Puiuti de Randunici 2008!! (53)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Venim si noi in Botanica.
Ma duc sa ma pregatesc, sun cand ajung.
Kya mamica de Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](images/user_woman.png)
Ali_bia spune:
Plecam si noi afara, "ne auzim" mai pe seara
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
Povestea Nasterii
gudinde spune:
Fetelor am si eu o intrebare: stie cineva cum se ajunge la noua locatie a facultatii de psihologie din sos Panduri 90.
Am inteles ca de la universitate se pot lua 69, 90, 91 ... dar pana unde merg cu ele. Si dupa ce cobor pe unde o iau sau statia e chiar langa facultate?
Sau am inteles alta varianta ar fi sa ajung pana la Spitalul Universitar (habar n-am cum) si de acolo in sus pe str. Prof Dr Marinescu Ghe (de asemenea nu stiu cu ce mijloc de transport si cand trebuie sa ma dau jos) si apoi se face dreapta pe str Ana Davila (de asemenea nu stiu daca exista vreun mijloc RATB care sa mearga pe aceasta strada)
So, I'm lost Poate cineva sa ma lumineze si pe mine?
gudinde spune:
quote:
citat din mesajul lui tuchita
Cu menta, my favorite!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Ah mai Tuchi ... ma torturezi.
![](icon_smile_big.gif)
Si mie-mi place menta. Tii minte mentinele care se gaseau candva la cofetarie? O nebunie!
Din pacate menta este incompatibila cu tratamentul meu homeopat asa ca niet menta.
tuchita spune:
gudinde, nu te pot ajuta cu facultatea, teoretic cobori in Panduri, la Academie si mergi pe jos, ca nu-ti face rau!
poze
tuchita spune:
M-am hodinit si eu un pic, atept sa se trezeasca Sebaceul sa ies un pic cu el!
Il pasez nasei si fug la gara!
Nu stiu insa ce-o fi cu somnul asta pe el, ca doarme de o ora jumate!
sa vezi ce urlete de foame o sa bage la trezire!
Vad ca voi v-ati ascuns toate!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
ne-am intors si noi de la cununia unui prieten (in parcul carol) si monti al meu saracu' a avut de suferit...am mancat numai "combinat" si la sfarsit am comis-o cu o inghetata uriasa:)))).
parinti tampitei ce suntem am uitat laptele praf acasa, tzatzele mele secasera iar si....a fugit al meu la farmacii sa cumpere lapte. noroc ca s-a intors pana sa urle prea tare:)
in timpul asta eu ma plimbam pe acolo...
ne-am intalnit cu bubu & co, pe care am recunoscut-o dupa copii:)))
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Gudinde, m-ai rupt !!! De unde stii, Dumnezeule, atatea?!??!
Naty, sa va fie de bine supica ! Si eu am ajuns la 40 la picior, de la 39, iar dupa viitoarea sarcina o intreb pe Tuchi de unde isi cumpara incaltzari
.
Tuchi, am gasit, da, vaccinul. Era ultimul Hexa din stocul Sensiblu-ului la care am fost, dar la nevoie cica il pot aduce din stocul altei farmacii, daca exista. Intra la ei pe site, sau la Helpnet, cand iei banii, si vezi care il mai are. M-as baga si la un Ipv+Hib, dar...am o retinere asa sa il tin in frigider pana in februarie, cu toate ca au termen de valabilitate...habar nu am, cert este ca se pare ca e pe bune problema! Nu inteleg insa de ce...ca nu il retrag de pe piata doar. Nervi tari cu vecinii, asta de sub mine face un dulap pe balcon de dinainte de campionatul mondial, in fiecare seara bate la el ( cu tabla, OSB, nebunii ), de la 8 la 10:30! Te inteleg...
Cris, imi pare tare rau de problemele voastre cu cumnata si soacra, careia ii doresc sanatate! Vroiam sa iti spun si eu de Baneocin, si incearca sa stai cat mai mult cu "buba" la aer ( cand te culci, cand doarme Andreea, stai cu burta in sus!). Mie mi-a spus doctorita mea ca atunci cand ajung acasa, sa scot pansamentul de pe operatie si sa o las la aer. S-a vindecat excelent.
Ali, delicioasa falcoasa mica! Mi-a placut mult treaba cu pulsatul moalelui capului
Simo, imi doresc si eu din tot sufletul sa venim sa ne vedem!
Pe RoxanaClaudia am vazut-o recent la topicul de nasici2008, pe care i l-am trimis unei amice care va nasi in toamna, si asa am vazut-o postand acolo. Eu ma intreb ce o fi cu Simonette, ca a disparut brusc rau. Giani la fel...
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gudinde spune:
Olga,
Si as mai adauga-o la lista "disparutelor" si pe Vio mami de Sean de care imi e tare dor