Bucurii de sept-oct 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
citat din mesajul lui tasia

In primul rand vreau sa-mi cer scuze fata de fetele cu care stabilisem intalnire in IOR saptaman trecuta si nu am mai dat nici un semn. A intrevenit ceva si a trebuit sa plec in graba spre Chisinau, abia ieri am revenit in tara.

Mi-am inchipuit ca a intervenit ceva...Am asteptat telefonul tau in dimineata aia...am vb si cu fetele...pana la urma ne-am facut fiecare programul de duminica pt ca eu nu aveam nr. tau de telefon sa vedem cum ramane.

Lexi sa il stapaniti sanatosi si sa faceti multe poze! tineti-l departe de Maria. Cum a ramas cu telefonul tau? Tot asa este ecranul?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Gety era vorba de pampers de baie Little Swimmers de la Huggies...nu Happy...am gresit din neatentie dar nu am mai editat acolo...ca sigur nu te mai intorceai sa citesti.

Vladone este moortal ...eu il aud live mereu si rad cu Lilina. Intr-o seara eram afara si astia mici erau atrasi d eo baltoaca...fix in aia se duceau ..cand unul cand altul...se imitau reciproc....si fiindca ma intrerupeau din discutia f interesanta cu Lilina...i-am luat de cate-o aripa pe amandoi si le-am spus:
-Hai gata! Vira de aici!
La care Vladut...vizibil contrariat a inceput sa repete intr-una cu o voce super haioasa si intrebatoare
- Viia? Viia? Via?
Am izbucnit amandoua in ras...nici nu poti sa fii serios cand ii admonestezi pe kinderii astia ca te fac sa razi

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Am intrat sa vad daca Itzy ne mai da nouatinsinita ca nu se dezminte.Multumim mult,sa dea Domnu sa se rezolve totul cu bine.Acum mi-a raspuns si mie Maxxa la mesaj,e in asteptare pana vineri.

Maine sarbatorim sotul,dar eu aici si el acolo,vineri va veni si el aici la noi sa fie si la deschidere.
Noi suntem bine,M toata ziua in piscina,s-a bronzat arata ca un tiganus,toata ziua umbla descult si dezbracat la nudul gol.

Sanatate multa Bucuriilor bolnavioare si refacere rapida.

Eloise nu-mi zi de kg al meu copil de 3 luni sta la 12 kg,iar disperarea cea mare ca in ultimul timp nu are nici pofta de mancare,manaca taota ziua numai prostioare gen,biscuitei ,danonino,branzica topita,pufuleti,lapte si 2 l ceai,nu stiu sincer ce sa ma mai fac cu el,de mancare aproape ca nu vrea sa vada,io inteleg ca e cald dar nene nimik,doar din cand in cand cate o ciorbita,dar nu cum manca el un castron intreg daca ajunge la jumatate.Cred ca o sa o iau razna cu copilul asta cu mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Itzy, multumim pentru vestile despre Mexxa si Sebi, transmite-i salutari si multa sanatate lui Sebicu.
Am depus si eu azi niste bani in contul lor.
Adelina a stat foarte putin in funduletul gol la mare, am tinut-o cu pampersii de baie, doar asa sa se usuce am lasat-o cu funduletul gol si era foarte atenta saracuta sa nu se atinga cu funduletul de nisip ca nu-i placea.
Nu cred ca o deranjeaza tubul numai daca se misca(tubul). Nasol e cand face kk ca trebuie sa o curat bine si o spal cu Betadine si ii pun eu apoi pansament steril, sta destul de cumintica, doar cand pun leucoplast si apas pe tub se misca.

Mephala, refacere rapida lui Iustin, bine ca ati scapat si e ok.

Gety, scumpica Maria cu ochelarii de soare!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor!

Va multumesc ca v-ati gandit la noi!

Am culcat puiutul si am intrat sa va scriu doua vorbe despre noi. Am fost astazi la chirurg cu Rares. Vestea buna este ca nu are hernie, ci hidrocel, vestea proasta este ca dr recomanda operatie. Nu constituie o urgenta insa dr se pronunta pt operatie in astfel de cazuri. Operatia din punctul lui de vedere este una simpla, cu anestezie generala, totul dureaza 20 minute, internare in spital pentru o singura zi, adica operatia de dimineata si dupa amiaza plecam acasa. Operatia se poate face si la clinica privata (CMU), insa dr prefera sa opereze la Budimex!

Noi, eu si tati, ne-am decis sa mai cerem si o a doua opinie, de la un alt chirurg, apoi vom decide ce avem de facut! Intre timp o sa ma mai documentez si eu pe net sa vad cum se rezolva astfel de cazuri.

Fetelor, mai este cineva in situatia noastra, cu diagnostic de hidrocel?

Roxana, doamna dr Stanescu este pediatra lui Rares de la o luna si acum tot la dansa mergem cand avem probleme; de regula, eu merg cu el la Medicover Victoriei. Este o dr f buna (este coordonatoarea sectiei de primiri urgente de la Budimex) dupa parerea mea si o dulceata de femeie! Are lipici la copilasi! La recomandarea dansei am mers la chirurgul Bogdan Andrei!

In concluzie: m-am mai linistit ca nu are hernie, insa sunt intr-o mare dilema: sa il operez sau nu?

Va pup! Noapte buna!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Princess, daca e musai operatie atunci nu prea aveti ce face; totusi nu-i rau ca vreti si o a doua opinie. Din cate am citit eu in mesajul tau pare o interventie usoara. Sa vedem ce pareri au si fetele. Sanatate multa!
Itzy, multumim pentru vesti. Pentru tine, Lilina si Roxana cate o , pentru ca va ocupati de ceea ce trebuie pentru Andreea. Sunt si eu de parere ca e mai bine ca Roxana sa stea acasa. Transmiteti-i Andreei ca ne gandim la ei si le suntem alaturi!
Alina, pupici lui Ade, e curajoasa, daca sta cand o cureti, cu tubuletul acela cu tot... Narcisa cred ar trebui tinuta de n-spe persoane...
Sephora, La multi ani sotului tau!

Alexandrina 29+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Vine la cineva?

Princess, eu as mai asculta parerea a inca unui dr., daca nu a doi.
Poate se rezolva problema in alt mod. si asteptam vesti bune de la voi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

azi nu ajungem la Mexxa si Sebi la spital ca nu pot eu, dar vom merge maine

princess, si Vladone a avut hidrocel si hernie inghinalo-scrotala si l-am operat de urgenta la 2 saptamani pt.ca era hernia strangulata si atunci i-au rezolvat ambele probleme. nu stiu ce sa zic despre hidrocelul la copilasi mai marisori, adica peste un an, ca daca nu s-a retras de la sine, trebuie intervenit cumva, desi eu sunt de parere ca orice operatie e de evitat, insa dupa ce vei vedea si un al doilea medic, vei lua decizia potrivita.
la fel am stat si noi in spital, aproape 2 zile insa conditiile de la G.Alexandrescu pe sectia de chirurgie au fost ODIOASE

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumim pentru urarile de sanatate, Iustin se simte ft. bine.

sotului Sephorei.

Itzy, tare haioasa esti, fato! Auzi la ea: vira, :)

Gety, simpatica e Maria cu ochelarii de soare.

Princess, imi pare rau pentru voi, musai sa ceri o a doua opinie si sa luati decizia potrivita. Va tinem pumnii!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi (daca mai poate fi buna, la cum a inceput)

itzy si lilina si multe pentru implicarea voastra! Sa-i transmiteti Andreei multa putere, multi pupici si toate gandurile bune de la noi!
AlinaM imi pare rau pentru Adelina si problema ei. Vindecare rapida. Pozici din Grecia nu ne arati?
mephala, Doamne prin ce ati trecut si voi. Multa sanatate lui Iustin!

am vazut doua Marii frumoase foc O zambareata mica in preajma lebedelor, iar cealalta foarte smechera cu ochelari

princess imi pare rau ca nu ati scapat de griji; si eu zic sa mai ceri parerea unui medic, dar daca tot va fi nevoie de interventie, poate e mai bine acum cat e mai mic.

Gety faci bagajele?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput