Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
andre_ea: nu stiu cat de mare e cosul, asta e adevarat. Fratele meu a avut, desi n-as sti sa spun pana la ce varsta. Eu nu-mi aduc aminte ca el sa fi avut patut...

Scaunul ala e cu vibratii. Acum, ca ai zis de mers in picioare, am citit ca nu e potrivit pentru copiii care "can stand alone". Eh, pana la urma, o sa vedem cu ce ramanem. Mai e atata vreme...

Mai, un bb care se ridica in fundulet nu mai poate sta in cosuletul ala. Si stau de pe la 6 luni. Si nici in pat mare nu-i poti lasa, cad. Eu stiu . Dar, cica e foarte bine, mai ales in prima luna sa stea intr-un spatiu mic (cum e cosul) pentru ca le aduce aminte de burtica mamei. Eu iti spuneam ca nu-i o idee buna dpdv financiar, in rest e super.
Da, balansoarele sunt si cu vibratii si cu jucarii. Cand era Tudor mic erau foarte rare la noi si foarte scumpe. I-am luat surorii mele unul mai simplu, fara vibratii, si doar cu bara pentru jucarii (jucariile le pui tu). O sa mi-l imprumute si mie ca bb ei a facut 1 an. Ma multumesc si cu atat. Oricum e bun in primele luni. Ca bb trebuie "entertained". Nu sta prea mult intr-un loc, si decat sa-ti rupi bratele cu el mai bine il plimbi: din patut in balansoar, apoi pe paturica din aia cu jucarii deasupra si tot asa.

Apropo de paturica cu jucarii: Cand am fost in Grecia, am vazut in Carrefour in Salonic jucaria www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=33854" target="_blank">asta, la 40 EUR. Am vrut sa o cumpar, dar noi stam acum f. prost cu banii acum (tot concediul l-am facut cu bani imprumutati) si sotul a zis sa nu. Si m-am lasat convinsa. Acum imi pare rau ca n-am insistat. La noi nu cred ca se gaseste exact tipul asta, si oricum nu la banii astia. Jucaria e super, mai ales ca se poate face tunel pentru perioada cand merge de-a busilea.
Si tot apropo de paturici din astea vreau sa va spun sa aveti grija cand le luati sa fie colorate viu. Am vazut niste paturici in culori pastelate, da' nu-s bune pentru bebelusi, lor le trebuie culori vii.
Hai ca v-am zapacit.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Selene-si noi vrem sa luam un cosulet in genul ala pentru bebe ca este ff util,cel putin noua asa ni se pare insa noi luam si cosulet din acela si patut normal pentru bebe!

Carmen-pe mine ma mai dor sanii si sunt grei,nici eu nu mai suport sutienele,mi-am luat sportive si normale dar alt numar decat purtma inainte.

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

veronika-eu inca iau magneziu si pregnavit pentru ca mi.a spus medicul.Nu stiu ce sa iti spun,mai bine il suni si il intrebi pe medic.

Andre-ea-si eu credeam ca gata vor trece greturile dar se pare ca inca nu

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cosuletele alea sunt superbe,dar asta doar daca iti permiti sa investesti intr-unul ca apoi dupa 3 luni sa-i iei alt patut.
Si la noi 1 an va fi greu,ca stam in garsoniera si pana ne vom lua apartament cam 1 an va trece.Dar ne vom descurca..vedem noi pe unde plasam si patutul.Noi sa fim sanatosi,ca pt restul gasim o solutie :)Si la noi e multa aparatura,cred ca-i mai ceva ca la "madam multimedia",dar nu ma stresez chiar asa din orice chestie.
Eu am zis ca o sa-i iau doar strictul necesar,apoi dupa ce ne-om muta si va avea camera lui va fi altfel.Insa cateva luni va sta in aceeasi camera cu noi.

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu nu sunt sigura ca incape patutul in dormitor... :( Orice am pune, tre' sa scoatem televizorul si sa-l aducem in camera mare, alaturi de PC... Trebuie sa masuram...

Vreau casa, vreau catel, vreau spatiu si vreau inapoi la Cluj... :(( ACUM! Nu mai am chef de nimic aici, din casa nu pot sa ies din cauza caldurii, prea multe in casa nu pot sa fac, ca imediat ma doare ceva, nu ma viziteaza nimeni, ca nu vine nimeni la noi, stam prea departe de prieteni... Naspa rau...

Si marius, avocatul de pe aria cu probleme legislative, mi-a zis ca CAS-ul poate refuza sa-mi semneze adeverinta, deci adio concediu, indemnizatie, alte alea... Si mai naspa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Eu nu sunt sigura ca incape patutul in dormitor... :( Orice am pune, tre' sa scoatem televizorul si sa-l aducem in camera mare, alaturi de PC... Trebuie sa masuram...

Vreau casa, vreau catel, vreau spatiu si vreau inapoi la Cluj... :(( ACUM! Nu mai am chef de nimic aici, din casa nu pot sa ies din cauza caldurii, prea multe in casa nu pot sa fac, ca imediat ma doare ceva, nu ma viziteaza nimeni, ca nu vine nimeni la noi, stam prea departe de prieteni... Naspa rau...

Si marius, avocatul de pe aria cu probleme legislative, mi-a zis ca CAS-ul poate refuza sa-mi semneze adeverinta, deci adio concediu, indemnizatie, alte alea... Si mai naspa...

Offf, cum naiba? Si ce solutii ai?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

subiect nou aici: capitolul 25

Mergi la inceput