Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
dma2007 spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI: TIBERICA, ANNA, DARA 
BUN VENIT PEPENASI!

M.A.
33s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
SunSmile spune:
Pai daca e si ziua Alinutei de Tiberica, atunci sa-i spunem la multi ani cu sanatate! Sa cresti mare, iubita si sa fii fericita langa mami, tati si surioara Karina!
Didi va dorim sanatate! Si eu zic sa continuati cu tobrexul.
Capri asadar Ilinca ne trage teapa.:) Mai, poate se naste pe 16...sa fie cu fix o luna mai micuta decat Thea. Ei, cand o vrea ea, ca noi o asteptam cu mare drag!
De Dara nu mai stiu nimic, am avut musafiri pana acum si n-am mai sms-uit-o. Si acum e pranzul, poate doarme...o s-o stresez mai pe seara! Dar sunt convinsa ca Denisuca e bine!
Diana saru'mana ca esti mereu pe faza si ai raspunsuri competente. Adevarul e ca tu si Biri sunteti comorile odiseei, eu pun mare pret pe sfaturile voastre. Ati luat cadou pt Iulia?
Si apropos de Biri...mai strig mult dupa tine??? Inteleg ca-i greu cu Anna si Tony, da' mie-mi lipsesti!
La fel Narcisa, care a disparut ca...sirena in mare.:)
Noi avuseram socrii in vizita, sa-si vada nepoata. Acu' ea doarme, noi gatim si stam la taclale...si ma bucur ca merge forumul, pt ca mai devreme nu-mi mergea!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
ccrinaa spune:
... continuand mesajul anterior: de saptamana trecuta am fost nevoita sa schimb medicul care-mi urmarea sarcina
, lucru pe care l-am dezaprobat intotdeauna. Asa ca nu o sa mai nasc la Polizu ci la Municipal. Stiti ceva de sectia de neonatologie de acolo? Pentru ca daca voi naste mai devreme, bebe probabil o sa fie mai mic si Doamne fereste, sa nu aiba nevoie de ceva ajutor
.
map spune:
salutic mamicute dragi,
desi nu avem timp de citit am venit sa uram bun venit pepenasilor nascuti in ultimele zile si sa spunem ca suntem si noi pe aproape sa facem galerie mamicutelor in devenire!

va pupicim!
pica1 spune:
Buna fatelor. Imi pare rau ca nu v-am descoperit mai devreme, dar sper sa nu va deranjez si sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Sunt o viitoare mamica care ar trebui sa isi tina baiatul in brate in august pe 16, dar care se pare ca e mai grabit decit trebuie, dupa cum ne-a spus doctorul de la Euroclinic unde urmeaza sa nasc.
kitzy spune:
Bujo!!!!!!!!! Hai ca trece weekendul!!!!!!! N-ai de gand sa nasti?
Va aud pe atatea cu contractii sporadice, eu n-am experimentat, la mine primele contractii au fost pe bune ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
gallyb spune:
Buna mamicilor si gravidutelor.
VA MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU FELICITARI. VA DORIM SI VOUA BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSi.
Noi de ieri suntem acasa. O sa va povestesc pe parcurs si experineta noastra. Mi se pare groaznica recuperarea dupa cezariana. Eu am vrut nastere normala, fara anestezie, da am facut un puseu de tensiune si am fost operata de urgenta, asta dupa ce 2 zile au incercat sa-mi scada tensiunea. nu mi-am imaginat vreodata ca o sa trec prin asa ceva, dar conteaza finalul care e FERICIT pentru mine.
Bebe e bine, papa bine, din punctul asta de vedere sunt multumita. O sa va povestesc alta data totul.
Va pup pe toate si mult succes la copt pepenasi.

Xenia
Dianami spune:
Sun, eu ma bucur daca pot ajuta pe cineva, o fac cu mare placere
. Cadou nu am luat inca, il asteptam pe tati si plecam la cumparaturi, ieri nu ne-am mai dus.
Narcisa e bine
.
Deschid imediat alt capitol.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
bujo spune:
Kitzy nu vrea si nu vrea, ce sa-i fac? Nu pot sa-l scot cu fortza, da am o lehamite pe mine, abia ma misc. Nici nu ma mai agit la fiecare contractie ca e tzeapa, abia cand am cateva una dupa alta mai intense incep sa-mi fac griji. Pana atunci sunt in stand by.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo