Salut la toate viitoarele mamici, inca nu am vazut un subiect deschis pentru cele care vor naste in Martie-Aprilie 2009. Eu am aflat de 3 zile ca sunt insarcinata si incerc sa nu ma entuziasmez prea mult tinand cont de istoria mea. Povestea e cam asa:
Am ramas prima data insarcinata in Martie 2007 - pierdut sarcina la 7.5 saptamani
Am ramas din nou insarcinata cu gemeni in Februarie 2008 - pierdut primul la 6 saptamani si al doilea la 9 saptamani. Mi s au facut toate testele, inclusiv analiza fatului, si totul a iesit normal. Dupa aceasta experienta am hotarat sa schimb medicul ginecolog dar locuin in Australia, prima programare care o aveau era la sfarsitul lui iunie.
Intre timp in Mai am ramas din nou insarcinata cu gemeni dar i-am pierdut foarte repede - la 4 si 5 saptamani.
In sfarsit am vazut-o pe doctorita noua care mi a dat alte teste si mi a spus sa incerc sa raman insarcinata din nou si sa incep un tratament: crema pentru progesteron, clexane injectabil si o doza mai mare de acid folic.
Acum sunt
in 4 sapt si 2 zile tinand cont de tabelul de temperaturi bazale pe care l-am tinut. Ultima mentruatie am avut-o pe 23 mai dar intre timp am avut avortul spontan.
In fine, asta e pe scurt odiseea mea ![]()
Si va astept in casuta aceasta pe toate viitoarele mamici
!
Poate cineva sa inchida acest subiect deoarece am vazut ca mai este un subiect cu aceasi tema deschis?