Scandinavii... se intoarce (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrada spune:
Doruletz, multi ani fericiti impreuna!!
In materie de diner-uri NJ este capitala americii, avem vreo 14 pe-o raza de 30 de mile. Portiile sint intr-adevar gigantice aici (sickening!!), am fost de vreo doua ori.
Lila, noi stam cam exact in mijlocul NJ, un pic spre coasta. NY-ezii vorbesc de NJ-eieni cam cum vorbesc Bucurestenii de aia din Tincabesti (sigur ca si voi sinteti oameni...etc)
Fetele am putea sa incercam de vreo sarbatoare ceva...sigur mai vorbim despre asta.
Simbata am facut party si am avut proiector (si cearsaf pe gard), am pus poze de la prieteni din vacante, filmulete, youtube cu Gaita si Ali-G Borat). Prima oara cind s-a stat pina dupa 1 noaptea.
Unii dintre prieteni au fost in China si au facut vreo suta de poze la Terracotta-Army absolut fantastici omuletii aia, pot sa jur ca nu semana unul cu altul!! Au fost si intr-o sala de clasa, copiii aveau cravate si pozele de la Lenin pina la Mao pe pereti dar cum vorbeau, se miscau, cum erau imbracati absolut nici o legatura cu comunismul care il stiam noi.
Si o alta faza, stiati ca dintre toate tarile estice numai noi invatam/munceam simbata pe vremea lui impu? Noi chiar am luat plasa atunci pe toate planurile mei,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
doruletz spune:
gataaa, io sunt in weekend deja, ma simt excelent de cand nu mai lucrez vinerea. Acu imi iau si io revansa pentru sambetele pe care le invatam pe vremea impuscatului (habar n-aveam ca doar noi munceam sambata, de unde ai informatia asta?)
ocebine, merci de info, acu macar sa stiu de ce sa ma feresc Bre, da' la voi chiar se mananca desertu asta sau doar il adusera p'aci ca sa ne sperie? Il intrebai pe A ce gust are (ca io nu am indraznit sa incerc) si zise ca "tipic american" adica de "chimicala pura"
Radem noi de americani da' ia uitati fratilor ce se mai vinde pe piata romaneasca drept "tratament naturist": Extractul purificat de rasina MUMIE.
Cica Mumia vindeca toate bolile (proverb tibetan!): fracturi, cosuri, leucemie, diabet, hepatita si cate si mai cate.
M-as fi tavalit de ras daca nu as fi citit si www.mariplant.ro/?p=p_237&sName=Extract%20purificat%20de%20r%C4%83sin%C4%83%20MUMIE-Nectarul%20Mun%C5%A3ilor%20 continuare " target="_blank">prospectul :
Citez:
Afectiuni specifice femeilor
Se dizolva 0,2 gr. Mumie in 150 gr. apa plata, se ia de 2 ori / zi inainte de masa, timp de 30 de zile, pauza 10 zile. Tratamentul se repeta de 3 - 4 ori pe an. In afara perioadei de ciclu menstrual, se pune pe zona afectata un tampon cu 2,5% - 4% solutie de Mumie si se lasa pe timpul noptii. Cura tine 3 saptamani.
sau:
Constipatie
Se ia dimineata pe stomacul gol 0,5 gr. de rasina Mumie cu un pahar de apa plata. La culcare se mananca 2 mere. Clisma cu 300 ml. de 1% solutie Mumie de 2 ori / zi, a doua zi pauza. Se fac 10 serii.
asa cevaaaaaa
Adela99 spune:
doru' multi ani fericiti impreuna!
p-aici sau mai corect pe unu' din canalele tv, ii saptamana proud to be pride. asa ca vazui Transamerica cu Felicity Huffman, un documentar cu si despre faghag si un altu' "tanar, crestin si homosexual". toate foarte faine
sa vedem cu ce m-oi delecta mai incolo. canalu' nu-l schimb ;)
doruletz spune:
disparurati bre cu totii? va trimeasa canicula la strand? aci e f cald, daca anu trecut nu am plecat nici macar o zi de acasa fara geaca pe mine acu scoatem pārleala ca detera caldurile si peste noi.
Asa ca am fost la zoo dis de dimineata cand inca nu incepuse toropeala si am vazut "mamutele" si "popotamul" care face "pfuuuu"
Preocupari intelectuale deh :)
adelucci, merci de urari, e interesant ce vezi tu acolo. io nu cred ca am mai vazut in film intreg de fro 2 ani jumate (vina imi apartine in totalitate nu acuz pe nimeni). Noroc ca mai aflu una alta de p'aci :)
lilanda? mihaela? mara? Rayu? voljena? conu nn? itsme? irimellu?
mai viu io la blogul asta
voljena spune:
'zent! nu mai pot de cald sa vina iarna! una d'aia scandinava
declar implanturi pe familie = 2... al meu isi capata pe al dentar ieri si este mult mai bine decat ma asteptam io - a mancat dupa o ora si nu refuza nimic si io care credeam ca-l hranesc la pai o saptamana
ma laud ca am vizonat un film de la cap la coada, ma rog, fie-mea are 17 ani, unii mai aveti de asteptat derailed se cheama, m-a tinut cu suflet la gura si mi-a placut, sau oi fi io deraiata
in rest altceva mai adanc nu pot sa produc la blogul asta, poate doar niste verbe in ebraica daca fac cuiva de trebuinta
plecaciuni onoratei adunaturi
speed spune:
eu sunt single mother pina pe 6 august,jumatea mea a plecat in "calatorie de afaceri" (zice el ).din cite mi-am propus sa fac - cumparaturi scandaloase,chefuri cu prietene etc n-am reusit decit sa trag niste somnuri monstruoase...)) da mai am o saptamina si un weekend la dispozitie sa ma desfasor...))
a venit si aici canicula de 2 zile...imi place,nu-mi place ??
pe 8 august plecam in Creta,abia astept...si ca niciodata singurul lucru la care ma gindesc (desi nu ma aflu in pozitia/greutatea acceptabila pentru lucrul asta) e mincarea greceasca...ahhh fripturile,sosurile de iaurt,maslinele,pestii,caracatitele ... desi ar trebui sa ma pregatesc pentru inot,plimbari lungi pe plaja,etc.
am reusit in schimb sa trag o fuga pina la www.youtube.com/watch?v=IKHRpt9Cyas&feature=related" target="_blank"> Galway si in cea mai frumoasa parte a insulei de smarald, www.fotosearch.com/photos-images/connemara.html" target="_blank">connemara...daca o sa cistig vreodata la lotto,aici imi iau casa de vacanta,fara dar si poate!
edit : am gasit si www.daft.ie/searchsale.daft?search=1&s[cc_id]=c19&s[a_id]=ga24&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=&s[search_type]=sale&s[furn]=&s[refreshmap]=1&offset=20&limit=10&search_type=sale&id=381523" target="_blank">casa de vacanta a visurilor mele...
lilanda spune:
In ceea ce ma priveste, io la plaja stau Jisas ce calduri...faza naspa e ca aci e umezeala, de unde astea 32 de grade de le-avem, la cap se urca
Adeluctzu, ce canal prinzi tu colea? ;)) Noroc de tine, ca uite-asa mai afla omu' cuvinte noi, ca de-aldea hag hav, duke tykes si fruit flies.
voljena, deci si ebraica ii limba complicata!! Ca fata de scandinave, are o groaza de timpi, zau asa Succese la memorizari, ceea ce-mi doresc si mie!!
speed, casuta aia-i tocma buna, de unde iti urez noroc la loto....5000 de euro pe luna finantare ...huh, pai doar sa ai niscai salarii ca prin Romania ca sa faci fata
Alminteri imi dau seama ca de-abia acum incep concediile prin poiana: doru, speed, andrada!!!
mara03 spune:
naziua!
dupa o saptamana de ploi crunte a venit si pe la noi soarele, sa ne mai dezmortim putin spinarile.
dupa vacanta de pomina pe care-am avut-o anul asta noi tanjim dupa concediu, asa ca fugim in week-end-uri pe ici pe colo sa ne mai alinam sufletelele.
am considerat ca majestatea noastra e destul de mare incat sa-l ducem sa-si cunoasca ccc capitala, asa ca ne-am hotarat sa mergem peste vreo 2 saptamani un week-end la bucuresti. asa ca baieti si fete din bucuresti, ce putem vizita cu un copil de 5 ani? avem deja pe lista observatorul si muzeul national de istorie naturala. astept sugestii!!! multam!
mai vin, si pun si poze, promit!
doruletz spune:
hop si io
azi venii la birou si aflai ca tocmai si-a dat duhul proiectul pe care lucram. De la canicula probabil. Nu pot decat sa ma bucur ca era cam aiurit.
valeu speed, ce preturi sunt la baracile alea de pe la voi! pai cu banii astia cumpar "cocioaba" lu Paco d'aci din coasta Parisului! Sau daca ma duc mai departe imi cumpar un castel cu padure cu tot. Ca sa nu mai zic de www.pap.fr/annonce-immobiliere-sainte-lucie-porto-vecchio-pap-65073.htm" target="_blank"> bordeiul pe care as putea sa-l achizitionez in sudul corsicai cu aproape aceeasi bani
mara, io nu prea stiu pe unde sa preumbli copilul in Capitala, da' cred ca si pe la antipa e obligatoriu sa treceti. Poate la zoo? Ca teatrele or fi in vacanta.
voljena, sa-ti traiasca implanturile, dai de baut? Zi-ne cate ceva si in ebraica, doar doar nu ne-or amorti creierele de tot:)
Lilanda, inteleg ca profiti de vacanta pe ultima suta de m? daca vrei distractie vino p'aci sa vezi amenintari cu focurile iadului si cu rapirile extraterestre. Multa lume nacajitaaaa
Apropos de divertismente, fratilor, vazui ieri la tv un www.youtube.com/watch?v=6G6Hp76Ha9g" target="_blank">filmulet cu un Flash mob in japonia, m-am tavalit pe jos de ras asa ca il cautai pe net sa vi-l arat si voua. Poate ca unii il stiti deja ca e mai vechi dar e amuzant acu pe caldurile astea
mai trec io
mihaela_s spune:
Si la noi daca e we, e soare, nisip si mare. Am pus cateva momente...
Am inaugurat Marea Baltica cu prima baie si fu chiar bine :). Pe noi nu ne rasfata soarele decat cu 28-29 de grade, dar e suficient.
Am trecut sa vedem si mormantul Bergmanilor, peste 2 zile se implineste anul de la moartea lui.
dorulets, muuuulti ani inainte impreuna, numai fericiti!
Mai viu si io, cand mai am ceva interesant de zis....
vorbe de copil...
Hobby