Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 16
vl-ad spune:
mirunajr - succes![]()
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel
mirunajr spune:
Merci!
tot nu mereg..intre timop am primit si un raspuns de la ei..
v-am spus ca le-am scris ieri
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
deci nu e vorba dopar de cardul meu cred....au ei o problema din cate inteleg.. o sa le scriu sa-i intreb cand pot da totusi comenzi!![]()
Jasmine spune:
Miruna,mailul pe care l-ai primit nu are nici o legatura cu ce le-ai scris tu lor.Mailuri de genul asta am tot primit si noi,fara sa fi avut probleme tehnice.Faptul ca l-ai primit tocmai acum e o simpla coincidenta.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajr
Merci!
tot nu mereg..intre timop am primit si un raspuns de la ei..
v-am spus ca le-am scris ieri
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l'interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
deci nu e vorba dopar de cardul meu cred....au ei o problema din cate inteleg.. o sa le scriu sa-i intreb cand pot da totusi comenzi!
Mama de Anca-Simona
Ma indoiesc ca e un raspuns la sesizarea ta. Doar in cazul in care vine de la adresa "service client" si are denumirea "votre demande no. ..." Mai degrada imi pare a fi vesnicul mesaj care sa te faca sa dai o noua comanda.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
daaa??!!!!
si eu care ma miram cat de promti sint! oricum eu le-am raspuns si le-am explicat a am in continuare probleme.! sa vad daca primesc vreun raspuns
miki68 spune:
Ma uitam acu in mes remboursement. Pt.comanda din 26 mi-a aparut note d'avoiru pe 1 si bon d'achatu pe 4. Pe cutie scria ca a plecat din Fr pe 3.07.OK, insa pt. una din comenzile de pe 1, note d'avoiru e de pe 9.07, iar bon d'achatu inca nu a aparut. Si nici nu cred sa apara mai devreme de marti pt. ca luni e Ziua Frantei, so, cred ca LR nu lucreaza... Asa ca, in inchipui ca coletele din 1.07 nu vor veni mai devreme de 23
. Ce sa mai zic de alea de pe 4 si ala de ieri. Cred ca am sa primesc colete si la toamna (asta daca o sa mai ramana ceva sa-mi trimita) 
cristina d.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
http://www.fashionshopping.com/boutique/liste_rayons.cfm
p'asta il stiti?
Livreaza in Franta metro, Corsica si ale tari ale UE (si-ti inchipui o lista destul de lunga): Belgia si Luxembourg

cristina d.