de bebeiti mari... la 3 luni, 6 kg cum vi se pare?
Noua raportat la greutatea de la nastere ni se pare ok... dar nu stiu sa raportez la greutatea unui bebe nascut la termen.

noi la 2 luni avem 5.300kg si 60 cm.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ina, Victor a avut la nastere 2,280, iar la 3 luni 5,350.Eu nu mai stiu cat a avut Gabriel la nastere, dar cred ca e foarte bine.Stiu ca ba bebeii prematuri se raporteaza greutatea pana la 14 luni la varsta corectata, adica la varsta care ar fi avut-o daca se nasteau la termen.Sper ca m-am facut inteleasa.Mihai cel mic, a avut la 2 luni 5,040 kg si 58 cm.Briana ne face de ras.

Monica, la copil conteaza si soiul din care provine, ai mei zici ca nu mananca decat aer.Sanatosi sa fie, ca slabaturi vor toata copilaria, nu imi fac iluzii.Vorba soacra-mii, te oftici ca strici atata mancare cu ei.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Madaluta, Daria_Ioana, Roxanalucia, sa va traiasca micii crestini. Madaluta, arati tare bine!

La multe lunite tuturor bebeilor!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

aaa, n-am scris la toata lumea,

Deiutz, sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de tot ce ai!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Noi la 9 luni jumate avem 8kg,recunosc ca Teodora e foarte mofturoasa la mancare,dar mie m-i se pare ca este ok,depinde de fiecare copil.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

fetelor,am si eu o intrebare:la cat timp dupa nastere vine ciclul?
eu am 5 luni si o saptamana de cand am nascut si nimic.
as scrie mai multe despre noi,dar mi-e imposibil cu bebe in brate.
ah,ajutati-ma si pe mine sa pun niste poze sa ne laudam si noi un pic

pup toate fetele

elena si puiutul meu sebastian-alexandru(07.02.08)

Mergi la inceput