Scandinavii... se intoarce (5)
Raspunsuri - Pagina 2
doruletz spune:
andrada, exact asa ziceau si alti calatori intr-un reportaj pe care l-am vazut de curand aci, cica cel mai dificil a fost sa se obisnuiasca sa stea toti gramada (www.latortueselene.com/index1.html" target="_blank">2 adulti+2copii) in cativa m2. Si in plus astia nu stateau doar un an, au plecat pentru cel putin 4 ani (in momentul reportajului erau deja de un an si ceva pe drumuri) . Am descoperit ca sunt destul de numerosi cei care fac asta sau si-au pus in cap sa o faca si ceea ce ma surprinde cel mai tare este ca daca ma apuc sa povestesc in jur despre proiectul asta nimeni nu pare socat, dimpotriva, parca le-as spune ca vreau sa ma duc 10 zile la all inclusive:)
azi Parisul a sarbatorit 1 an de la punerea in functiune a bicicletelor cu autoservire, Vélib. Cica din 160000 de bucati au disparut 3000 intr-un an: uite pe unde ajunsera bicicletele pariziene
mai viu io
doruletz spune:
disparurati iar fratilor?
ia pazea ca vine sfarsitul lumii, vin extraterestrii sa ne ia cu navele argintii, se schimba magnetii, se intoarce pamantu cu fundu in sus, micul Buda revine sub copacul lui, se aliniaza (iar!) planetele si ne cade una din ele in cap (Nibiru). cica olandezii isi facura deja barcile iar irlandezii se retrasera in munti... te pomenesti ca d'aia disparura si scandinavii de p'acilea.
Care aveti calculatoare mayase, schimbati-le acu, altfel va paste bugul 2012 ca astora cica li se termina calendarul.
Asa scrie la gazeta maica deci e adevarat.
Multa lume nacajita
mai viu io pana in 2012
speed spune:
quote:
citat din mesajul lui doruletz
Care aveti calculatoare mayase, schimbati-le acu, altfel va paste bugul 2012 ca astora cica li se termina calendarul.
???? io pe cuvint ca nu tin nici un calendar mayas da' nush cum mi s-au schimbat setarile pe nintendo ds si s-a schimbat data pe februarie 2012!! daca nu citeam aci la scandinavi ziceam ca a umblat micuta cu butoane interzise da acu' am ramas eu interzisa... si s-au dereglat bunatati de jocuri din pricina asta...
doruletz spune:
oau, speed, vez ca daca citesc astia de la cotidianul o sa scrie ca nu-i de mirare ca irlandezii se ascunsera in munti de frica lu 2012 daca deja le-a intrat virusul maya in calculatoare.
"Profetia maya" (ca se sfarseste lumea pe 21/12/2012) e tot o gogoasa ca toate celelalte sfarsituri ale lumii de pana acu (unii religiosi ca sa nu se mai faca de ras cu prezicerile lor au decretat ca sfarsitul lumii a avut loc deja da' nu ne-am dat noi seama )
Cand voiau sa puna data pe scrisoare mayasii utilizau un sistem de 5 cifre format din kin (1 zi), uinal (20 de zile), tun (18*20 zile), katun (20 de tun) si barktun (20 de katun).
Sistemul o lua de la capat dupa 374440 de ani de aci si tot felu de profetii pe tema "sfarsitului lumii".
Insa dupa cum se vede mai sus, cred ca e mai simplu sa ghicesti viitorul in intestine de pasare decat in calendarul mayasilor...
Desi daca e sa ma iau dupe ce vazui in www.youtube.com/watch?v=PdfWIDA8K2w" target="_blank">reportajul asta mai ca as zice si io ca "vine sfarsitul maica"
hai ca mai trec io pe la blogu asta :))
mihaela_s spune:
Ole Ola, ajunseram la Suedika!
am citit pintre randuri si nu poci decat sa spun:
rayu, spor la mutat!
mara, ooof ce mai vacanta!
doru' spor la inconjurat lumea!
lil' bafta multa la noul job! hehe, mai am si eu de visat, nu?
voljena si eu cu buchetelul! Nu stiu pen'ce dar daca zic fetele ca il meriti .
Haha, fug sa dam jos masina (adica incarcatura din ea) si mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
voljena spune:
multam de flori da' la un spalat de geamuri nu se baga nimeni?
oricum am luat un mare shoc la experienta asta plus niste after-shocuri (desi n-am plecat din ro de 2 ori de prea mult bine, in optimismul meu imi placea sa cred ca lucrurile merg in sus): pe de-o parte avem doctori trogloditi, nici cu juristii nu mi-e rusine si cireasa de pe tort fuse presa
are cineva implant dentar? ca omu' meu are prima sedinta sambata si io o tratez ca pe chirurgie - m-am apucat de ordine si curatenie in casa, ma gandesc sa-i creez un mediu cat mai aseptic sa nu pateasca ceva cumva cam cati litri de hipoclorit necesita? operatia va avea loc la clinica io ma ocup numai de post-op
atentie la cumparaturi www.dailymail.co.uk/news/article-1036991/Woman-wrongly-accused-boyfriend-having-affair-Tesco-added-condoms-online-shopping-list.html" target="_blank">online
Andrada spune:
Sint complet dezamagita de printesa voastra Voljena:
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/theroyalfamily/2310513/Princess-Anne-wears-1981-Charles-and-Diana-dress-to-second-'royal-wedding'.html
hristina spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Sint complet dezamagita de printesa voastra Voljena:
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/theroyalfamily/2310513/Princess-Anne-wears-1981-Charles-and-Diana-dress-to-second-'royal-wedding'.html
Misunam pe-aici si nu m-am putut abtine sa nu bag un ochi in linkul dat de Andrada. Curios e ca Alteta sa Regala pastreaza tinutele cu zecile de ani...si inca ii mai vin...
doruletz spune:
mihaela, bine ai revenit, doar atata ne povestisi? cum fu romania vazuta in vacanta?
voljena, pai voi mai spalati geamurile p'acolo bre? ce rost are, nu si asa ploua intr-una?
io nu stiu ce sa spun despre implanturi da' asta imi aminteste de un hotel din Ungaria unde am stat a intoarcerea din ro. Ne-am oprit sa innnoptam intr-un orasel la granita cu austria, sopron ii zice, ne-am invartit noi ceva p'acolo cautand un hotel mai uman insa pana la urma tot la un www.pannoniahotel.com/EN/main.htm" target="_blank">mastodont din centru am ajuns. Ma miram io de ditamai hotelul intr-un oras mic fara obiective turistice insa cand ne-am urcat in lift am priceput: la etajul 1 al hotelului era o clinica dentara, erau 2 masele in dreptul butonului de la lift, nah ca il si pozaram daca nu ma credeti. Dupa aia am remarcat ca tot centrul orasului era invadat de dintari pentru occidentali, se duce toata europa sa se trateze acolo ca e mai ieftin.
Si noi ne hotararam sa ne intoarcem in ungaria pt o saptamana, nu la dentist ci mai degraba la stricat dintii ca au aia niste prajituuuuuri
andrada Rochia ca rochia da' unde o fi pastrat fratilor palaria aia? cum de nu i s-au ofilit florile galbine in astia 30 de ani?
(vrusei sa-ti zic ca te mai citesc prin alte parti si te admir de pe margine ca io n-as avea energie sa ma lupt neo-sectele alea. Ah si garantez io ca xeno n-are cruce de pufdaddy )
lilanda? pe unde umbli bre?
mihaela_s spune:
Eu ma incumetai si scrisei cateva vorbe de vacanta, pusei si cateva poze, le gasiti la sfarsit. In rest am asa o dezamagire iremediabila si nu de la vreme mi se trage, ca e soare si fumos....
Am si un kupil plictisit acasa care trage de mine in toate directiile, apoi azi am "meiluit" in suiedeza cu cei de la Högskolverket(astia e aia de vor sa-mi recunoasca diploma ) sa le explicitez ca lumea e in vacanta acum si degeaba asteapta ca eu sa le trimit niste hartii completare la dosar, ca fusei si eu in vacanta si nu avui timp de ei . Sigur ca primii rapid un e-mail ca si tipa ce-mi ceruse hartiile e acum in vacanta, asa ca luai tauru' de coarne si scrisei la cei de mai sus de ea la indicatiile primite prin e-mailul automat. Hehe, sper sa-mi fi inteles aia "baiurile", da' cu vacanta asta generala eu ce ma fac?
doruletz pe unde mergeti in Ungaria?
voljena io inca zugravesc, la spalat de geamuri ma "bag" mai incolo...
lil' am uitat sa-ti spun ca ti-am facut cu mana si la dus si la intors...de la vreo 30-40 de km asa...unde vazui indicatorul
vorbe de copil...
Hobby