Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Aralia, Alexia e mortala cu coiful pe cap!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui Aralia

quote:
citat din mesajul lui cristi07

si inca cateva poze din Herastrau...

asteptam cu mare drag sa ni se alature si alte mamici cu bebeii lor!

http://community.webshots.com/album/564092748yRfarl

Cristina, sunt superbe pozele! Si da, mai vrem mamici cu bebei!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

mai am! dar nu f reusite

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui creem

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Poftiti la o si o feliuta de tort.

O duminica minunata tuturor!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Doamne, mai Miha...cum iti reusesc atat de frumoase si cred ca delicioase...as fi vrut sa fii sora mea sa imi faci si mie..ca eu sunt asa de nepriceputa la bucatarie!

Poze Maria Sofia

...si sora mea!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna seara!... sau noapte buna... :)
Adra, si noi am fost la baita in Dunare azi, dar nu am mai probat costumul din 2 piese, am trecut direct la cel intreg. Maria a intrat pana la gat in apa, in bratele nostre. Bunicii au avut grija de ea cat ne-am balacit si noi, asta a fost marele avantaj. Prima jumatate de ora fara griji! :)

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui adra_bell
N-am mai rezistat si m-am uitat la poze cu bunatati. Miha ce ne faci tu noua??!! Mie imi plac fursecurile trufe, tarta cu ciocolata fara foc, tort mascarpone, etc. Offf, offf. De ce nu faci tu un blog d-ala culinar sa ne bagi pe toate in boala gatitului. Si tocmai slabisem un kil, acum am nevoie de o prajiturica.

Mey...altfel cum ati mai pomeni de mine la intalnirile voastre la care eu nu pot ajunge?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ellis
eu moooooooooooor!
refuz sa mai intru daca ne mai dai! nu se poate asa!

Impusca-ma data viitoare.

Mergi la inceput

quote:
Doamne, mai Miha...cum iti reusesc atat de frumoase si cred ca delicioase...as fi vrut sa fii sora mea sa imi faci si mie..ca eu sunt asa de nepriceputa la bucatarie!

Sa stii ca orice are un inceput si priceperea vine...experimentand.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ereena
mai intru p la voi din cand in cand ,sa mai citesc c fac puiutii mai mari si deja fac o obsesie pt bunatatile tale. nu pui undeva retetele? ca deja o iau pe campii

Moamaaa...se pare ca azi am facut furori cu tortul meu.
Retetele le iau de pe culinar.De asta nici nu-mi fac blog,cum zicea Adra,sunt retete preluate,nimic inventie personala,deci merite...zero.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristi07

quote:

...si sora mea!

Si uite asa m-am facut cu 2 surori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:

Aralia, Alexia e mortala cu coiful pe cap!

Poze Maria Sofia

Creem, trebuia sa o vezi ce acrobatii facea pe-acolo. Zici ca e numai muschi. :))

Miha, eu nu-ti citesc mesajele! Mai am 4kg de biruit, plus inca vreo cateva restante...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput