Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui Kiva

buna dimineata
stiu ca intru rar , sau foarte rara , sa scriu , si totusi sper sa beneficiez de un raspuns.......
nu am depus dosarele pt alocatie si pt indemnizatie
abia azi a mers sotul meu si i-au spus de l aprimaria sect 5 ca nu se acorda retroactiv???? e posibil ? stie cineva ceva in sensul acesta ?
nu l-a depus nimeni mai tarziu ? voi ati primit retroactiv?

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

indemnizatia nu se acorda retroactiv ca asa am patit si eu dar de alocatie nu stiu ce sa iti spun ca dosarul asta l-am depus la timp.
Este o tampenie dar asta e.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu trebuie sa ma duc sa depun dosarul sa nu-mi mai timita indemnizatie,avti idee ce acte imi trebuiesc?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

multumesc pt raspunsunri
sunt foarte trista
am pierdut o gramada de bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
citat din mesajul lui abramburika

Erau reviste culinare ??? Ca atunci se intelege de ce le-a devorat .. o sa-ti mosteneasca talentul de "bucatareasa" priceputa in toate cele .

_

Aceeasi Marie, cu alta palarie

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi07

La multi ani:

Eva
Ilana

Andrei
Joshua
Alex

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

LA MULTI ANI tuturor si din partea noastra,, ii pupam pe toti cu drag:

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Acuma sa zicem si noi buna dimineata... adica numai eu, ca bebe inca doarme...

Bine au revenit acasa plimbaretele de la mare, cele de la Bistrita, etc... apropos, Luminita: am si eu o prietena buna si alti prieteni la Bistrita, altul la Beclean...

Miha, care va sa zica asa cu revistele... au sfarsit in scutecele Amirei... hm, replica lui Petro m-a facut sa rad cu lacrimi...

Fetelor, ce mai stiti de Adina, de Cami, de Shery, de Dany2007? Ca n-au mai dat semne de viata si mi-e dor de ele... Victo mai lipseste mult?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Kiva

buna dimineata
stiu ca intru rar , sau foarte rara , sa scriu , si totusi sper sa beneficiez de un raspuns.......
nu am depus dosarele pt alocatie si pt indemnizatie
abia azi a mers sotul meu si i-au spus de l aprimaria sect 5 ca nu se acorda retroactiv???? e posibil ? stie cineva ceva in sensul acesta ?
nu l-a depus nimeni mai tarziu ? voi ati primit retroactiv?

kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007

Kiva, si eu auzisem ca nu se acorda retroactiv... dar acu' ca vad chestia cu primaria, vrei sa zici ca depinde de primaria de sector? Ca eu stau in sectorul 4... exista sanse sa existe primarii care acorda indemnizatia in mod retroactiv?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Aralia

quote:

quote:
citat din mesajul lui creem

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Poftiti la o si o feliuta de tort.

O duminica minunata tuturor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Doamne, mai Miha...cum iti reusesc atat de frumoase si cred ca delicioase...as fi vrut sa fii sora mea sa imi faci si mie..ca eu sunt asa de nepriceputa la bucatarie!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

...si sora mea!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Ba e sor-mea!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

va bateti pe Miha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am aparut si eu...Cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ... s-a modificat totul. Am ajuns la bunici, mare nebunie cu pisicile si cainele... fugim in rotobile sa le prindem, ne place totul.. dar Elena nu adoarme fara mami Cum ies seara din camera cum incepea sa planga. Au incercat bunicii fel si fel de smecherii dar n-a tinut. Asa ca ma hotarasc sa raman cu ele toata sapt.
Miercuri la pranz o descopar pe Ana cu febra 39... direct la pediatru... nu are nimic decat 2 dintisori care se chinuie sa iasa. Febra a mai avut doar joi, i-am dat Nurofen si alternam supozitoarele de Novocalmin cu Paracetamol... dar acum nu manaca, adica papa, dar doar ce-i place cred: iaurturi, lapte cam 200-300 ml/zi, cereale, supa... mancare gatita mai deloc. A mai patit cineva asa? Cat dureaza? In rest stare generala buna.
Elena in schimb mamanca enorm, cred ca-i prieste aerul si activitatea! Ce m-a mirat la ea: a fost constienta ca Ana e bolnava si are nevoie de mine, asa ca n-a mai facut scandal seara daca eu am stat cu Ana! asa ca i-am taiat si ei "cordonul ombilical"

eu am venit acasa azi noapte si vineri plec la fete. Daca e totul ok mai stau cu ele o sapt. la bunici ca tot avem toate lucrurile acolo.

Am hotarat cu tati sa repetam si in august vizita la bunici!

merg sa citesc in spate...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

La multi ani:
Eva
Ilana

Andrei
Joshua
Alex

LA MULTE LUNITE si de la noi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput