Scandinavii... se intoarce (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Adela99 spune:
na, ca ma enervai
scrisei un mesaj luung - cum nu-mi sta in obicei - pe care il pierdui ... din vina mea.
La multi ani www.hotbreadsmddc.com/images/cakes/girls_birthday_cakes/12-BARBIE-FAIRYTOPIA-PETALS.jpg" target="_blank"> Sofia si www.hotbreadsmddc.com/images/cakes/girls_birthday_cakes/4-DISNEY-LITTLE%20MERMAID%20With%20PEARL.jpg" target="_blank"> Silvia
Bine ai venit nepotiqdearboriq
no, deacum poti sa treci mai des pe aici, sau deacum esti si mai ocupata? :)
Andrada, multumesc de lamuririle cu madam Palin, voiam sa vad daca presupunerile mele in legatura cu alegatorii americani sunt cat de cat reale. ca deaia ziceam de palitura :)
rayu, mai treci pe aici cu niste povesti bubulesciene si nu numai, cred ca ai si deale tale in tolba
itsme mai elibereaza-te de
doruletz, daca treci pe la Ladurée poti sa faci poze cu interiorul? ca pana ajuung io in Paris ... cautai pe net, da' cele mai multe poze - si nu e de mirare - is cu macarons si alte delicatetzuri la care nu rezist sa ma mai uit. am fost si pe pagina lor si acolo tot asa
is interesata de descrieri, poze, idei de amenajari interioare, nu doar mobilier, intr-o ceainarie. aceeasi rugaminte - referitor la ceainarie, nu neaparat de grandoarea Ladurée - si catre toata poienitza :) din orice coltz al lumii ... poate asa o scot si pe irimell din barlog
hai, relaxati-va intr-o ceainarie intr-una din zile si scrieti impresii aici.
Sabina spune:
mie una mi-ar placea la o ceainarie izolarea:)
in afara de carturesti, exista in Bucuresti Vasiliada, unde se poate bea si mate:) , chemi cu un clopotel "chelnerita", nu e chelnerita, cred ca e o studenta la teologie, oricum sunt niste fete asa siomple si placute, si se vorbeste in soapta si se citeste si se scrie:))
nu e ideal, dar e altceva in Bucuresti.
Am intrat special sa transmit un pupic si o incurajare Pegasinei, Taticului de Toma si Iilenei.
S-aveti o prima zi de scoala minunata! si voi si piticii:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
doruletz spune:
nziua
sabina, ce rochie de basm avu printesa Sofia! ii sta foarte bine si vad ca a invatat sa si pozeze :)) Altfel, cum ramase cu bursa la Paris? Il convinsesi pe consort?
adelucci, sa inteleg ca in curand ne oferi un ceai si o prajitura la ceainarie? oau, de abia astept. Uite pe aci imagini de la www.laduree.fr/public_fr/maisons/champs_accueil.htm" target="_blank">Ladurée, trebuie sa clickai pe alea de defileaza jos in stanga. Io fusei acolo (la aia de pe Champs Elysées) la inceputurile mele pariziene (adica aaa, acu vreo 100 de ani) m-a dus Alin (ca sa ma impresioneze )in primele zile cand aterizai acilea. Da' io nu tin minte interiorul (oricum am stat la terasa) insa imi amintesc perfect gustul ciocolatei calde, cred ca cea mai buna pe care o baui vreodata. Alfel ei sunt celebrii pt "macaroanele" alea, un fel de fursecuri de bezea cu tot felul de arome. De fapt ce vrusei io sa zic e ca pt clienti ca mine conteaza mai putin atmosfera (atata vreme cat e curat, sunt scaune confortabile, nu prea mult zgomot, exclus muzica de orice fel) ci produsele. Io una ma asez la masa si intr-o grota daca imi plac prajiturile de acolo.
Daca vrei sa mai cauti imagini de pe acilea, le zice "salon de thé". Insa aici nu-s asa multe, ca nu prea au astia cultura prajiturilor (ei sunt cu branza, vinul si bucatele) cred ca ar trebui sa te orientezi catre modele vieneze sau chiar unguresti (ca tot au fost acelasi imperiu). Au aia niste prajituuuuuuuri.... Uite o cofetarie ungureasca in stil vienez.
Bafta la scoala bobocilor de tatic de toma, pegasis si ileana, valeu ce a trecut timpu:)
restu pe unde umblati fratilor? alergati dupe bosoni?
mai viu io
lilanda spune:
Bonjurica!!
Brrr, ca incepu frigu'. Desi e soare si caldut in timpul zilei, seara si dimineata se lasa cu racori; ieri am deschis chiar caloriferele. Intelesei ca nici in Romania nu mai e canicula ...asta ca tot incepu si scoala :-)) Da' din cite imi amintesc io, Toma nu mai e boboc, nu???
Azi ma sabotara astia cu reteaua lor (o updatara) si cam frecai menta pe-acilea; asa ca e cazul sa ma duc acasa
Ahh..vrusei sa spun ca-mi place tunsoarea lui Posh...o prinde bine. Pacat ca-i ea cam teatrala si nu se spala in urechi
tata lu Toma spune:
Neata si bine v-am regasit !
Multumim pentru urari. Se pare ca am pasit cu dreptul in cariera de scolari. Avem o invatatoare minunata asa ca replica lui Toma dupa prima zi a fost : "Mi-a placut; mai vreau si maine !" . Sa speram ca-si va mentine interesul cat mai mult.
Noi am avut doua saptamani de vacanta superbe in Grecia desi a fost groaznic de cald si de umed.
Din pacate la intoarecere am aflat o veste care m-a dat peste cap. Fratele meu vitreg din Houston, frate pe care il cautam de vreo sase ani fara succes, murise pe 23.08 dupa o suferinta lunga si grea ...
Straniu e ca pe 19.08 am trimis aiurea un mesaj la o adresa de email mai veche la care mai scrisesem si anterior dar fara succes atunci ... acum am primit raspuns ... asta-i viata ! Gata !!!
Intre timp, la Bucuresti aproape ca a venit iarna. Am trecut de la izmene la cojoace. E gri, ud si rece, bleah !
No, urarile mele cele mai bune pentru diversele sarbatori pe care le-am ratat ca de obicei !
tot io
mihaela_s spune:
Hallå, hallå! Nu mai "da" nimeni pe-aici?
Mult succes boboceilor scolari Toma, fetitz de Pegasis si fetitz de ileana!
doruletz, succes si Acai, abia acu' am "cuplat" ca merge si ea la scoala...daca a intrat in hora, acu' sa te tii!
Io dadui gata 3 teste saptamana asta, ieri doo la mate, alea scrise ca pentru cel oral trebuie sa astept sa mai termine cineva ca sa am cu cine "ma" conversa. Cica profa ca vom conversa matematica ..da' io ce ma fac ca stiu numa' sa lucrez exercitii, nu sa parlesc.... Si azi avui primul test la "suiedeza" (din semestrul asta)...parca incep si io sa mai scartzai putin.
Terminaram cu parchetul, acu' ne apucam de geamuri si de design interior. Lil' ceva idei de culori pentru living? (trebuie sa luam covoare, perdele, etc. Un perete e maro-roscat, ceilalti albi)Sau idei de aranjare? E din ala 2 in 1, adica ccc camera de zi si sufragerie. O sa arate bine daca delimitam zonele prin culori diferite sau mai bine culori care sa "dea" una cu cealalta?
Hai va , s-aveti un we!
editai ca abia acu vazui eroarea la salutul suiedez!
vorbe de copil...
Hobby
voljena spune:
plecaciuni cinstita adunatura
hai sa mai dau si io pe la blog... succes si de la mine la toti scolerii mai noi si mai vechi, mai fragezi si mai purii, fiica-mea lua si ea iar colegiul de coada, sa vedem ce scofala face anul asta... io nu-mi tin respiratia...
mihaela - parca mi-aduc aminte vag ca intrebai cum am facut cu suedeza, nu m-am grabit cu raspunsul ca la tine nu se mai aplica io am invatat-o, vorba francezului, pe perna
din ciclul viata cat p'aci sa bata filmul - noua ne-a crescut un munte, sau sa zic mai corect LOR ca e in tara www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/wales/2989936/Wales-acquires-a-new-mountain-but-loses-a-hill.html" target="_blank">galilor cui ii place hugh grant?
daca vreti sa stiti ce va mai asteapta la batranete va spun ca dupa ce ca-s anemica am facut si o criza de lumbago de am stat 3 saptamani cu ochii la tavan... de unde si aerul ala artzagos de pe la jenerale
lilanda spune:
Go'moron ...moama ce de-a mai butoane noi de cind n-am mai postat pe la blogul asta!!!
Deci Toma chiar ii boboc...aveam impresia ca-i deja senior intr-ale scolii :-) Si sa va fie bine de vacanta, ca o meritarati!! (imi pare rau de fratele tau).
miha, cum va iesii parchetu'? E greu?? Vrem si noi sa punem laminat in cele doua camere in care avem inca mocheta, da' adevaru' e ca stam pe ginduri daca nu ne-om muta de tot Cit despre decoruri, din ce vazui io pe-acilea, astia merg pe match-uri intre zona de living si aia de luat masa. Iar pentru peretele ala roscat, deja visez culori de la galben oranj la visinu inchis, cu toate nuantele intre, iar ca picanterii niste spoturi de-un verde brotac, putin mov (mai degraba lila, fiindca is deja obosita de movu' asta trendy ) si belumarin. Baga un ochi www.smagogbehag.dk/produkter.html" target="_blank">pe-acilea ca au idei bune (cred ca te descurci cu menu' de la site...apropo, felicitari pentru examene!!)
voljena, valeeeuu, imi simtii si io mijlocu' ieri, dupa ce-mi facui pedichiura..tre' sa gasesc alta tehnica!!! Multa sanatate.
Pupaturi tul'mon
mihaela_s spune:
Asa asa, mai treceti si pe acilea, nu lasati poienitza chiar in paragina. Ca imediat s-o umple de paianjeni!
Lil' noi pana la urma n-am mai pus laminat. Am inchiriat (scriam eu mai acu' fro doo pagini) o masina de raschetat si al meu om facu tot. In viata lui n-a vazut cum se face, dar s-a descurcat. A fost greu zice el, n-ar mai face asta decat peste vreo 10 ani. Apoi a lacuit tot el, de 4 ori. Noa dar acu' arata fain!
vecinu' nostru ne dadu pontu' ca noi stiam de parchet ala din Ro, facut din lemn-lemn. Asta cica e trägolv si are 3-4 mm de lemn deasupra care se poate rascheta o data. Ne zise ca e pacat sa punem laminat in locul lui, ca nu e atat de rezistent. Noi avem laminat pe hol si in bucatarie, pus de fosta proprietara dar inca arata fain
Multzam fain de ponturi, ceva oranj ma gandeam si eu...acu' sa vedem ce gasim. Si bleul acela arata fain, numai ca ce am vazut pe site e in combinatie alb-negru si bleu-mov. Interesant.
voljena, sanatate!
Si apropo de boli, azi luai de pe mine o capusa, apoi am citit despre borelioza si m-am ingrozit! Acu' stau si astept sa vad daca m'apuca si pe mine simptomele si cu cat stau si ma gandesc mai mult, ba parca am febra, ba parca ma doare capul sau muschii...ba parca imi amortesc mainile ba imi simt creierul greu asta e cica unul din simptome...numa' barbatu'meu ii calm...ca cica sa am rabdare. Nu stie cu cine vorbeste!
Asa ca daca nu mai apar sa stiti ca o capusa mi-a venit de hak!
vorbe de copil...
Hobby